Canım inşallah denemelerin hemen sonucunu gösterir.arkadaşlar tüm hamilelere bir sorum var hamile kalmadn önce kullandığınızherhangi bir vitamin veya yaptığınız özel bişeyler varmı bende hayırlısıyla gebelik planlıyorum ve bu tür desteklerden yararlanmak istiyorum.cevaplarsanız sevinirim.
canım, ikizmiş bebişler. çookkk sevindim. :dance::dance::teytey:
Rabbim kucağına aldığınıda göstersin inşallah.:1hug:
canım tebrikler inan msj ını görünce çok duygulandım
bide ikizlermiş çifte mutluluk diye buna denir allah ım olmayan herkese nasip etsin
bilirim beklemek çok zor
SENİ SEVİYORUM ALLAH a emanet ol
seni ve bebişlerini kocaman öpüyorum
nevro canımmmmmmm.............tebrıkler...........çoook guzel ya..........inş herşey çok guzel olur ........rabbım tamamına erdırsın.................dua ileeeeeeeeeee
arkadaşlar tüm hamilelere bir sorum var hamile kalmadn önce kullandığınızherhangi bir vitamin veya yaptığınız özel bişeyler varmı bende hayırlısıyla gebelik planlıyorum ve bu tür desteklerden yararlanmak istiyorum.cevaplarsanız sevinirim.
merhaba bende yeni üye oldum tebrikler inş. sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
selam nevrosky canım nasılsın hamileligin nasıl gidiyor kaç tane oldugu belli oldumu bebişlerin iyilermi senin gibi çok tatlı anneleri ve babaları olacak canım çok şükür benimde yumurtalarım toplandı 8 tanesi yaşıyor ve savaşıyorlar şuan benim için pazartesi 10.30 transferim olacak çok heyacanlıyım negatifligim gitti çok şükür kk den dolayı arkadaşlardan senden allah razı olsun hepimiz birbirimize ışık olduk yoldaş olduk omuzladık tanımadıgımız halde rabbim bizi bir çırpıda bir araya getirdi yolumuz kaderimiz birleşti inşallah bundan sonrasıda güzel olacak güzel geçecek allahım izniyle allahım tüm isteyenlere tüm olmayanlara tüm bu yoldakilere nasip eder inşallah....şu mübarek cuma gününde hayırlı cumalar herkese ......o güzelim duyguları herkesin tatması dilegiyleee.......aminnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
canım benim çok çok tebrik ediyorum seni...
sen bunu çoktan haketmiştin..
rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasib etsin a.s. a.s.
a.s. TEBRIKLER!!!!!! Allahim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin insallahhh!!! Bende hamileyim bugun test yaptim pozitifff (allahim bu duyguyu herkese nasip etsin) ama once dr a gidip gormem lazim yavrumu hamileyimmmmm diye baslik acmak icindelikafaduldendelikafadulden
Tebrik ederim nevrocummm çok duygulandım çok sevindim adına .
öpüyorum seni güzel anneee.. darısı başımıza
Oleyyyy beee iştee budurrr:lepi:
Allahın izniyleee senindeee bu süprizzz mucizee haberiniii aldıkkk allaha şükürlerr olsun canım rabbim emeklerinin karşılıgında yüzünü güldürdüü...arkadaşımmm çok sevindimm sefiyommmm :asigim:Şeniz
Rabbim sağlıcakla kucağına almayo nasip etsin inşallahhh.Allaha emanettt olll yavrunlaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey:
allah bağışlasın canımmm...tebrıkler
merhaba,
allah tamamını erdirsin...sizin için çok sevindim....ben bi tüp bebek ünitesinde koordinatör olarak çalışmaktayım...çok şanslısınız.herşey yolunda gitmiş..bundan dolayı sizi iki kere tebrik ediyorum...size bol bol şans diliyorum....sevgiler
Sağol canım. Şeniz Allah razı olsun. Aminn , inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Eltin adına çok sevindim. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: 12 yılın sonunda güneş doğmuş onun için çok şükür. :hooray: Sağlıkla da almış kucağına. İnşallah sen de sağlıkla kucaklarsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Bizler de kucaklarız inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim onları korusun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inş bende okurken çok duygulandım ve geçende hastaneye gittim orda bekleme salonuna geçtik kadın beni gördü allahım inş banada nasip eder dedi ve ben bu halime binlerce kez şükrediyorum allahım inş senin gönlüne yüreğine göre verir hayırlı sağlıklı evlatların olur :) allahım herkese tattırsın bu duyguyu görebildinmi bebişini gerçi o daha küçücük kalp atışlarını duyabildinmi herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda bide sağ sağlim kucağına al gerisi mühim değil
cok tebrik ederim cnm resmen tuylerim urperdi cok duygulandim inan kendim kadar sevindim bu habere allah saglikla kucagina almayi nasip etsin isallhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?