Saçlarım çok beyazladı çok üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gene bir doğru söyleyeni taşlarlar konusu kimsenin derdi yok belli ki abimin ortaokulfa yanlari beyazlamaya basladı evet yaşlaniyorum sandı çok üzüldü sanarsın hiç imkan yok dertleniyorlar

Insan dogar buyur yaslanjr ve ölür doganin kanunlari boyle Engel olamaz sadece ustunu kapatiriz okumus etmis memur olmussunuz takilmayin bu yüzeysel seylere kadin dizisinde oynayan özge özpirincci ekstra boyamaz cokta yakisir benimde cikti beyazlar ama asla kopartip kesmedim siz onlari cagirmisiniz gidenin cenazesine katilsinlar die 1 tel kopartirsaniz 3 tel gelir

Ne demisler kiminin pirlantasi kucuk kiminin ekmegi bayat ben utanirdim sacim beyazliyor die dertlenmeye zira bacagi kanserden kaybettigi icin sol bacaginizi benim yerime sevin diyen güzel cennet melegi gelir aklima (NESLIHAN TAY )

Benim annemin saçları kar gibi babaminsa geç beyazladi. Annem boyattigim icin beyazladi der ve boyamamiza izin vermezdi. 26 yasindayim sacimda hic boya yok ama tam ortalarda 10 tane falan beyaz var insallah annemin saçina benzemez deyip duruyorum yani boya degilde yapisindan öyleyse yandim çünkü beyaz gördüm mü psikolojim gidiyor. Yaş almayi kabullenemiyorum sanirim

Çoğu arkadaş yazmış, altında başka bir sorun yoksa saç beyazlaması, seyrelmesi genetiktir.
Anne babanızın geç beyazlaşmıştır ama dedeler, amcalar, teyzelerde giriyor işin içine.
45 yaşına kadar tek tük beyazım vardı birkaç senedir çoğaldı, eşimin de benim gibi 50 yaşında ama saçı sakalı komple bembeyaz değil, kızımın ise neredeyse liseden beri beyazları var teyzesininde erken beyazlamaya başlamıştı.

Üzülmeyin lütfen. Şükür ki çaresi var, en kötü boyarsınız, sıkmayın güzel canınızı.

Folik asit eksikliğinin saçı beyazlatabildiğini öğrendim ben de. Şükür ki erken farkettim, tel tel beyazlar görmeye başlamıştım çünkü. Şu an bir problemim yok, olanlar da döküldü geri de çıkmadı. Bir iki tel kalmıştır en fazla. Genetik olduğunu düşünmüyorsanız, kan değerlerinize bir baktırın derim.

Tam o yaşlarda beyazlıyor zaten.Dertle ilgisi yok o hikaye .Gen ve soyaçekimin etkisi var.Ben de ilk düşen aklarımı sabah işe hazırlanırken gördüm 28 yaşındaydım o gün işe gitmek istememiştim :) Şimdi 40 yaşımdayım hiç üzülmüyorum ayda bir boyatıyorum .Şu pandemi baslangıcında bıkac ay boyatamayınca farkettim ki ohooo yarı yarıya beyazlamış dıyebilirim.

Ben de benim kocanın saçına sakalına aklar düşürdüm. O öyle der dalga geçer. Strese sokmayın kendinizi. Elinizde olan bir şey değil.

Bende de beyaz saç bu sene birden çıkmaya basladı. 29 yaşındayım. İlk baş üzülmüştüm ama sonra üzüldüğümü gören sevgilim neden üzülüyosun sende çok havalı durur falan diyince sevmeye başladım. Suan baya baya hosuma gidiyorlar. :)) bakış açısı işte ..:)

En yakın iki arkadaşım ile lise 1 de tanışmıştık. 13 yaşında olmalarına rağmen saçlarında beyazlar vardı ikisinin de ve çok rahat görülüyordu, 15 telden daha da fazladır yani. Ve bunu garip karşılamıyorlardı. Hala da var ama boyatıyolar( tabi beyazdan dolayı değil de zevkine, takmıyorlar çünkü) İlk defa o zaman gördüm ve anladım ki her yaşta beyaz olabiliyor.

Ben 24yasindayim 15deyil belki 45beyaz vardir. Cok anliyorum seni bende daha yeni fark ettim bu kadar cok beyazlarimin oldugunu cok kotu oldum gecen yaz esim usenmedi beyazlarimin hepsini kesmisti ondan dolayi daha cok beyazladi sanirim. Gormemek icin daha az isik alan odalarda aynaya bakiyorum zaten gozlerimde bozuk

27 yaşında 8 aylık evliyim.
Bırakın 15 teli bir senede ailevi sıkıntılar yüzünden yüzümün sağ tarafındaki saçların komple bir bölüm bembeyaz oldu. Yaşım 23tü daha.
Daha sonra da oradan beyazlamaya devam etti bir süre sonra durdu.
Kendi saçlarım simsiyahtır. Ne kadar belli olduğunu siz düşünün.
Millet kasıtlı kuaförde yaptırdığımı zannediyor.
Hiçbir zaman kafama takmadım.
Yaşanmışlıkların insana bazen karizma kattığını düşünüyorum

ben 24 yasindayim sacim onden itibaren bembeyaz.Aralari bile beyaz. Ben haric herkesin gozune carpiyor boyattigim halde. Napalim bu yüzden utanalim mi? hayata mi küselim? kiminin 30unda kiminin 50sinde beyazlar ama illaki beyazlar. Bizimki biraz erken olmus sadece hepsi bu.

Bı ceresı vardır .Kuafor halleder.Ama bence bu kadar stres yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…