Gene bir doğru söyleyeni taşlarlar konusu kimsenin derdi yok belli kiİnsan belli bir yasa geldigi zaman her canlinin dogacagini, yaslanip olecegini ogreniyor hanimefendi. 27 yasinda bir kadin, saclarimda 15 tel beyazim var diye dertlenmez ki bu kadar. Yani sanki insanlarin saci 60 yasinda beyazlamaya basliyor ya da hic beyazlamiyor da, aman Allahim bu ne? Diye dusunup konu acmis gibi
Insan dogar buyur yaslanjr ve ölür doganin kanunlari boyle Engel olamaz sadece ustunu kapatiriz okumus etmis memur olmussunuz takilmayin bu yüzeysel seylere kadin dizisinde oynayan özge özpirincci ekstra boyamaz cokta yakisir benimde cikti beyazlar ama asla kopartip kesmedim siz onlari cagirmisiniz gidenin cenazesine katilsinlar die 1 tel kopartirsaniz 3 tel gelirMerhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Saydın mı diyeceksiniz evet saydım
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.
Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.
Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ne demisler kiminin pirlantasi kucuk kiminin ekmegi bayat ben utanirdim sacim beyazliyor die dertlenmeye zira bacagi kanserden kaybettigi icin sol bacaginizi benim yerime sevin diyen güzel cennet melegi gelir aklima (NESLIHAN TAY )Kusura bakmayın ama bu dert mi cidden ? Ben de 27 yaşındayım saçım beyaz dolu bir gün kafama takmadım cunku rahatsızsam boyatirim değilsem kalırlar bu kadar basit sanirim hayatınızda ciddi sıkıntılar yok ki böyle basit şeyleri kafaya takacak haldesiniz rabbim daha beter dert verip beyazları fark bile etmeyecek hal vermesin
Komple kökünden kopartiyodum ama daha duyduğumdan beri asla yapmıyorumKökünden kopamıyorum makasla kesiyorum siz böyle mi yapmıştınız, yoksa komple kökünden mi çekip kopardınız?
Tam o yaşlarda beyazlıyor zaten.Dertle ilgisi yok o hikaye .Gen ve soyaçekimin etkisi var.Ben de ilk düşen aklarımı sabah işe hazırlanırken gördüm 28 yaşındaydım o gün işe gitmek istememiştim :) Şimdi 40 yaşımdayım hiç üzülmüyorum ayda bir boyatıyorum .Şu pandemi baslangıcında bıkac ay boyatamayınca farkettim ki ohooo yarı yarıya beyazlamış dıyebilirim.Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.
Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.
Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim
27 yaşında 8 aylık evliyim.Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
ay ne kadar güzel ve cool bi beyazlama şekli keşke benim de böyle olsaBakınız aynen bu şekilde.
Tek fark geri kalan saçlarım siyah.
Bu arada genetik değil.
Stres ve üzüntüden oldu.
Eki Görüntüle 2802562
Teşekkür ediyorumay ne kadar güzel ve cool bi beyazlama şekli keşke benim de böyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?