- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
-
- Konu Sahibi adenalef90
Allah var kızıma çok iyi bakıyor ona bir şey diyemem. Dedi.Bana sanki git aileni ikna et, sonra gel benimkini de ikna et hatta mümkünse al cicegini çikolatayı gel beni iste diyecek gibi geldi.
O derece sorumluluktan kaciyor ve tum sorumluluğu size yüklüyor.
Bosanma sebebi ya aldatma ya annesi... bence üçüncü bir secenek yok gibi
Sevdıgım bırı ıcın herseyı yaparım sadece yemek degıl, ne kadar cok sevdıgını belirtmek ıcın yemegı soylemesi komik geldi bana.Öyle demeyin ya ben mesela nefret ederim yemek yapmaktan ama sevdiğim biri isterse bir defalığına yapabirim
Yağnii, baksana adamın içi nasıl yanmış mal verdim kadına diye. Bu adam sanmıyorum ki kendi rızası ile mal vermiş olsun. Ne olsa mutlaka mal paylaşımında sürtüşme yaşanıyor. Para tatlı.Adam muhtemelen eşini aldattı ya da dövdü.O kadar mal mülk boşuna verilmemiştir.Eski eşin annesinin Adama gördüğü yerde saldırmasının sebebide bu sanırım.Bu kadar sorunlu insanlar yormuyor mu sizi ya
Oda çalışıyor memur oda. Kayısıyı öylesine söyledim. Karısı kötü demiyor sadece aşırı paragözmüş. Hatta kadın demiş gönlüm geçti. Şunları şunları istiyorum boşanmak için. Buda okumadan direkt imza atmış. O kadar nefret ettirmiş kadın. Söylediğine göre.Hep boşanan kadın kötüdür tabi ki. Kadın keyfinden zevkinden ayrılmıştır. Yoksa senin sevgilinin maşallahı var. Anlattıklarından ipsiz sapsız kopuk bir tip oluştu kafamda tabii senin " ilkin " olduğu için körkütük aşıksın. Bir kasa kayısı gönlünü yumuşatıyor. Kızım var inan kınamak yermek falan için söylemiyorum mıknatıs gibi belayı çekmek neden ?
Siz bunları sadece sevgiliniz ve ailesinin ağzından duydunuz, değil mi?Allah var kızıma çok iyi bakıyor ona bir şey diyemem. Dedi.
Dedim aldattın demi ? Kızının üzerine yemin etti aldatmamış.
Kadın sürekli bir şeyler istiyormuş evliykende. Onu al bunu al kendine alma bunu ben istiyorum.
Sürekli para para para. Muhabbet hep buymuş.
kızına hediyeler alıyormuş pahalı alma pahalı diyormuş.
Annesi babası için kredi çekmiş. Her şeylerini bu Ödemiş. Kadın bunun ailesine de çok harcıyor diyormuş parayı tutmuyor diyormuş. Ama kendi ailesine gelince cebinde varmı yok mu umrunda değil aldırıyormuş her şeyi.
Kadının her şeyi açık kimliğini dahi verdi ister sor iletişim kur vs dedi korkusu yok. Tabi ben kendimi alçaltıp öyle saçma krizlere girecek birisi değilim kiBir de eski eşe bir sorun, neden boşamış bu adamı? Tek ağızdan duyduklarınız ile mi bu kadar zaman güvendiniz?
Ailesine soramadım ama beni biliyorlar bence. Daha tanışmadım.Siz bunları sadece sevgiliniz ve ailesinin ağzından duydunuz, değil mi?
Soramayacağınızı biliyor.Kadının her şeyi açık kimliğini dahi verdi ister sor iletişim kur vs dedi korkusu yok. Tabi ben kendimi alçaltıp öyle saçma krizlere girecek birisi değilim ki
Sizde okumadan imza attığına inandınız öyle mi?Şunları şunları istiyorum boşanmak için. Buda okumadan direkt imza atmış. O kadar nefret ettirmiş kadın. Söylediğine göre.
Ne gibi ?Bence bu isin sonu hiiiiic de iyi görünmüyor. Ailesi de dahil
Söylediğine göre diyorum :) sadece bir teoriSizde okumadan imza attığına inandınız öyle mi?
Bakın, tek ağızdan duyduklarınız ile yola çıkıyorsunuz. Yapmayın.Ailesine soramadım ama beni biliyorlar bence. Daha tanışmadım.
Tanıştıracak mı bakalım.Ailesine soramadım ama beni biliyorlar bence. Daha tanışmadım.
Adama körkütük aşık olduğunuz ve her dediğine inandığınız taaaa buralardan bile belli oluyorSöylediğine göre diyorum :) sadece bir teori
Anladığım kadarıyla Adam ataerkil bir tip benimle birlikte olan kadın bana yemek yapacak falan modunda,konu sahibininde beynini bu yönde yıkamış gibiSevdıgım bırı ıcın herseyı yaparım sadece yemek degıl, ne kadar cok sevdıgını belirtmek ıcın yemegı soylemesi komik geldi bana.
Onu o kadar cok seviyorum ki yemek yapmayi ogrendımagsgsgshshshs
Bız yemek yapmasak erkek ırkı ac kalacakmış gibi, kalkıp kendileri de yapabilirler
Adama körkütük aşık olduğunuz ve her dediğine inandığınız taaaa buralardan bile belli oluyor