Evet onun söylediğine gore...
Bence eski eşle irtibata gecin en kötü nolabilir her türlü bu iliskinin sonu ayrilik zaten ya da sizin susup herseye tahammül etmenizle devam eder anca. Mesela dugun isteseniz nikah yapalim derler, balayi isteseniz en ucuzu olur, mobilyalari da sizin aileniz alsin isteyecekler zaten kizin ceyizi diye düşünerek adettir gelenektir vs ikna ederler zaten. Eee bu adamin elle tutulur nesi var ki?
Ben olsam eski esle konuşurdum hem madem siz de yeni es adayisiniz, o kadinla her türlü muhatap olmak zorunda kalacaksiniz cocuk icin. Ha simdi ha sonra ne farkeder?
Adam cocugunun annesinin özeline kadar anlatmış
gercekten adam da annesi kadar cirkef bence.
Ailesinin yaninda olmamasi da normal, istememisler evlenirken bize sormadin bosanirken de basinin çaresine bak demisler. Ama simdi ana kuzusu adam! Nasil bu kadar kolay baristilar acaba?
Bence adam sizin sözünüzden cikmam diye ikna etmiştir o yüzden aman evlenme aman kimse olmasin diye tembihliyorlar
Hem evlenecek adam zaten simdiye kadar isi ciddiye bindirirdi bu adamin niyeti gönül eglendirmek
Büyü falan da bence tam tersi, o cirkef annesi bile gelinine büyü yapmış olabilir
Yine diyorum "kişi kendinden bilir işi"