- 7 Ağustos 2020
- 170
- 216
-
- Konu Sahibi adenalef90
Adam senın bırıcıgın, o kim ki dedıgın ıcın hatırlattımBen burda yıllanmış ablalarım ile konuyu konuştum ve kapattım.Daha mokun neyini deşiyorsun ? Prim mi kasıyorsun ?
Lütfen işine bakAdam senın bırıcıgın, o kim ki dedıgın ıcın hatırlattım
Kufur etmene ne gerek var?
Konuya duzgun sekılde yorum yapıyorum neden kufur edip sinirleniyorsun?Lütfen işine bak
Küfür şahsa yapılır. Ben ortada bir küfür görmüyorumKonuya duzgun sekılde yorum yapıyorum neden kufur edip sinirleniyorsun?
Simdı de hakaret ediyorsun neden kı?Küfür şahsa yapılır. Ben ortada bir küfür görmüyorum
Gerçekten iyi misiniz ? Orada size küfür kullanmadığımı söylüyorumSimdı de hakaret ediyorsun neden kı?
Bana kufur ve hakaret ettin hepsi duruyor, neden diyorum?Gerçekten iyi misiniz ? Orada size küfür kullanmadığımı söylüyorumallahım şakamısınız siz ya..
Bana kufur ve hakaret ettin hepsi duruyor, neden diyorum?
Dovulmenden korktuğum ıcın mı?
Bırak simdı sakayı, senı gelıp merak edip soru sordum karsına cıkarsa? cıkar mı? Sıddet uygularsa dedım. Insan gıbı cumle kurdumşaka gibi...
Küfretmedim ki deşmeyelim diyorum deştikçe ben geriliyorum. Konu konuşuldu bitti gitti.Bırak simdı sakayı, senı gelıp merak edip soru sordum karsına cıkarsa? cıkar mı? Sıddet uygularsa dedım. Insan gıbı cumle kurdum
Yukarıda duruyor yazdıklarımız.
Soruyorum iste, senı merak ettıgım ıcın kufur ve hakaret ediyorsun saka gıbı falan cevap degıl bunlar? Neden?
Lutfen bana hıcbır sekılde seslenme.Küfretmedim ki deşmeyelim diyorum deştikçe ben geriliyorum. Konu konuşuldu bitti gitti.
Döverse de benim sorunum. Gelip kurtarırsınız size seslenirim olur mu ? Çünkü alaylı konuşuyorsunuz. İğneleyici laflarınız var. Döverse size seslenirim beni kurtarırsınız
Konumu gelip manipüle eden sizsiniz. Gelip dayağı yersen tokatlarsa diyorsun bunlar nasıl kelimeler ya ? Neye sinirlendin sinirini sende bir kadın olmana rağmen benden bir kadından çıkarıyorsun. Yaptığın çok ayıp. GerçektenLutfen bana hıcbır sekılde seslenme.