Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Saydın mı diyeceksiniz evet saydım
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.
Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.
Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim