Saçlarım çok beyazladı çok üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneannem rahmetli 80 yaşında vefat etti saçlarının çoğu siyahtı. Ama annemin 40 yaşındayken pamuk nineler gibi oldu kafası, dedemi hiç tanımadım ama onun öyleymiş.
Ben 35 yaşımdayım. Saçlarımı ortalama 1,5 ayda bir boyuyorum. Ama zorla bekletiyorum o kadar, ayda bir boyasam çok daha iyi. Saçlarımın yarısından fazlası beyaz çıkıyor.

Aslinda zerre kompleksim yok, cok da eglenceli bir karakterim. Kotu kalpli de sayilmam, gayet poncigimdir. Sizin ayni konuda yaraniz oldugundan sanirim benimle polemige girmeden duramiyorsunuz. Benim de saclarim beyaz dolu, ne yapiyorum bilin bakalim: boyatiyorum Tavsiye ederim

Saç maskaraları var veya sıkılan sprey şeklinde beyaz kapatan gecici boyalar banyoda çıkıyor bu konuyu araştırın boya yaptırmak şu yönden kötü bi madde var saç sürekli boya istiyor bu maddeden dolayı boya yaptırmazsan kaşıntı yapıyormuş içinde o madde bulunmayan boyalar da varmış ama pahalı ben Adnan Sertere danışmıştım öyle demişti bikac tane için boyatmayin bence saç maskarası spreyi var ve lütfen unutmayın saçlarınıza yıldızlar düşmüş olabilir ama hala siz sizsiniz güzelsiniz içinizdeki seni beyazlar kapatamaz bununla gurur duyun uzatınca kestiğiniz beyazları saç arasında ışık attırmış gibi oluyor çok da ayrı güzelliği var bence

Bende zamanında yağ falan farklı şeyler denedim sonra ne mı oldu sağlıklı kafa derimde inanılmaz kaşıntılar ve yaralar oldu pişman oldum birkaç beyaz gözüme battı büyüttüm diye kafa derimi sağlığını mahvetmeye değmezdi ve unutmayın köklerden gelen birşey yani siz ne yaparsaniz yapın kökten o beyazlar çıkıcak yağlar falan işe yarasaydı kimsenin başında beyaz olmazdı bide doğal saç kınasıda var sadece beyaz telleri bile banyodan önce boyayabilirsiniz

ben de de yüzde 40 beyaz var.beyaz saçtan nefret ederim ayda bir dip boya 15 de bir de şakak ve saç ayrımı bölgesindeki saçlara rötuş boya yapıyorum oluyor bitiyor.beyaz saçın gayet kolay çözümü

+100000000000000

ben de de yüzde 40 beyaz var.beyaz saçtan nefret ederim ayda bir dip boya 15 de bir de şakak ve saç ayrımı bölgesindeki saçlara rötuş boya yapıyorum oluyor bitiyor.beyaz saçın gayet kolay çözümü
Bende boyuyorum şu pandemi yasaklarinda evde boyamışmışım bile oldu
Herkes az çok var beyaz olucakta yaş ilerledikce

Bende boyuyorum şu pandemi yasaklarinda evde boyamışmışım bile oldu
Herkes az çok var beyaz olucakta yaş ilerledikce
saç işi en kolayı boyadın mı genceciksin.kadın için asıl önemli olan cilt bakımı cilt kalitesi yüz cildi hasar görmüşse saçlar beyaz olmasa ne olacak?yaşlı gösteren de genç gösteren de cildin kalitesi kırışıklık olmaması vs.

Cildim ve yüzüm genç görünüyor yaşıma göre

Cildim ve yüzüm genç görünüyor yaşıma göre
o zaman sorun etmeyin lütfen benim 26 yaşında tek tek beyazlamaya başladı ilk b gördüğümde ben de biraz üzülmüştüm ama alıştım.şu an 42 yaşındayım tek beyaz görmeyi gene istemiyorum ama çözümü basit kendi rengim boyadan fındık kadar karışım hazırlayıp her hafta bile boyanabilir beyazlar banyodan 40 dakika önce sürüyorum oluyor bitiyor.saç dökülmesi azalması sorununuz varsa da perfectil vitamin var eczanelerde ingiliz malı.hem saçı hem de tırnağı ve cildi mükemmel yapıyor.

Bende 35 yaşındayım .Hiç beyazım yok gibiydi ta ki ikinci bebeğim olana kadar .Bebekten sonra artma oldu beyazlarda onu farkettim.

Kuru saç için saçınıza yetecek kadar hindistan cevizi yağına bı tane evigen ampul kırın. Dibinden başlayın uçlarına her terine yedirin.
Bı gece dursun yıkamayın.

O saçlar nasıl e vitaminini emiyor, yusacik parlak nemli oluyor.

Not; saçlarınız kuru olduğu için sadece e vitamini kırın bepanten ve bemiks ampul kırmayın onlar saçı kurutuyor.

Bak B12 eksıklıgı beyatazlatıyor. Benımde sacım da beyazlar cıktı. 5 tane vardır. Sonra normalde erken kalkarım. Baktım erken kalkamıyorum. Arastırdım b12 eksıklıgı yaparmış. Ilac almaya basladım ve düzeldi sukur

Ceviz suyunu deneyin isterseniz.
Ben 37 yasindayim suan yok ama gecen gun arkadasimla konustuk o da 44 yasinda onunda yok ceviz kabuklarini kaynatip o su ile saclarini yikiyormus.

Benim 11 yaşındaki oğlumun saçında 4 tane beyazı var daha şu vakitte yani . Doğduğundan beri takibini yapan dr’a sordum ve hepsi genetik olarak daha doğmadan bellidir. Kafaya takmaya hiç gerek yok demişti . Aynısını ben de size diyorum . Çok rahatsızsanız bir sürü yöntem var onları deneyin .

Kizim 12 yasinda. Beyaz dolu kafasi. Her gören "bu yasta bu ne beyaz?" Diyor
Tamamen genetik , seviyor beyazlarini.
Istemezse ilerde boyatir, dert bu mu?

Kusura bakmayın ama bu dert mi cidden ? Ben de 27 yaşındayım saçım beyaz dolu bir gün kafama takmadım cunku rahatsızsam boyatirim değilsem kalırlar bu kadar basit sanirim hayatınızda ciddi sıkıntılar yok ki böyle basit şeyleri kafaya takacak haldesiniz rabbim daha beter dert verip beyazları fark bile etmeyecek hal vermesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…