Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Yaşını ben sormadım ki kendisi her şeyi anlattı diyorum.. allahım çıldırcam ya ben onun ağzından çıkan her şeyi yazdım buraya. Durum bu. Ben araştırmadım öğrenmedim o anlattı. Detay da verdim bilerek ki analiz yapalım.

Söylelerini omuzlarından tutup silkelemek istiyorum yeminle paspas silkeler gibi. Bak yine sinirlendim ya. Sonra biryerde ölüyorlar arkalarından biz ağlıyoruz
Allah korusun ya. Ama evlenmiyorsa da kızın duygularıyla oynamasın. Tatlım bak bunların bir huyu var evleneceklerse aha yüzüğüm diye geliyorlar yok gelmiyorsa alsın kayısısını başına çalsın oyalamasın.

Tamam ona hakkımı hiç helal etmem gerçekten.

Vallahi bunaldım ne yapayım ayrılayım ben o zaman. Bu sefer kesin.. of of lütfen üzerime gelmeyin ama ya
Bak evladım evlat diyom bak sana. Bende bir kız anasiyim. İnsan herşeyden çok kendi evladının mutlu olmasını ister. İleride fiziksel şiddete psikolojik şiddete uğramak istemiyorsan kesip atacaksın bu ilişkiyi. Adam nerden tutsan elinde kalıyor. Bir bağ evinde de sen bulunma cansız. Buradaki kadınları dinle herbirimiz tecrübe bakımından altın değerindeyiz.

Allah korusun ama biliyor mahvederim onu. En güzeli asilce tekmeyi basmak sanırım. Canımda yansa yeniden yapacağım.

Allah korusun ama biliyor mahvederim onu. En güzeli asilce tekmeyi basmak sanırım. Canımda yansa yeniden yapacağım.
Sen çok güzel bir kadınsın ve karşına daha iyileri çıkacak. Bir zamanlar helali olan bir kadının çocuğunun anasının ardından konuşan adamdan hayır gelmez kimseye.

Tamam ona hakkımı hiç helal etmem gerçekten.
Evleneceğini mi sanıyordun gerçekten ? Buna inandın yani adamın ağzı yanmış, ne halt ettiyse artık malı mülkü kadına vermiş. Seninle böyle takılır takılır senin gözün zaten ortalama 1 yıla açılır. sen arıza çıkartmaya başladıkça dayağa başlar kıskançmış zaten sende ilkim ilkim diye dolanırsın kapılarda artık. Anası zaten çirkef anlattıklarından ortada. Beğenmediğin eski yaşlı karısı tekmeyi basmış parasını da almış kapıya atmış. Geri kalan kısmı sana kalmış adamın içki masasına meze yapmayı öğren ne diyeyim aşk budur! ne alaka ama gülben ergen geldi aklıma ya

Amin inşallah bu cuma günü
İnşallah gerçekten içten istiyorum benim yaşadıklarımı hiç bir kadın yaşamamalı bunu kalpten istiyorum hatta bunu derken gözlerim yaşardı tüylerim dikenlesti düşün sadece aşktan gözün kör korkarım evlenince açılacak o gözler keşke öyle olmasa keşke sağlam karakterde biri çıksa karşına ama çıkması için bunu bırakmam lazım bak ben 2. Evliligimi yaptım o zaman anladım adam kime deniyormus ..ilişkiye girdim diye kendini zorunlu hissetme lütfen tövbe et yoluna devam et ..ben cocukluyum ve oldukça Allah'a bağlı sevgili saygılı bir adamla evlendim daha önce evlilik yapmamış biri... Kendini yakma güçlü ol

Öyle oluyor. Bu konuda adam kadini kötüledigi gibi, ailesi de kadina saldiriyor. Ben bunlarin bosanma dosyasini görmeden asla birseye inanmam. Ve su "sonunda bakmadan imzaladim" olayina da inanmiyorum.

Kadının her şeyi açık kimliğini dahi verdi ister sor iletişim kur vs dedi korkusu yok. Tabi ben kendimi alçaltıp öyle saçma krizlere girecek birisi değilim ki

Öyle saçma krizlere filan girmeyeceğinizi bildiğinden vermiştir belki de eski eşinin açık kimliğini... Bence yapabiliyorsanız boşanma dosyasını okuyun. Okumadan imza attım dediği şey ne onu anlamadım? Çekişmeli boşandılarsa neyi imzaladı bu kişi?
Bir de şimdiden bu kadar mal mülk konuşuyorsa yarın öbür gün senin maddi bir talebinde olmaz diyebilir, ya da senden maddi bir şey talep etmemeni istediği için bu kadar anlatmış olabilir.
Aileler istemeyebilir mezhep farklılıklarından dolayı, ben de bir şey olmaz diye düşünüyordum mezhep farklılığında, sonuçta iki birey birbirini sevip evleniyor mezhebin ne önemi var ki diye düşünürdüm. Ta ki böyle bir çiftle karşılaşana kadar... Çocukları olduğunda bu çocuğu hangi mezhebe göre büyüteceklerini sorun edip ayrılmışlardı. Sonra bana bu sorun hakikaten çok mantıklı bir sorun geldi. Bayramlarda ne olacak Ramazanda oruç tutma nasıl olacak, baba çocuğu olursa onunla Cumaya gitmek anne ise kendi cemaatine gitmek isteyebilir. Bunlar ileride problem olabilir.
Şimdi senin ilk evliliğin olacak ailenin maddi beklentisi olabilir atıyorum adet yerini bulsun diye senin için bilezik isteseler belki bu aile vermeye yanaşmayacak sebep bir önceki eşe maddi olarak çok şey verdiklerinden oğullarının bir kez daha aynı masrafları yapmak istemeyebilirler.
Zor bir süreç hakkınızda hayırlısı. Ailenizin çok afaki istekleri olmadığı sürece aileye rest çekmeyi hele şimdiden düşünmek bana pek mantıklı gelmedi, o sizin aileniz sizi bu yaşa getirmişler sizin için objektif olarak iyiyi kötüyü görebilirler.
Hemen ilk aydan cinsel birliktelik yaşamanız tabii sizin tercihiniz ama adamın sizin için ilk olduğunu bilerek bu kadar hızlı davranması bana çok da iyi niyetli gelmedi.

Evet ama işte kalbime gömüp ayrılayım ne yapayım ı zaman..

Evet ama işte kalbime gömüp ayrılayım ne yapayım ı zaman..
Yine de içinizin rahat etmesi için dava dosyasını görmeyi talep edin. Çamura yatarsa bilin ki doğru yoldasınız ayrılmakla. Eski eşle bir irtibata geçin derim ben. Hazır olun. Hoş olmayan şeylerle karşılaşmanız kuvvetle muhtemel.

Tamam bu akşam dava dosyasını görmek istiyorum diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…