- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Teşekkür ederim. Hayat façası işteMaşallah nazar değmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Hayat façası işteMaşallah nazar değmesin
Saçlarım 15 yaşımdan beri beyaz. Küme küme. 29 yaşımdayım. Röfle kullanıyorum. Genetik. Saç renginize uygun boyayla o bölgeyi boyayabilirsiniz.Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Saydın mı diyeceksiniz evet saydım
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.
Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.
Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.
Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.
Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim
aynı benBenim 23 yaşımdan sonra beyaz saç çıkmaya başladı. Şuan 31 yaşındayım ve %40 saçlarıma aklar düştü. İlk başta bende konduramadiım ama sonra alıştim
. Boyaya karşı değilsen kapat gitsin. Ben tesettürlüyum yinede 2 aya 1 yapıyorum boyayı.
aynı ben
Saraçoğlu nun önerdiği bir yağ vardı bunun için. Çörek otu yağı olabilir. Ben dökülmeler için kullanıyordum. Ama hiç Beyaz kalmadı saçımdaMerhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Merhaba, hangi markayı kullanıyordunuz rica etsem yazabilir misinizSaraçoğlu nun önerdiği bir yağ vardı bunun için. Çörek otu yağı olabilir. Ben dökülmeler için kullanıyordum. Ama hiç Beyaz kalmadı saçımda
Şimdi baktım. Mecit efendi. Herhangi bir marka da olur sanırımMerhaba, hangi markayı kullanıyordunuz rica etsem yazabilir misiniz
Benim bir arkadasin da boyleydi onden bir iki tutam bembeyaz gerisi kumraldı. Hehe saç beniTeşekkür ediyorum
Saç beni mi deniyor Sevdim güzelmişBenim bir arkadasin da boyleydi onden bir iki tutam bembeyaz gerisi kumraldı. Hehe saç beni
27 yaşındayım ve 16 yaşımdan beri saçlarım beyazlamaya başladı. Şuan halimi az çok tahmin ediyosundur sanırım :) daha 1,5 ay önce diplerini boyadım şuan 1 parmak kadar dipler bembeyaz ve beyazların olduğu yerleri boya tutmadığı için rengarenk geziyorum yinede çok dert etmiyorum yaşınmışlıkların kanıtı deyip sevmeye çalışıyorumMerhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Oyle mi deniyor bilmem de kucukken bu durumla ilgili birinden sac beni dedigini(soyleyeni de hatirlamıyorum ona ragmen nasil begendiysem lafi) duymustum, aklimda kalmis. Bir yerde bir tutam gorunce oyle diyorum.. sac beyazlamasi degilde bu bir tutamin beyaz olmasi kimine cok yakisiyor bence,Saç beni mi deniyor Sevdim güzelmiş