Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Anladığım kadarıyla Adam ataerkil bir tip benimle birlikte olan kadın bana yemek yapacak falan modunda,konu sahibininde beynini bu yönde yıkamış gibi
Hayır o da yapıyor. Ben yemek yemeyi seviyor diye yapıyordum. Benim yorulmamı asla istemez. Kalkıp hep kendisi hazırlıyordu. Benimde işime geldi öğrendim işte :) onu demek istedim

Baktım boşanmış. Sadece mal şeyi sürüyormuş. Boşamış mahkeme.

Bunları eski eşe sorun. Dava dosyasını görmek isteyin.

Inanma bunlara...
Burada o kadar cok konu var ki, eşi ailesine para yedirdigi için illallah eden.
Bence bu kişi, evinden esinin rizkindan kısıp kök ailesine harcıyordu annesi de cirkef zaten belli, öyle olunca kadın da bıktı bosanma davasinda da ekonomik şiddete uğradığını ispat etti ve tazminatini aldi. Bu sevgilinin ailesi de gurur yapıp kadina saldiriyor simdi, paralar gitti diye. Iyi bir anneyse ben eş olarak da kadinin elinden geleni yaptığını ve adamin sacmaliklarina yeterince sabrettigini düşündüm. Tabii kadinda da hatalar olabilir bilmiyoruz sonuçta evliyken neler yaşadılar.
Ama nedense bu adamda sorun var gibi geldi bana.

Adam muhtemelen eşini aldattı ya da dövdü.O kadar mal mülk boşuna verilmemiştir.Eski eşin annesinin Adama gördüğü yerde saldırmasının sebebide bu sanırım.Bu kadar sorunlu insanlar yormuyor mu sizi ya
Hayır benim sevgilimin annesi saldırmış kadına. Vedalaşmalarına izin vermeyince oyuncakları yere fırlatınca kadın

Sinyaller o kadar keskin ki. Körün bile gözü açılırdı şimdiye.

Adam muhtemelen eşini aldattı ya da dövdü.O kadar mal mülk boşuna verilmemiştir.Eski eşin annesinin Adama gördüğü yerde saldırmasının sebebide bu sanırım.Bu kadar sorunlu insanlar yormuyor mu sizi ya
Kesinlikle katılıyorum her kelimene.

Hayır benim sevgilimin annesi saldırmış kadına. Vedalaşmalarına izin vermeyince oyuncakları yere fırlatınca kadın
Lütfen aklınızı başınıza toplayın.Bu Adamdan ayrılmalısınız.Gaflet uykusunda olduğunuzu düşünüyorum

İlk olarak evlilik çocuk oyuncağı değil kimse keyfinden boşanmaz. He demiyorum kesin sevgiliniz suçludur diye ama bana göre bir evliliğin bitmesinde %80 erkek suçludur. Çünkü malesef bizim ülkemizde boşanmış kadın olmak çok zor o yüzden hiç bir kadın boşanayım diye uğraşmaz.
2. Olarak bence sizle evlenmeyi falan düşünmüyor ailesine de söylememiş tamamen sizi oyalıyor. Lütfen kendinizi yakmayın.

eski eşe saldıran kadın size gelince eli elma armut toplamaycak herhalde. Bu kadar saf olamazsınız. Kaynana bu saldırıyı ilk kez yapmıyordur muhtemelen. Dayak yemek istiyorum diyorsanız devam edin ilişikiye.

Bir de eski eşe bir sorun, neden boşamış bu adamı? Tek ağızdan duyduklarınız ile mi bu kadar zaman güvendiniz?
Ben de aynı şeyi düşündüm. Ayrılık konusunda dürüst olmadığını, aslında kendisinin ana kuzusu olduğu için ve annesi de kötü kv olduğu için bitmiştir. Gidip eski geline saldırmalar, intikam peşinde olmalar...
Damat adayını ve annesini hiç gözüm tutmadı.

Aynen oyle, sadece adamı dinlersek ya kadın aldattı ya da altınları caldi.
Kendileri adeta ailece melekler, Bosandıkları kadın dunyanın en kotu kadını.
Ailece kimbılır ne yaptılar kadına da kucucuk cocuguyla bosandı bu adamdan

Adam sizi manipule ediyor bir cok konuda bana göre.
Hep eski es icin tüh kaka deniliyorsa altinda muhakkak baska durumlar cikar. Kadin cekismeli davada bu kadar kazandiysa iyice arastirmadan "Allah birdir" dediklerinden baska hicbirseylerine öyle inanmam.
Ailesi onu cok yalniz birakmisda hühü diye aglayan adam onlari yine cok karismasina izin veriyor farkindaysaniz.
Annesi eski ese saldorabiliyorsa gün gelir sizede kolaylikla saldirabilir. Cirkef insanlari sahsen ailemle öyle veya böyle muhatap etmem.
Bu ilk okumada gözüme takilanlar

Bır sevgi kıstası olarak 'onun ıcın yemek yapmayı' ogrenmek
Her gün yeni bir şey öğreniyorum şu BDV'de. Bugün de 5 yıllık sevgilimi sevmediğimi öğrendim, iyi mi Zira bir tane bile yemeği onun için öğrenmedim. Ama o çok yemek öğrendi benim için veya bana yardım ederken, birlikte yemek hazırlarken

Aferin. Yemek öğren kadınlık öğren annelik öğren (çilingir sofrası hazırlamayı da öğrensen iyi olur adam içiyor da demiştin değil mi) çünkü yüzük atmışsın çok büyük olay yaşamışsın böyle bir adama âşık olman lazımdı. Bunlar için aferin dedim bunlar çok önemli çokomelli

Böyle hep karşı tarafı suçlayan, kendini melek eden ne kadar insan varsa korkmuşumdur. Korkularımda haklı çıkmışımdır hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…