Saçlarım çok beyazladı çok üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vera00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
229
215
53
32
Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce okul dönemleri streslerim vardı. Bi bölüm kazanmak, dersleri geçmek, atanmak vs vs. Okul dönemlerin yoğun ve stresli geçmişti. Buna rağmen saçlarımda hiç beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saçlarımda çok fazla beyaz çıktı. Bi anda 15 tel beyaz saç...
Saydın mı diyeceksiniz evet saydım
Eşimle aramızda bir problem yok çok şükür ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim çalıştığım şehre geldi ve bir süre adapte olamadı. Bazı şeyleri çok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suçlu hissettim eş durumu ile geldiği için.. Bunu kafama çok takmıştım. Şuan bunu aştı çok şükür ilk geldiği zamana göre adapte oldu.

Sonuç olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma göre normal mi saçımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum görmemek için ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.

Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Ben de aynı yaştayım 19-20 yaşında artık 15 degil 150 tel falan var diye toptan boyattım saçlarımı bütün. Zannettim ki bir daha çıkmayacak birkaç uafta sonra bir baktım saçlarım dipten de beyaz çıkmaya başladı artık şerit halinde. Cok pişmanım, su an saçlarım bembeyaz. Boyatmayın sakın :/

Benim 23 yaşımdan sonra beyaz saç çıkmaya başladı. Şuan 31 yaşındayım ve %40 saçlarıma aklar düştü. İlk başta bende konduramadiım ama sonra alıştim
. Boyaya karşı değilsen kapat gitsin. Ben tesettürlüyum yinede 2 aya 1 yapıyorum boyayı.

Hadi ya boyatmak daha çok beyaz mı yapıyor

Dipten niye kesiyorsun ki esin demiyor mu uzat saçını evin içinde asker arkadaşım gibi oluyorsun diye

Dipten kesen kadar ne güzel boya tonları var boyat daha hoş olur

Beyaz az çok herkeste olabilir dert etme edilecek birşeye değil

Beyaz saç herşeyden ziyade biraz da genetik. Çok daha genç yaşta saçlari beyazlayanlar olabiliyor.

28 yaşimdayim tek tel beyaz gormedim. Annemin saçlarinda da 40tan sonra beyazlar gorunmeye başladi ki suan bile beyazlari çoook degil, babam da öyle.
Herseyden once ırsi yaşlilik değil yani..

26 yaşındayım benimde var beyazlarım saymadım ama 15ten az değildir bu kadar sıkıntı edilecek bir durum olarak görmüyorum. Boyatırsınız geçer gider üzmeyin kendinizi

Dipten kesiyorum derken sadece beyaz telleri dipten kesiyorum hepsini toptan değil
Eşim beyazlasın boşver dert etme kesme diyor ama cidden kabullenemedim

Benim de beyazlarım üniversiteye başladığımda çıkmıştı. Sınavların stresiyle arttı. Hiç kafama takmıyorum belli bir yaştan sonra herkeste olan bir şey. Kesmeyin bence, dik dik havada kalıyor o kesilen saçlar. O görüntü daha kötü. Dip boya yaptırırsanız daha iyi olur

Benimde beyazlar çok hemde 15 telden daha fazla her ay dip boya yapıyorum, abartılacak bişey yok bence

Dipten kesiyorum derken sadece beyaz telleri dipten kesiyorum hepsini toptan değil
Eşim beyazlasın boşver dert etme kesme diyor ama cidden kabullenemedim
Anladım

Esin doğru demiş dert etme benimde saçlarım ince cansizdir yoğunluk hacım yoktur olabilir

Hatta geçen yıl gri renk modaydi aralara gri tonla saçları acanlar vardı

Daha ne takacaksin kuzum fakat esine koz olarak kullanabilirsin senden dolayi beyazladi vs
Koz olarak kullanmak değil de, 2 hafta önce gösterdim ilk kez beyaz saçlarımı. Yine bir şeyden memnuniyetsizdi yaşadığımız yerle ilgili. Bende sürekli bana Bi şeyleri şikayet etme üzülüyorum saçlarım beyazlıyor dedim. Gösterince o da üzüldü. Artık konu ne olursa olsun eskisi gibi şikayet etmiyor keşke daha erken gösterseydim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…