Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı? Yardımm. Rica ediyorum okuyun. Herkesin fikrine ihtiyacım var.

Süre kısa, aynı evde BİLE yaşıyor olsanız evlilik dinamikleri değiştirir.
hele özgürlüğüne düşkünlük evlilikle hiç bağdaşmayacak şey, birlikte adım atmayı bilmiyorsunuz sizin üç kişi adımlamanız gerekecek.
Maddi kaygı yoksa ayrı ev olmalı zaten, üç kat villaya doluşmak mantıklı mı? Bi yardımcı tutun yanına. Ki birlikte yaşamak bile dert değil kadın oğlunu kocası yerine koyduysa kötü y
Özgürlüğe düşkünlük kısmı şu şekilde yani rahatlığıma önem veririm, sevgilim harici haber verme vs durumlarını sevmem. 3 kişi adımlama yapmamız mümkün değil. Maddi bir kaygı yok gerekirse bir şeylerden kısarım yani.

Eğer yazımı düzgünce okuduysanız olayın daha rahat anlaşılması için kayınvalide yazıyorum normalde sevgiliyiz dediğimi görmüş olmanız gerekir. İkincisi aramızdaki ilişkiden kaynaklı gayet de etiket yapabilirim. Tuhafsa tuhaftır yani. Kimse görüp de bu kız normal dediğini sanmıyorum. Üçüncüsü evet bana soracak çünkü sevgilim abisiyle ortak. Ve biz kendi evimizi alacakken hanımefendinin lüks araba sevdası yüzünden bir şey yapamadıysak gayet de bana soracak. Ayrıca benim çalışarak kendi aldığım şeylerin hesabını yapan biri o yüzden tanımadığınız insanların avukatlığını yapmayı bırakın. Sonra böyle mal gibi kalıyorsunuz.
Size laf dahi düşmez şu anda. Adı üstünde sadece sevgilisiniz. Hiçbir resmiyet yok,hiçbir adım yok. Sevgilinizin yengesinin harcamaları sizi asla ilgilendirmez. Dil uzatmanız hoş değil. Kaybeden siz olacaksınız şu tavırlarınızla. Lüks arabayı alacaksa kocası alacak. Kocasının kendi kardeşi ile olan maddi alışverişlerine karışma durumunuz yok.

Kaba ve terbiyesiz tavrınızı değiştirin. Sitede yasak.

Yani inanın kendi babaannem de böyle. 55 inanılmaz düşük bir yaş yani. Benim dedem 67 yaşında ve hala tarla işi yapıyor. Bu insanla aynı evde yaşamamızın tek sebebi yalnızlık. Bizimkine söylesem hiç tanıdığı akrabası vs yok diye yakınıyor.
Benim annem yıllarca çalışıyordu sabah çıkıp akşam işten geliyordu, evde yemek bulaşık çocuk ütü, sabah yine iş. Kimseyi bilmez görmezdi. Emekli oldu, komşuları kahveye çağırdı, eski arkadaşlarını aradı. Şimdi evi hiç boş kalmaz. Biz uzaktayız, bir grip olsa en az iki yerden çorbası gelir. Çevre yapılan birşey.

mesela niye diğer gelin değil de siz? Aslında o doğum yapacak eşi diyebilirdi annem bizde kalsın hem sana yardım eder yemek yapar çocuğa bakar diye. Ama diyemiyor. Üzgünüm ama sizinkiler planı yapmış bile

Üslubunuz ve gergin tavrınız gösteriyor ki bu işe hiç girmemelisiniz.
siz kendi evinizi alacakken diğer kardeşin eşinin isteği göz önünde bulunduruluyorsa o evin maşası bellidir. Evliliğiniz boyunca benzer şeyler yaşayacaksınız
Bu hikayede kötü biri olmaya ya da gösterilmeye niyetim yok. O yüzden üslubumu yerinde görüyorum çünkü karşının da tavrı hoş değil. Birde zaten sıkıntı surda başlıyor diğer abi de kardeş için baba figüründe yani bu ailede dinamikler değişik gerçekten. Birde kişi nişandan bu yana sürekli lüks araba konuşup, bebekle beraber çekip gitmekten bahsettiği için araba alındı.

Beraber yaşayanlar da var tabi ama,misafir sevmiyorsanız, hiç bulaşmayın, kardeşi de annemizi görelim diye gelirler, bütün işler size kalır ,bu hep böyle devam eder..yemeğiniz haliyle ortak olur,bi gün yemek yapılmasa surat asar..sürekli bi gerginlik olur..Boşanırsa boşansın ,mutlaka çocuğuyla mı yaşaması lazım..arada ziyaret edersiniz tamam..

Haklısınız. Galiba kendimi ikna ediyorum duruma karşı. Sevgilimde muhtemelen anlayacaktır çok yakın zamanda. Bana olayları yumuşatarak merhametimi kullanarak yapıyor zaten. Ama ben de bu duruma net olarak yokum. Bende öyle düşünüyorum bile bile lades olacak. Yani ben açıkçası sadece yaşadığı olaylara üzülüyorum harici öyle bir durum yok.
Yaşadığı olaya bu kadar üzülecek ne var kendisi ayrılmamış evliliğine devam etmiş kocası belli yani adam yine aynı davranışına devam etmiş, çocukları küçükken ayrılmayı göze alamayıp böyle bi evlilikte bağımlı çocuklar yetiştirmiş. Ben hiç dramatik bulmadım açıkcası aynı durum olsa çat çat söylerdimde (mesela eşim bu tarz demiş olsa annesi için) benim annem ben el kadarken boşanmanın adı geçmeyecek yerde boşanmış kendi ayakları üstünde durmuş yani böyle bi kadın önümdeyken sevgilinin annesinin bolluk içinde yaptığı drama bana geçmezdi, haftada 3güne bile okey olmazdım bunlar ne saçma hesaplar böyle. Sen bu konuda yumuşak değil sivri dile geçtiğinde esas tavrını görürsün. Eşim habire annem çok çekti annem şunu yaşadı diye söylese evlenmeyip annenizi nazlamaya evde otursaydınız madem evlenme konusu gelince mi annenin maduriyeti aklına geldi derdim. Sizi çok fena manipüle ediyo farkında değilsiniz ve sandığınız sınırlarınız yok. Size gelip 2 katlı villa muhabbeti yaptığında oturup neden olmayacağını anlatmışsınız 29 yaşındaki adama o kadar aklı yok sanki bunları akıl edemeyecek. Emin ol dediklerini oda biliyor, yakın otururz dese bile 3 kişilik bi evlilik seni bekliyor olacak.

Size laf dahi düşmez şu anda. Adı üstünde sadece sevgilisiniz. Hiçbir resmiyet yok,hiçbir adım yok. Sevgilinizin yengesinin harcamaları sizi asla ilgilendirmez. Dil uzatmanız hoş değil. Kaybeden siz olacaksınız şu tavırlarınızla. Lüks arabayı alacaksa kocası alacak. Kocasının kendi kardeşi ile olan maddi alışverişlerine karışma durumunuz yok.

Kaba ve terbiyesiz tavrınızı değiştirin. Sitede yasak.

Olayı daha iyi kavramanız açısından kişileri tanımladım. Kişi benim gözümde (Tuhaf gözüküyor tuhaf dediğimde, kadın sadece para için evlenmiş gibi davranıyor. Yaşına göre hareket etmiyor ve tamamen harcamalar üzerine kurulu bir yaşam tarzı benimsiyor) böyle gözüküyor. Ve neden kv ile aynı evde yaşamazı anlatmaya çalıştım. Benim tarafımdan haddi olmayan bir çok şeye karışarak kendisine karışmamı sağlamıştır. İlgilendiren kısmı zaten söyledim.

Sizde kaba tavrınızı değiştirin. Sitede yasak.

Benim annem yıllarca çalışıyordu sabah çıkıp akşam işten geliyordu, evde yemek bulaşık çocuk ütü, sabah yine iş. Kimseyi bilmez görmezdi. Emekli oldu, komşuları kahveye çağırdı, eski arkadaşlarını aradı. Şimdi evi hiç boş kalmaz. Biz uzaktayız, bir grip olsa en az iki yerden çorbası gelir. Çevre yapılan birşey.

mesela niye diğer gelin değil de siz? Aslında o doğum yapacak eşi diyebilirdi annem bizde kalsın hem sana yardım eder yemek yapar çocuğa bakar diye. Ama diyemiyor. Üzgünüm ama sizinkiler planı yapmış bile
Benim annem de aynı şekilde çalışıyordu. Çevre yapılabilen bir şey. Ama bu iyilik yerine evde bırakmaya devam ediyorlar. Evet zaten daha mantıklı olan o onların alması. Yani evlenmemize neredeyse 1.5 sene var ve 3 senelik evli olacaklar. Çocukta olmuş olacak. Bebeğe bakması falan. Ama bizimki fedakarlıktan ödün vermez tabi.

Olayı daha iyi kavramanız açısından kişileri tanımladım. Kişi benim gözümde (Tuhaf gözüküyor tuhaf dediğimde, kadın sadece para için evlenmiş gibi davranıyor. Yaşına göre hareket etmiyor ve tamamen harcamalar üzerine kurulu bir yaşam tarzı benimsiyor) böyle gözüküyor. Ve neden kv ile aynı evde yaşamazı anlatmaya çalıştım. Benim tarafımdan haddi olmayan bir çok şeye karışarak kendisine karışmamı sağlamıştır. İlgilendiren kısmı zaten söyledim.

Sizde kaba tavrınızı değiştirin. Sitede yasak.
Kadın farz edin ki sadece para için evlenmiş. Sizin değiştirebileceğiniz ve dil uzatabileceğiniz bir konu değil ki bu? Para sizin değil,kazanç ve işyeri de sizin değil. Kadın sizin emeğinizi yemiyor. O,onları aile içindeki sorun ve dinamikleri. Henüz evli olmayan,dışarıdan bir insan bununla ilgili yorum yapamaz. Kadının aldırdığı araba da sizin paranızla alınmamış. Neden bunlardan rahatsızlık duyduğunuzu anlayamadım. Ben evli olmasam sevgilimin yengesinin yaşam tarzı beni bağlamaz. Umarım daha açık şekilde anlatabilmişimdir.

Kv adayınız ile altlı üstlü oturmak istememenize hak veririm. O da ayrı bir mesele.

Beraber yaşayanlar da var tabi ama,misafir sevmiyorsanız, hiç bulaşmayın, kardeşi de annemizi görelim diye gelirler, bütün işler size kalır ,bu hep böyle devam eder..yemeğiniz haliyle ortak olur,bi gün yemek yapılmasa surat asar..sürekli bi gerginlik olur..Boşanırsa boşansın ,mutlaka çocuğuyla mı yaşaması lazım..arada ziyaret edersiniz tamam..
Bu faktörü hiç düşünmedim. Tabi onunda misafirleri gelecek vs vs. Cidden olacak tek şey sürekli bir gerginlik. Yemek ortak olur tabi. İşte bence de gerekmiyor ama işte farklı düşünceler.

Valla ben 2 gun evime gelip kalacak diye haftalar oncesinden strese giriyorum, uykularim kaciyor. En iyi kaynana bile max. 3 - 4 saat cekilir. Sevgilin simdi haklisin dese de inanma, bir kere niyete girilmis konusu konusulmus. Doner dolasir ayni eve sokar seni. Arkadana bilr bakmadan uzaklas

Kadın farz edin ki sadece para için evlenmiş. Sizin değiştirebileceğiniz ve dil uzatabileceğiniz bir konu değil ki bu? Para sizin değil,kazanç ve işyeri de sizin değil. Kadın sizin emeğinizi yemiyor. O,onları aile içindeki sorun ve dinamikleri. Henüz evli olmayan,dışarıdan bir insan bununla ilgili yorum yapamaz. Kadının aldırdığı araba da sizin paranızla alınmamış. Neden bunlardan rahatsızlık duyduğunuzu anlayamadım. Ben evli olmasam sevgilimin yengesinin yaşam tarzı beni bağlamaz. Umarım daha açık şekilde anlatabilmişimdir.

Kv adayınız ile altlı üstlü oturmak istememenize hak veririm. O da ayrı bir mesele.
Kendisinin benim hakkımda olan hadsizce yorumları kendisine yorum yapmamı sağladı.Yukarıda da söyledim eltim eltim diye düşmanım olmaz. Ön yargılı biri değilim. Onlar hakkındaki düşüncelerimi kişiler kendileri sağlar. Kadın bizim ekmeğimizi şöyle yiyor. Sevgilim ve abisi ortak. Yengesi sürekli olarak şirketten sevgilimi yollamaya çalışıyor. Çünkü biliyor ki bu şirketten giderse ceketiyle gider her şey abisine kalır vs vs. Bu arada 2025 de evlenecektik. 2025 de yurt dışında olacakları için 2026 ya düğün erteledik. Aslında şimdiye nişanlanmış olacaktık. Kadının aldırdığı araba bizim paramızla alınmadıysa neden sizce ev alamadık diye bu konuyu söylemiş olabilirim? Abisi belli bir miktar ortak hesaptan bir anda aldı çünkü. Birde kişinin bu kadar her şeye kolayca emek vermeden ulaşmış olması ve tüm zorlu yollardan benim geçiyor olmam da ayrı bir rahatsızlık duymama sebep oluyor.

Valla ben 2 gun evime gelip kalacak diye haftalar oncesinden strese giriyorum, uykularim kaciyor. En iyi kaynana bile max. 3 - 4 saat cekilir. Sevgilin simdi haklisin dese de inanma, bir kere niyete girilmis konusu konusulmus. Doner dolasir ayni eve sokar seni. Arkadana bilr bakmadan uzaklaş

İşte normalde ben de böyle biriyim fakat işte şans ya bende ki. Bakacağım gözlemleyip muhtemelen yollarımı ayırırım.

Merhabalar,

Çevremde kimseye anlatamadığım ve kafamın gerçekten çok karışık olduğu bir dönemdeyim. Bu yüzden tüm yapıcı eleştirilerinize açığım ve görüşlerinizi duymaktan memnun olurum.

Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var. Süre belki kısa gelebilir, ama haftada 3-4 kere görüşüyoruz ve pek çok şey yaşadık. Önce ilişki dinamiklerinden bahsedeyim. Ben kolayca sevebilen biri değilim, baskın bir karakterim, özgürlüğüme düşkünüm, genelde çabuk sinirlenirim ve alınırım. Karşımdaki kişiye gösterdiğim kadar önceliğin bende olmasını isterim. Bu arada o da baskın bir karakter. Genelde yapıcı taraf ilk başlarda hep o olur, ama son tartışmamızda hatalı olduğumdan sonra yapıcı olmaya çalışan taraf ben oldum. Olayın daha rahat anlaşılması için kayınvalidem diyerek anlatacağım aslında sevgiliyiz.

Şimdi olaya geçeyim. Biz, 1 sene sonra 2026 yazında evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilim 2 kardeş, bir abisi var. Abisi 1,5 senelik evli ve tuhaf bir kadınla birlikte. Tuhaf dediğimde, kadın sadece para için evlenmiş gibi davranıyor. Yaşına göre hareket etmiyor ve tamamen harcamalar üzerine kurulu bir yaşam tarzı benimsiyor. Abisinin eşi şu an hamile ve 2 aya kadar doğuracak. 3 ay boyunca çocuğa bakabilmek için kayınvalidemin evine gidecekler.

Kayınvalidem, küçük yaşta babasını kaybetmiş, bu yüzden erken evlenmiş. Kendi kaynanasından ve kocasından oldukça çekmiş çünkü kayınpederim, kendi kök ailesine çok düşkün ve onların her dediğini sorgulamadan kabul ediyormuş. Bu yüzden kocadan hayır görmeyince kayınvalidem çocuklarına çok düşkün. Çocuklar da ona çok bağlı, bence aşırı bir düşkünlük var her iki taraftan da.

Kaynanam 40 senedir evli ve 55 yaşında. 20’li yaşlardan beri, kayınpederim zamparalık peşinde. Bunu uzun süredir biliyormuş. 2 yıl önce uzun süreli bir ilişkisi olduğunu öğreniyor. (Kadın, karısı gibi davranan ve tanıdığı birisi) Tabi burada büyük bir kavga kopuyor, ailede işler karışıyor. Neyse ki kayınvalidem, kocasını evden yolluyor ama 1 yıl sonra affedip tekrar eve alıyor. Kayınpederim bu 1 yıl boyunca diğer kadınla görüşmeye devam etmiş ve eve döndükten sonra da görüşmeleri sürdürmüş. Bunu bir şekilde öğreniyorlar ve tekrar kayınpederimi evden yolluyorlar. Bu arada ben gerçekten merhametsiz biri değilim. Kayınvalideme çok üzülüyorum, hiçbir kadının böyle bir şey yaşamasını istemem ve boşanmasını da destekliyordum. Ama sonrasında duyduklarım her şeyi değiştirdi.

Bu arada ne kaynanamın ne sevgilimin her iki tarafın da maddi kaygısı yok. Şu an birlikte tek katlı bir villada yaşıyorlar. Daha önce boşanma konuşulmuştu ve bizim tutacağımız eve yakın bir yerlerden ev alıp, hafta 3 gün biz, hafta 3 gün de abisi ve eşi gider diye konuşmuştuk. Fakat 3 gün önce sevgilim bana şunu söyledi: Annesi 3 sene önce ondan bir garanti istemiş. Boşanırsa arkasında durur musunuz gibi bir şey. Sevgilim de, tabi ki oluruz demiş ama 3 yıl boyunca boşanma gerçekleşmemiş, aksine affetmiş. Geçen gün tekrar konuşurken, annesi bu konuda aynı şeyi tekrarlamış. Yine aynı konuşma geçmiş. Sevgilim de orta yolu bulmuş Yalnızlık ve stres hastalıkların başıdır diyerek (kayınvalidemin herhangi bir sağlık problemi yok) 2-3 katlı bir villaya taşınalım sen de bizimle birlikte altlı üstlü beraber yaşarsın demiş ve kaynanam olabilir demiş. Ben bu durumu duyunca şok oldum, çünkü daha önce böyle bir şey hiç konuşulmamıştı. Ben de, bu şekilde bir yaşamın mümkün olamayacağını, bizim yeni evli olacağımızı, özel hayatımızın kısıtlanacağını söyledim. Sevgilim de fikirlerimi duyunca hak verdi. O zamana kadar bir bakarız dedi. Ama ben hâlâ çekiniyorum. Çünkü kendimi tanıyorum, misafire gitmeyi ve evime misafir almayı pek seven biri değilim. Ve ömrüm boyunca 3. bir kişiyle aynı evde olacağımız düşüncesi beni oldukça tedirgin ediyor. Üstüne üstlük sevgilim annesine çok bağlı ve aralarındaki bağ beni kaygılandırıyor. Çünkü 20’li yaşlardan bu yana, koca figürsüz kadınlar çocuklarını bazen koca figürüne yerleştirebiliyor.

Bu durumda ne yapmalıyım? Evlilik düşünmeden bir ilişki mi yaşamalıyım, yoksa zaman kaybı diyerek ilişkiyi bitirmeli miyim? Daha önce kayınvalideyle yaşamış kişiler, dezavantaj ve avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fikirlerinize ihtiyacım var.
kimseye degil kendinize aciyin cunku acilarla dolu bir hayata yuruyorsunuz. bunlar kafa yapisi ile alakali, gencecik 55 yasinda kadin cocuklariyla yasamayi planliyorsa, demek ki kadinin kafa yapisi boyle. bu yasta bir kadin gayet calisabilir, kendi hayati olabilir ama o kaynanacilik derdinde. yasi cok genc, sizin onunuze serilen her imkan, esinizle her mutlu gununuzu kiskanacak bir aday. yasi cok genc. direk bitir.

Bende aynı fikirdeyim sizinle. Kaynanam gerçekten iyi biri bende bana kötü bir kaynana olacağını düşünmüyorum ama diğer gelin sınırların çok üzerinde bir tip tüm iyiliğini suistimalde etmiş olabilir.
yav simdi ayrilmiyor, cunku ayrilirsa oglusu evlenemez. cunku kizlar ay kayinvalide ile yasamam diye dusunur. siz evlenince o da bosanir hemen.

gerci bosanmasa da dert. KV KP toxic iliskisi sizin yuvaniza yansir

Kendisinin benim hakkımda olan hadsizce yorumları kendisine yorum yapmamı sağladı.Yukarıda da söyledim eltim eltim diye düşmanım olmaz. Ön yargılı biri değilim. Onlar hakkındaki düşüncelerimi kişiler kendileri sağlar. Kadın bizim ekmeğimizi şöyle yiyor. Sevgilim ve abisi ortak. Yengesi sürekli olarak şirketten sevgilimi yollamaya çalışıyor. Çünkü biliyor ki bu şirketten giderse ceketiyle gider her şey abisine kalır vs vs. Bu arada 2025 de evlenecektik. 2025 de yurt dışında olacakları için 2026 ya düğün erteledik. Aslında şimdiye nişanlanmış olacaktık. Kadının aldırdığı araba bizim paramızla alınmadıysa neden sizce ev alamadık diye bu konuyu söylemiş olabilirim? Abisi belli bir miktar ortak hesaptan bir anda aldı çünkü. Birde kişinin bu kadar her şeye kolayca emek vermeden ulaşmış olması ve tüm zorlu yollardan benim geçiyor olmam da ayrı bir rahatsızlık duymama sebep oluyor.
Bakın anlamadığınız nokta şu,birlikte olduğunuz adam sadece sevgiliniz. Onun mali işleri sizi ilgilendirmiyor. Sevgiliniz elindeki parasını,şirketteki ortaklığını ona buna yediriyorda bu onun şahsi beceriksizliğidir. Sizin sorununuz değil ki bu. Akıllı olsaymış da kendi kazancını (bakın sizin değil o kazanç,tekrar vurguluyorum) başkalarına vermeseymiş de evini barkını alsaymış. Siz kendi parasını,işini ve kazancını,sermayesini yönetemeyecek kadar akıl sahibi olamayan bir adamla neden ileriyi düşünüyorsunuz ki?

Evet deneyimim var ne mi oluyor kök aileyi kuramamis ya babası senin sevgilide kuramayacak annemde annem olacak bir süre sonra ki huylarimiz benziyor seninle çıldırırsin sakın yapma ayrı ev olacaksa olur yoksa bu iş yaş sonu boşanma oluyor👍 seninki de can stressiz yaşa sen de🥳

Bu faktörü hiç düşünmedim. Tabi onunda misafirleri gelecek vs vs. Cidden olacak tek şey sürekli bir gerginlik. Yemek ortak olur tabi. İşte bence de gerekmiyor ama işte farklı düşünceler.
Size kendi yaşadığım üç örneği anlatayım

1. Ben evlenince eşimin evine taşındım (eşim tek yaşıyordu) öyle hani çok beğenip aldığım çeyizler var havludur nevresim takımıdır. Eşimin evi de bekar evi olsa da sonuçta hersey var. Rengi siyahlı sarılı olsa da nevresimi var, takım olmasa da çarşafı var vs. Ben çeyizleri getirdikçe kaynanam “aaa ama zaten şu var ama zaten bu var hem de çok güzel ben onu bilmem nerden almıştım”. Sonra görümcem demesin mi “sen en iyisi bu getirdiklerini bazanın altına kaldır misafire çıkarırsın.” Yok yaa !? Onların gözünde oğlunun evine taşınan ev arkadaşı olabilirdim ama benim ilk evim ilk hevesimdi. Beğenmediğim istemediğim ne varsa paketleyip yolladım. Aynı evi paylaşıyor olsaydık ben eve sonradan gelen olaraktan onların dediğini kullanmak durumunda kalacaktım

Aynı evde olmaz. Bu bir kere laf olarak geçtiyse bir kaç sene sonra bir bahaneyle yine hortlar. Çocuk yaparsınız annem bakar hem der yine aynı eve sokar. Ama bir sene sonra ama beş sene sonra aynı eve girersiniz. Net.
Ayrıca sevgiliyken nişanlıyken kayınvalide adayı hakkında düşündükleriniz belirleyici olmasın.
On sene önce evlenirken eşimin ailesiyle aşırı iyi anlaşırdım. Çok iyi bir aileye gelin düştüm derdim. Bal kaymak gibiydik. Onuncu senemden bildiriyorum yılda gittiğim on gün hayatımdan götürüyor. Aşırı gergin ve mutsuz oluyorum. Değil aynı ev bir hafta kalamıyorum ben.

Ya söyleyen oldu mu bilmiyorum yotumları okumadım ama söylemeden geçemiyicem. Aile içi bu kadar çalkantılı bi aileye gelin giderseniz o çalkantının içine çekilirsiniz. Sakin huzurlu bi hayat sürmeniz imkansız. Özellikle sevgiliniz bu kadar işin içindeyken. Anneyle aynı evde yaşamak bi sorun ama bu da büyük bi sorun. Aynı değil, çekirdek aile içinde değil sorunlarda halalar falan var ama ben bile istemsiz çekiliyorum işin içine. Çünkü eşimi de ilgilendiriyor. Ve bu çok yorucu emin olun ara ara patlak veriyor ve ben o dönemlerde aşırı bunalıyorum.

X