• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım çok beyazladı çok üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her canlının yaşlanıp öleceğini bilmekle bunu yaşayıp tecrübe etmek aynı şey mi?

Bir anda beyazladı ve bu haline alışamadım, üzüldüm.

Bu bir süreç, bugün ilk kez görmedim ki saçımdaki beyazları.

Yorumlarınızı başka konulara saklayın lütfen. İyi günler..
İstedigim yere istedigim yorumu yazarim, rahatsizsaniz gozardi edebilirsiniz. Peki madem saciniz beyazliyor ve bu durumdan rahatsizsaniz bilin bakalim cozumu nedir einstein 🙃

25 yaşındayım benim de 20-25 tane vardır bende dert ediyorum arada ama saç yapısı ile de alakalı kalın telli benim baya onlarda beyaz daha çok oluyor

Ben de aynı yaştayım 19-20 yaşında artık 15 degil 150 tel falan var diye toptan boyattım saçlarımı bütün. Zannettim ki bir daha çıkmayacak :KK43: birkaç uafta sonra bir baktım saçlarım dipten de beyaz çıkmaya başladı artık şerit halinde. Cok pişmanım, su an saçlarım bembeyaz. Boyatmayın sakın :/
Konu sahibine yazacaktım sizi alıntılıyım sizde okuyun. Saçlarınıza çörek otu yağı sürmeyi denediniz mi. Çörek otu yağıyla bakım yapın isterseniz. İnşallah beyazlarınız azalır

19 yaşındayım saçımı yaklaşık 7-8 senedir boyatıyorum çünkü siyah saçım yok. Bu durumda 12 yaşında falan yaşlanıyorum diye tribe girmem gerekirdi.

Konu sahibi bu arada öyle düşündüğünüz gibi üzüntünün payı çok fazla yok saç beyazlamasında. Genetik faktörler gibi şeyler daha etkili. Benimkisi çok uç bir örnek, bu kadar erken yaşta bembeyaz olan başka birini görmedim ama sizinkisi de öyle üzüleceğiniz bir durum değil.

Saç boyamak da saçları daha fazla beyaz yapmaz, üstlerde öyle bir şey okudum sanırım. Benim gerçekten dert yaptığım bir konu değil, başka büyük bir hastalık olmasın. Bu tarz şeyler kafaya takmaya değmez inanın.
sizinkisi istisna ama 12-13 yasta beyazlaşmış neredeyse
12-13 yasta kişinin yaşlanmadığı aşikar.
Ama genel olarak beyaz saçın da yaşla paralel arttığı genel bir gerçek
Konu sahibi de bu yüzden yaşlandığını düşünüp üzülmüş belli ki

28 yaşındayım bekar olduğum halde bende de var beyazlar. Dert etme boyatırsın geçer

Cok stresli bir yuksek lisans donemi gecirdim o donem beyazlarim bir cikti, yas 24tu. Su an 31 bitti, yeni cikan saclarim nerdeyse yari yariya beyaz. Ancak boyatiyorum. Yapacak bsy yok. Cozumu olan seyler icin kendinizi uzmeyin. Boyadan hoslanmiyorsaniz kina yakin veya kendi tonlarinizda organik boyayla boyatin.

Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Saydın mı diyeceksiniz evet saydım :KK43:
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.

Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.

Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ben ortaokuldayken bir arkadaşımın saçları bembeyazdı genetik olabilir tabi. Bende geçen hafta bir tane beyazımi gördüm ama çok önemsemedim her beyaz saç teli bir olgunluk katarmış insana.😉

Benim de cokca beyazim var 30dan sonra cikmaya basladi hic boyatmadim,boyatmayi da dusunmuyorum cunku bu sefer bembeyaz olacaklar. Uzulecek ne var ki bunda,ben severim bile beyazlari,bazi insana cok yakisiyor hele ara ara beyaz teller varsa siyah sacin arasinda,cogu kadin oyle yapabilmek icin boyatiyor sacini griye

27'yim, birkaç yıldır beyazlıyor, hatta en önde bir tutam bemmmbeyaz olduğu için fotoğraflarda direkt beyaz saçlı gibi çıkıyorum haha. aslında saçımı yıllardır boyayıp şimdi kendi rengini görebilmek için boyamayı bırakmıştım ancak boyamaya geri döndüm. saçların beyazlığı olduğumdan daha az çıtır görünmeme sebep oluyor gibi geldi. direkt tamamı bir anda bembeyaz olsa uzatırdım ama, bembeyaz saça bayılırım.

20li yaslarin başında beyaz tellerim vardi.
Suan 32 yaşındayım. Onde 15 telden cok daha fazla beyazim var.
Ben de uzuluyordum. En azindan boyama secenegi var deyip unutuyorum.

Ben de aynı yaştayım benim de son birkaç yılda arttı. Yoğun strese bağlıyorum ben. Daha boyatmadim bakalım biraz daha artarsa mecbur boyaticam.

Dipten kesiyorum derken sadece beyaz telleri dipten kesiyorum hepsini toptan değil :KK70:
Eşim beyazlasın boşver dert etme kesme diyor ama cidden kabullenemedim :KK43:
Yalnız kesip kopardikca daha çok çıkıyor bilginize bende öyle yapıyordum daha asla kopartmiyorum korkumdan

İstedigim yere istedigim yorumu yazarim, rahatsizsaniz gozardi edebilirsiniz. Peki madem saciniz beyazliyor ve bu durumdan rahatsizsaniz bilin bakalim cozumu nedir einstein 🙃
İnsanların canını sıkmaktan zevk alan kompleksli biriyim konu konu gezip konu sahiplerine kulp bulup elestiriyorum diye yazsanız en azından dürüst olduğunuzu düşünür takdir ederdim ama bu kadar kötü kalpli olmak sizi yormuyor herhalde.

Düzenli ve olarak kollajen kullananların beyazlarında geriye dönüş olduğunu tecrübe etmişler, çok takıyorsanız kollajen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ben beyazlarımla barıştım 😊

G..... de doğal boya var şu an markasını unuttum ondan alıp boyayın.
Güzel kapatıyor ve saç derisi ve saça zarar vermiyor diğerleri gibi.
Bizde de ırsi senelerdir boyarım.

Valla ben 24 yaşındayım ve inanın 15 telden çok daha fazla beyazım var. Arkadaşlarım gördüğünde saçını boyatsana diyor asdasdasd aslında çok rahatsız olmuyorum ama bakımsız gösteriyor sanırım. Saçlarım kıvırcık olduğu için boya sürmek çok istemiyorum, doğal halleri zaten çok kuru.
Bu işin bir çaresi varsa ben de öğrenmek isterim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back