- 26 Aralık 2019
- 355
- 534
- 54
-
- Konu Sahibi adenalef90
Eşimin arkadaşıda yaptı 2 çocukları vardı bir tane kız aldı geldi kadın istemedi ayrı ev açtı kadın boşanmak istedi ama bütün birikimi istedi orta yaştalar ev araba nafaka hepsini aldı kadını anlatıyor eski eş çok paragozdu her şeyi aldı diye eşim bile öyle diyor inanmista ben biriktireyim sen genç kızla ye cocuklarimin geleceğini iyi valla dedim haklısın aslında diyor erkek milleti hemen yaftaliyor hakkını arayan kadiniBenim bir akrabagim esinin üstüne "dini nikahli" kuma getirdi. Esi sadece belli sartlar altinda (kendini ve cocugunu maddi acidan garanti altina almak icin) bosandi. Bu simdi ilk esi paragöz yapar mi? Akrabama sorsan son derece suclu oldugu halde ne esine nede cocuguna birsey vermezdi. Kadin ve cocugu ac yattigi aksamlar oldugu halde. Bence soooon derece dikkatli olmak lazim böyle hikayeleri inanmaktan önce.
Öncelikle resim koymanizi tavsiye etmem ifsa olmayin bu sizin gizli dertlesme hesabiniz olarak.kalsin.Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
İkincisi onların yaptığı gibi bana sende yapma bunu beni bırakma diye ağlıyor ?
Elbette öyle...Eski eşin arkasından böyle konuşan bir tiple zaten neden evlenir ki ? Onu kötüleyen ilerde konu sahibini de kötüler.
İkimizi koydum kaldırdım geriProfiline fotonu koymak sence saglıklı mı bir de sevgilinle olan fotonu konu tamda sevgilinken?
Bak gördün mü az önce kabasın diyordun şimdi malatya gelini olduğumu öğrenince bi yelkenler suya indiHahahaha çok iyi
Detay için yazdım. Tabiki tasvip etmiyorum. Bütün detayları söylüyorum işte beraber analiz yapıyoruz. Savunmuyorum onu ve söylediklerini ne ise bunu yazıyorum platformasizde normal değilsiniz. Olayları analiz edemiyorsunuz.
Ah canım gördüm ya. Çok saf temiz bir yüz ifadeniz var sizin. Ama adamın gözler felfecir okuyor.İkimizi koydum kaldırdım geriNe yapayım görün istedim. Sonuçta konu açtım. Detay verdim ki kaldırmak zor değil ki..
Ben kendim için yapıyorum açıkçası. Erkek arkadaşım evdeyse ona da yetecek kadar yapıyorum sadeceben de 6 yıllık kocamı hiç sevmemişim.Yemek öğrenmediğim gibi asgari düzeyde yemek yapıyorum. Çalışıyorum, hiç kendimi yoramam o kadar.
Gorsek ne olacak? Belkı koyduğun esnada adamı veya anasını tanıyan bırı cıktı.İkimizi koydum kaldırdım geriNe yapayım görün istedim. Sonuçta konu açtım. Detay verdim ki kaldırmak zor değil ki..
Ya yok komik söylemişsin hoşuma gitti. Linç yemek istemiyorum. Ne de onu savunuyorum anlattıklarını savunuyorum. Sadece ne var ne yok yazıyorum ve burada analiz yapıyoruz. Durum bu sadece.Bak gördün mü az önce kabasın diyordun şimdi malatya gelini olduğumu öğrenince bi yelkenler suya indigelin hemşehrisi gibim hissettin galiba bence sen malatyalıları seviyorsun kayısıyı falan kasayla yiyince bi kanın kaynamış olabilir ama aldanma yani kv.ler bi tuhaf oluyo ben bile zor başediyom
Ne dese inanıyorsun baksana, kayısı getirmesinden bile sevgi çıkartıyorsun. Burada her anlattığınla onu övüp , karısını yeriyorsun. Her lafına itibar edip onun istediği bir kadın olmaya çalışıyorsun , cinsel olarak tatmin ediyorsun ek olarak körkütük aşıksın neden seni istemesin ?Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
İkincisi onların yaptığı gibi bana sende yapma bunu beni bırakma diye ağlıyor ?
Yaz yaz ne istiyorsanArkadaşım yürek mi yedin sen? Ya bizi kandırıyorsun ya da cidden safsın.
Bu kadar özelini anlattığın foruma fotoğraf koyulur mu? Tanıyan biri çıkıp aileme anlatır diyede korkmuyorsun sanırım.
Şimdi birbirinize yakışıyorsunuz yazacağım ama zaten bodoslama dalmışsın ilişkiye iyice rehavete kapılırsın diye korkuyorum
Adamı görmedin mi, fena bakıyor kenafir. Korktum ben.Arkadaşım yürek mi yedin sen? Ya bizi kandırıyorsun ya da cidden safsın.
Bu kadar özelini anlattığın foruma fotoğraf koyulur mu? Tanıyan biri çıkıp aileme anlatır diyede korkmuyorsun sanırım.
Şimdi birbirinize yakışıyorsunuz yazacağım ama zaten bodoslama dalmışsın ilişkiye iyice rehavete kapılırsın diye korkuyorum
Hep kayısıdan ya çekirdeksiz yemektenAllah im sen sabir ver bize , bu kizlar hakikaten ne yiyip ne iciyorda böyle oluyorlar
Adamı görmedin mi, fena bakıyor kenafir. Korktum ben.
Of ya yorum yazıcam diye resmi de kaçırdım zatenAh canım gördüm ya. Çok saf temiz bir yüz ifadeniz var sizin. Ama adamın gözler felfecir okuyor.
Söylelerini omuzlarından tutup silkelemek istiyorum yeminle paspas silkeler gibi. Bak yine sinirlendim ya. Sonra biryerde ölüyorlar arkalarından biz ağlıyoruzHep kayısıdan ya çekirdeksiz yemekten
Bu detaya ne gerek varmis da size anlatmislar? Bu aile dupeduz saygisiz,sevgiliniz de dahil.Eski eşide kendisinden 9 yaş büyükmüş.
Nasil bir insan oldugunu bu olaydan anlayabilirsiniz.Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan.
Hep de oyle derler ama verdikleri uc kurusluk nafakadir genel olarak.Neyse mal mülk her şeyi vermişler bu kadına.
Yalan.Sonra zoraki ailemle görüşüyorum.
Bu tarz insanlar herkese de saldirabilirler unutmayin. Bugun bir kadinin yasadigini yarin da siz yasayabilirsiniz.En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış.
Terbiyesiz. Sirf bu cumlesi icin ogluyla evlenilmez. Bir de bu detaylari size anlatmalari tamamen fiyaskoSevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.