allah analı babablı büyütmeyı nasıp etsın tez zamanda kucagına al yavrunu tekrar tebrıkler
Yazını okurken o kadar duygulandım ki Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin ve Allah cümlemizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin... :Saruboceq:
nevrom cok sevındım... ben bulantılrdan dolayı nete gıremıyorum.. hiç..biliyorsun.. su bıle içemiyorum... suan tek kesemı gözüküyor:)
Sevgili nevrosky bu yol çok heyecanlı ama bi o kadarda fedakarlık isteyen bir yolmuş bende kızımın sayesinde öğrendim bunu ona kavuşmaya çok az bir zamananım kaldı Allah izin verirse bir kaç gün içerisnde kuzum kollarımda olacak onu dünyaya getirmek için biraz acıya katlanacağım nede olsa dünyanın en güzel hazinesine kavuşacağım sonunda ve doğum sancısı çeken kadınların dulaları daha çabuk kabul olurmuş bende sen ve senin gibi yavrusunu bekleyenleri ve çocuk hasreti çeken arkadaşlarımı unutmayacağım dualarım sizlerle olacak kızlar a.s.
tüylerim diken diken oldu şuan senağlama
çok çokkk sevindim :CüvCüv:
hayırlı uğurlu olsun inş. hihoyyyt
Rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza da en hayırlısından nasip etsin şutarafagitti
nevrosky,hayırlı uğurlu olsun bebişin.Rabbim bizlerede nasip eder inşallah.beklemenin mükafatını almışsın.
hamilelik belirtilerini yazsan günü beklemek çok zormuş..
nevrosky tebrik ederim seni inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebeğini seni hamilelik belirtileri bölümünden tanıyorum.yazdıklarından da çok etkilendim çok güzel şeyler yazmışsın . bende 1 yıldır uğraşıyorum 1 yılın yarısıda tedaviyle geçti benim rahim ağzı yaram vardı onu yaktırdım. şimdi çok istiyorum bebeğim olsun hayırlısı bakalım . allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin . öptüm. izmirin neresindensin ?
nevrosky çok tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah benide çok duygulandırdın Allah bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?