Polis Eşi Olmak

sevdikten sonra güzel ama işleri zor Allah kolaylı versin hepimize,benim aklım çıkıyor işe gönderirken

Tatlım Polis eşi olmanın zorluğu memurlar nasıl şehir şehir geziyor en zor olan kısmı bu yani.gittiğin yere alışamıyosun,ya hep senden farklı insanlar çevrende tek oluyosun genelde bu yani:/

Tatlım Polis eşi olmanın zorluğu memurlar nasıl şehir şehir geziyor en zor olan kısmı bu yani.gittiğin yere alışamıyosun,ya hep senden farklı insanlar çevrende tek oluyosun genelde bu yani:/

Ay evet ya şuanlık 4 yıl istanbul gibi gözüküyor ama bunun şarkı falan. Aslında gurur verici bişi ama dediğin gibi zorluklarıda yok değil. ben eşimi çok seviyorum bu yüzdende evet dedim. allah kimseyi eşinden sevdiklerinden ayırmasın rabbim sizinde yardımcınız olsun

benm eşimde büroda evlenmeden şarkını da yaptı rahatız o yüzden ama ben atanırsam doğuya falan o benle gelmek zorunda kalcak

polis eşi olmanın bana göre diğer meslek gruplarından herhangı bırıne sahıp bırıyle evlenmekten bır farkı yok en azından bu benım için öyle

hazıran 25 te evlendım eşim çocuk polisi 12-24 sistemıyle calısıyor şuan için meslegıyle ılgılı tek korkum özelde calıstıgım ıcın eger şarkı cıkarsa onunla gıdıp gıtmıycegım o ankı maddı durumumuza göre buna karar werıcem ama şuan ıcın eşimin polis olmasının herhangı bır zorlugunu yada faydasını yaşamadım

herseyden önce gurur verici canım onlar vatan ugruna calışıyolar yapcak bişi yok mesleklerine saygı duyuyoruz ve sevdgimiz için katlanıyoruz bu gurbetlige..ben bu sene nedense bi sıkıldım ki bayramlardan anlatamam..aileden uzakta olmuyo ya izin dersen 20 gün oda yetmiyor gerci bizim 2 sene sonra eşim 10 senelik polis olucak inşş 30 gün olucak bakalım bekliyoruz dört gözle..malatyadayım ailem adanada çok uzak sayılmayız ama yinede gidiş gelişim eskisi gibi olmayacak cünkü 4.,5 ay oldu dogum yaptım bebegim var onlarda her zaman gelemiyo bunun dısında cok şükür bi problemimiz yok severek evlendik şimdi askımızın meyvesiyle ilgileniyo güzel zaman geciriyoruz oğlusumuzla darısıda size olsun inşş rabbim hayırlı bir evlar nasip etsin

Son düzenleme:
Bana göre polis eşi olmak bir ayrıcalıktır onlar gecelerini gündüzlerini hiçe sayıp,hayatlarını tehlikeye atıp vatan uğruna çalışıyorlar işleri zor telefonları her daim açık olmak zorundadır,izinleri kesilir bayram vs özel günlerde hep çalışır bizlerde herzamanki gibi gözlerimiz pencerede bugünde sağsalim gelir inşallah diye dua ederek bekleriz ve şuanda gecenin bu saatinde gurbet ellerde yine eşimi beklemekteyim....polis eşi olmanın hem güzel hemde zor yanları var onların canları sağolsun yeter biz polis eşleri olarak eşlerimizin herzaman arkasındayız onların destekcisi ve hayat arkadaşıyız....

ya evet benim eşimde 15 gündür dışarda görev yapıyor işte özlüyorsunmerak ediyorsun.sonra bişe olacakmı korkuyorsun.hep dua hep dua(birde geldik yaban ellerene daha önce suyunu içmişim ne yanından geçmişim.komşu desen gidicisin diye sana gelmez.bazen yalnızlık tak ettiriyor ama çok zor değil gene sevince severek evlenince sende fedakarlık yapmak istiyorsun zaten

Bende inan aynı senin gibi düşünüyorum. ama düşününce şark falan biraz içime sıkıntı geliyor. bendede eşten tayin durumu yok nasıl giderim onunla yada nasıl onsuz dayanırım bilemiyrum

ay ay Allah bağışlasın çok sevindim bebişinin olmasına. biz daha yeniyiz bebek için erken ama bakalım hayırlısı tatlım. Benim eşim daha 1,5 senelik polis yani daha çok yeni

Gerçekten ayrıcalık buna çok katılıyorum. Allh onları başımızdan eksik etmesin

Bana çok zordur gibi geliyor. bizde daha hiç tayin durumu olmadı evimde aileme yürüyerek 5dk mesafede. ama bizdede şark olacak tabi bakalım çok korkuyorum eşime bişi olmasından mutluluğumuzun bozulmasından Allah yardımcımız olsun

Bende inan aynı senin gibi düşünüyorum. ama düşününce şark falan biraz içime sıkıntı geliyor. bendede eşten tayin durumu yok nasıl giderim onunla yada nasıl onsuz dayanırım bilemiyrum

işte canım benımde şuan için tek düşüncem bu eşimin şarkı çıkarsa benı götürücek mı yoksa ev alıp onun taksıtlerını ödeyebılmemız ıcın ıstanbuldamı kalmam gerekıcek bunlar hep aklımı kurcalayan seyler

bunun dısında eşimin gece calısması ( doktoralarda gece calısıyor , mesaıyeye kalan çöpçülerde açıkcası gece calısması bana ters gelen yada cok zor dıyebılcegım bır durum degıl , kelle koltukta gezıyo denılıyor ama ınsanlar zaten bır sekılde ölüyor normal bır vatandaş bıle yolda yururken araba carpıyo ölüyor herkesin öldüğü gibi eşlerimizin ve bızımde ölücegımızı bunun meslekle ilgisi olmadıgını düşünuyorum ben dua edıyorum demıs bazı arkadaslar eşiniz polis olmasa dua etmıycek mısınız ne alaka benım babam otobus fırmasında calısıyor emeklı bır polis gece 4 te işe gidiyor ben ona bıle dua edıyorum bununda meslekle ılgısı yok bazı seyler cok abartılıyor bence ) acıkcası buda sorun degıl

önemlı olan eşinle mutlu huzurlu saglıklı ve hayat şartlarına uyum sağlıyabılecegın bır maddı durumu saglayabılmek ve bu sekılde yasayabılmek yoksa eşin ha polis olmuş ha olmamış bence fark etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…