• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmayı bekleyen anne adayları umudunuzu kaybetmeyin

Hayirli olsun cok sevindim banada umut oldunuz bnim de amh 0.36 , iki evladim var dogal yolla oldular, bana da igne tedavisi onerdiler once rahim filmi dediler ama rdv bulamadim
Yani ertlendi, neden se bu ay da umutluyum cnku rabbimden umut kesilmez. Cuma cmrtesi kasik agrisi cektim sanki adet olcak gibi bugun de gidip geldi adet gunum duzenlidir yarin ve ya sali gelir sizce umutlanmalimiyim? Belirgileriniz baska nelerdi? Test yaptim sabah negatif

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
IMG_5201.webp

Hayirli olsun cok sevindim banada umut oldunuz bnim de amh 0.36 , iki evladim var dogal yolla oldular, bana da igne tedavisi onerdiler once rahim filmi dediler ama rdv bulamadim
Yani ertlendi, neden se bu ay da umutluyum cnku rabbimden umut kesilmez. Cuma cmrtesi kasik agrisi cektim sanki adet olcak gibi bugun de gidip geldi adet gunum duzenlidir yarin ve ya sali gelir sizce umutlanmalimiyim? Belirgileriniz baska nelerdi? Test yaptim sabah negatif
Öncelikle rabbim inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi almanızı nasip eder. Ben adet gecikmemle öğrendim hamile olduğumu ondan önce de çok belirgin bi belirtin yoktu ben haimle olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıkmış üzerine adet görmüşüm geçen hafta doktor ayrıntılı baktığında söyledi. Şuan 12. Haftaya giricem allahın izni ile. Umudunuzu asla kesmeyin rabbimden isteyin o ne zaman isterse olucak tabiki doktorlarada güvenmeyin diyemem ama ben beklenen adet tarihimden üç gün önce doktora gittim ultrasonla baktı (o zaman da beş haftalık hamileymişim) ama asla anlamadı eğer onu dinleseydim rahim filmine giricektim ama bi şeyler engel oldu hep ve hamileliğimi öğrendim.

Herkese merhabalar. Ben 29 yaşındayım bir oğlum var 7 yaşında doğal yolla hamile kaldım normal doğum yaptım. Eşimle kasım ayında ikinci çocuğu yapmaya karar verdik. İki ay denedik sonuç alamadık. Bende çok aceleci biraz sabırsız bir insanım. Kafama takmaya başladım o iki ay boyunca hep psikolojik olarak belirtileri hissediyodum kaç tane gebelik testi yaptım haddi hesabı yok. Daha sonra özel hastanede bir doktora gittim ve amh değerim 0.13 çıktı. Doktor bana rahim filmi çekicez daha sonra iki aylık bir tedaviye başlayacağız olmazsa tüp bebek merkezine yönlendiricem dedi. Dünyam başıma yıkıldı o anki halimi duygularımı size anlatamam. Bu süreçte bu kulüpte sürekli araştırmalar yaptım konuları okudum. Sağlıkçı bir arkadaşıma danıştım sakın rahim filmi çektirme devletten sıra al bide oraya git dedi. O dönemde eşimin ameliyat işi çıkınca üç hafta gidemedim devlet hastanesine. Eşimde daha sperm testi verememişti. Geçen hafta salı günü devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ve gittim. Ordaki doktor asla doğal yolla hamile kalamazsın imkansız gibi bi şey adetin üçüncü günü gel testleri burdada tekrarlayalım tüp bebek için tedaviye başla dedi. Bir kez daha dünyam başıma yıkıldı. Eşim beni teselli etti sağolsun dünyanın sonu değil, ucunda ölüm yok, ne gerekirse yaparız dedi. BAT 21 şubattı. Tabi bi süreçlerde ben hiç rabbimden ümidimi kesmedim. Teheccüd namazlarına kalktım hep dualar ettim. Kendi kendime bi plan yaptım 21 şubatta adet olduğumda adetimin üçüncü günü başka bir doktora gitmeye ne gerekiyorsa onunla başlamaya karar verdim. Gel gelelim ki ben adet olmadım 1 2 3 derken 5 gün geçti. Ve sağ kasığımda ağrılar vardı. Sarımsı beyazımsı akıntılarım geliyordu. Ama yinede hiç umudum yoktu bu aydan çünkü eşimde ameliyat olduğu için bir kere ameliyat öncesi bir kerede ameliyattan bir hafta sonra korunmasız ilişki olmuştu. Yumurtlama zamanlarımı takip ederdim bu ay yumurtlama günün ameliyat gününe denk geldiği ve o günlerde ilişki olmadığı için umudumda yoktu. Arabamızda tamirde olduğu için çıkamadım evden (köyde oturuyorum). Adetim beş gün geciktiği için eşime söyledim test aldı geldi ve sürpriz. ÇİFT ÇİZGİyi gördük. Ağzım dilim tutuldu. O doktorların söylediği her şey kulağımda çınladı ve asla hakkımı helal etmicem. Bakın hanımlar bizim için beklemek sabretmek çok zor ama sabredin. Rabbim en güzel şekilde nasip edicektir. Buda benim hikayem size umut olur inşallah. bir kaç güne kan testi doktor kontrolüde yaptırıcam.
Canım bana da dua eder misin sağlıkla kucağına al İnşaAllah bende 8 aydır deniyorum 😥 MaşaAllah.

Öncelikle rabbim inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi almanızı nasip eder. Ben adet gecikmemle öğrendim hamile olduğumu ondan önce de çok belirgin bi belirtin yoktu ben haimle olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıkmış üzerine adet görmüşüm geçen hafta doktor ayrıntılı baktığında söyledi. Şuan 12. Haftaya giricem allahın izni ile. Umudunuzu asla kesmeyin rabbimden isteyin o ne zaman isterse olucak tabiki doktorlarada güvenmeyin diyemem ama ben beklenen adet tarihimden üç gün önce doktora gittim ultrasonla baktı (o zaman da beş haftalık hamileymişim) ama asla anlamadı eğer onu dinleseydim rahim filmine giricektim ama bi şeyler engel oldu hep ve hamileliğimi öğrendim.
Cidden regl mi görmüşsünüz ayy kaç gün sürdü regliniz peki

İçinizi ferah tutun dua edin ben öyle yapıyorum , her ay sonu yaklaşınca ağlıyorum duygusallaşıyorum yine olmayacak diye .
İki gebelik geçirdim ikisininde sonu hüsranla bitti hala deniyoruz 2 yıl olacak neredeyse
Benden 1 yıl sonra evlenen eltim ben hamileyim diyecek diye ödüm kopuyor
Geceleri uyuyamaz oldum , öfkemiz var hanımefendi kendince yardım etmek istemiş
Hakkınızı helal edin bende içten içe kırılıp sebepsizce nefret etmiştim sizden. Çookk üzgünüm aylar önce okumuştum ve hanımefendinin söylediklerini aklımdan geçirmiştim çok üzgünüm 😥 lütfen helal edin hakkınızı

Rabbim inşallah gönlünüze göre olanı hayırla nasip etsin. Allahım kaçıncı çocuğu olursa olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın. En son reglim 5 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi
Amin. Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın hayırlı Salih evlatlar olsunlar İnşaAllah. Rabbim hayırlı zamanda bana da nasip etsin

Tesekur ederim, normal adet mi gordunuz peki? Cok ilginc ya

Back
X