Aslinda zerre kompleksim yok, cok da eglenceli bir karakterim. Kotu kalpli de sayilmam, gayet poncigimdir. Sizin ayni konuda yaraniz oldugundan sanirim benimle polemige girmeden duramiyorsunuz. Benim de saclarim beyaz dolu, ne yapiyorum bilin bakalim: boyatiyorumİnsanların canını sıkmaktan zevk alan kompleksli biriyim konu konu gezip konu sahiplerine kulp bulup elestiriyorum diye yazsanız en azından dürüst olduğunuzu düşünür takdir ederdim ama bu kadar kötü kalpli olmak sizi yormuyor herhalde.
Çörek otu yağı alıp saçlarınıza sürün biraz bekleyip yıkayın. Dökülme de varsa 3 4 günde bir yapsanız yeterNasıl bir tarif anlatır mısınız
ben de de yüzde 40 beyaz var.beyaz saçtan nefret ederim ayda bir dip boya 15 de bir de şakak ve saç ayrımı bölgesindeki saçlara rötuş boya yapıyorum oluyor bitiyor.beyaz saçın gayet kolay çözümüDipten niye kesiyorsun ki esin demiyor mu uzat saçını evin içinde asker arkadaşım gibi oluyorsun diye
Dipten kesen kadar ne güzel boya tonları var boyat daha hoş olur
Beyaz az çok herkeste olabilir dert etme edilecek birşeye değil
+100000000000000İnsan belli bir yasa geldigi zaman her canlinin dogacagini, yaslanip olecegini ogreniyor hanimefendi. 27 yasinda bir kadin, saclarimda 15 tel beyazim var diye dertlenmez ki bu kadar. Yani sanki insanlarin saci 60 yasinda beyazlamaya basliyor ya da hic beyazlamiyor da, aman Allahim bu ne? Diye dusunup konu acmis gibi
Bende boyuyorum şu pandemi yasaklarinda evde boyamışmışım bile olduben de de yüzde 40 beyaz var.beyaz saçtan nefret ederim ayda bir dip boya 15 de bir de şakak ve saç ayrımı bölgesindeki saçlara rötuş boya yapıyorum oluyor bitiyor.beyaz saçın gayet kolay çözümü
saç işi en kolayı boyadın mı genceciksin.kadın için asıl önemli olan cilt bakımı cilt kalitesi yüz cildi hasar görmüşse saçlar beyaz olmasa ne olacak?yaşlı gösteren de genç gösteren de cildin kalitesi kırışıklık olmaması vs.Bende boyuyorum şu pandemi yasaklarinda evde boyamışmışım bile oldu
Herkes az çok var beyaz olucakta yaş ilerledikce
Kökünden kopamıyorum makasla kesiyorum siz böyle mi yapmıştınız, yoksa komple kökünden mi çekip kopardınız?Yalnız kesip kopardikca daha çok çıkıyor bilginize bende öyle yapıyordum daha asla kopartmiyorum korkumdan
Cildim ve yüzüm genç görünüyor yaşıma göresaç işi en kolayı boyadın mı genceciksin.kadın için asıl önemli olan cilt bakımı cilt kalitesi yüz cildi hasar görmüşse saçlar beyaz olmasa ne olacak?yaşlı gösteren de genç gösteren de cildin kalitesi kırışıklık olmaması vs.
o zaman sorun etmeyin lütfen benim 26 yaşında tek tek beyazlamaya başladı ilk b gördüğümde ben de biraz üzülmüştüm ama alıştım.şu an 42 yaşındayım tek beyaz görmeyi gene istemiyorum ama çözümü basit kendi rengim boyadan fındık kadar karışım hazırlayıp her hafta bile boyanabilir beyazlar banyodan 40 dakika önce sürüyorum oluyor bitiyor.saç dökülmesi azalması sorununuz varsa da perfectil vitamin var eczanelerde ingiliz malı.hem saçı hem de tırnağı ve cildi mükemmel yapıyor.Cildim ve yüzüm genç görünüyor yaşıma göre
Kuru saç için saçınıza yetecek kadar hindistan cevizi yağına bı tane evigen ampul kırın. Dibinden başlayın uçlarına her terine yedirin.Valla ben 24 yaşındayım ve inanın 15 telden çok daha fazla beyazım var. Arkadaşlarım gördüğünde saçını boyatsana diyor asdasdasd aslında çok rahatsız olmuyorum ama bakımsız gösteriyor sanırım. Saçlarım kıvırcık olduğu için boya sürmek çok istemiyorum, doğal halleri zaten çok kuru.
Bu işin bir çaresi varsa ben de öğrenmek isterim
Bak B12 eksıklıgı beyatazlatıyor. Benımde sacım da beyazlar cıktı. 5 tane vardır. Sonra normalde erken kalkarım. Baktım erken kalkamıyorum. Arastırdım b12 eksıklıgı yaparmış. Ilac almaya basladım ve düzeldi sukurMerhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Saydın mı diyeceksiniz evet saydım
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.
Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.
Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?