bende 6 yıllık polis eşiyim. ayrıca 26 yıllık polis kızıyım. açıkçası babamlayken bu kadar içinde değildim olayların. anne babamın bıze yansıttığı kadarını bılıyordum ama sımdı farklı. ve ben istanbulda büyüdüm orada evlendim. evlendikten 3,5 sene sonrada ağrı doğubayazıta geldik şark gorevine. çok zor oldu. çok yoğun oluyor burada olaylar. haberler hepsini gostermiyor. iki senedir bombalı saldırı yapacaklarken ellerinde bomba patladı teroristlerin. ikiside esimin çalıstığı yerlerdeydi. yanı zor aslında ben soğuk kanlı bırıyımdır ama bıraz panık bır ınsan olsam çok daha farklı olurdu eminim. uyuyamaz bıle insan. burada polis az olay çok esim çok çalısıyor bu yüzden günde 16 saat çalıstığı oluyor çooook sık. bu 24 saate bıle çıkıyor, tabı 24 saat çalıstıktan bır kaç saat sonra tekrar ise gidiyor. boyle iste Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. bu yaz buradan kurtulacağımız günü iple çekiyorum...
kızlar nerdesinz
3 kere doğu çıkıyor ben polis kızıyım tam 3 kez doğuya gittik
bende polis kızıyım babam 30 yıllık polis 3 kere sark çıktığını ilk defa duydum. komserler iki sark yapıyor. benim babam mesela trabzonda çalıstı ilk olarak sonra sarkı malatya sonrada istanbula gitti. bende esimle istanbuldaydım simdi doğubayazıt buradanda ankara insallah. oraya yerleseceğiz büyük sehir olduğu için bır daha tayın çıkmama durumu var ama çıksa bıle şark çıkmaz kesinlikle.
bende polis kızıyım babam 30 yıllık polis 3 kere sark çıktığını ilk defa duydum. komserler iki sark yapıyor. benim babam mesela trabzonda çalıstı ilk olarak sonra sarkı malatya sonrada istanbula gitti. bende esimle istanbuldaydım simdi doğubayazıt buradanda ankara insallah. oraya yerleseceğiz büyük sehir olduğu için bır daha tayın çıkmama durumu var ama çıksa bıle şark çıkmaz kesinlikle.
a.s canımm hşgeldinn :)) neredensin
Teşekkür ederim hoşbuldum
Ardahandayım şu an için malum görev yerimiz
selam kızlarrr bende polis eşiyim 6yıl biti evleleniii
Ardahanda T.C nin bir ucuama yeşildir en azından buralar gibi kel kabak değildir nasıl memnunmusun pekii
Ben Maraştayım canım..buraların soğuda soğuk oluyor..Ardahana hiç gitmedim.Ama orman iklimi vardır en aızndan yumuşak diye tahmin etmiştim ama sen öyle deyince hayal kırıklığına uğradım aaa:26:Olsun ama napalım Vatan görevi napalımpeki gezilecek yerleri varmı nasıl gelişmiş bir yermi..tam sınırsınız galiba..gürcistan sınırı değilmi benmi yanlış biliyorum:44:hiç gittin mii..
aaaaaaaaa yaaaa hiiiiiii :gerçekten mi53kadar yaniii... ben bu devirde deniz görmeyen varmı derdim daha yeni büyümeye başlamışız.sineması olmayan şehirde vamış.vallahi cokk cahil kalmışımm:44:ayy neler yapıyosun peki koomşuların vardır umarım.ay biraz anlatsana oraları çok merak ettim