Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Ayrılacağım bitti diyorum ya sana bir şey yaparsa ayrılmayayım diyorum (ki böyle bir şey olmayacak) sen daha çok üzülürsün.
Gerçekten bazı yorumcuların amacı ne ya çok komiksiniz. İstediğiniz cevabı mı vereyim.
Evde çevrenizde sorunlar var bana patlamayın. Herkes işine :KK14:

Size küfür etmedim küfür direkt birisine yönelik yapılır size küfür neden edeyim ne kadar alınganlık seviyeniz nirvanada.

Bırak simdı sakayı, senı gelıp merak edip soru sordum karsına cıkarsa? cıkar mı? Sıddet uygularsa dedım. Insan gıbı cumle kurdum
Yukarıda duruyor yazdıklarımız.

Soruyorum iste, senı merak ettıgım ıcın kufur ve hakaret ediyorsun saka gıbı falan cevap degıl bunlar? Neden?

Bırak simdı sakayı, senı gelıp merak edip soru sordum karsına cıkarsa? cıkar mı? Sıddet uygularsa dedım. Insan gıbı cumle kurdum
Yukarıda duruyor yazdıklarımız.

Soruyorum iste, senı merak ettıgım ıcın kufur ve hakaret ediyorsun saka gıbı falan cevap degıl bunlar? Neden?
Küfretmedim ki deşmeyelim diyorum deştikçe ben geriliyorum. Konu konuşuldu bitti gitti.
Döverse de benim sorunum. Gelip kurtarırsınız size seslenirim olur mu ? Çünkü alaylı konuşuyorsunuz. İğneleyici laflarınız var. Döverse size seslenirim beni kurtarırsınız 🙏🏻

Küfretmedim ki deşmeyelim diyorum deştikçe ben geriliyorum. Konu konuşuldu bitti gitti.
Döverse de benim sorunum. Gelip kurtarırsınız size seslenirim olur mu ? Çünkü alaylı konuşuyorsunuz. İğneleyici laflarınız var. Döverse size seslenirim beni kurtarırsınız 🙏🏻
Lutfen bana hıcbır sekılde seslenme.

X