- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
Evet yalnız kalmaktan iyidir. Ama kesinlikle lojmandan kendnize yakın arkadaş edinmeyin derim aman ha annem böyle bir hataya düştü ordan biliyorum. Kesinlikle aşırı samimiyet kurmanızı önermem
Neden ki?....:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yalnız kalmaktan iyidir. Ama kesinlikle lojmandan kendnize yakın arkadaş edinmeyin derim aman ha annem böyle bir hataya düştü ordan biliyorum. Kesinlikle aşırı samimiyet kurmanızı önermem
Neden ki?....:44:
canım lojman çok iyi komşu yönünden hep beraberiz biz
tabi guruplaşma var ama
çokta önemli değil mutlaka lojmana geçin bencede
gerçekten insan ne insanla yapabiliyor neden insansız değil mii.bende diyorum belki koruyabilirim bu mesafeyi bir denicem işte
valla küçüktüm çok hatırlamıyorm ama annemle araları bozulduğundan annemin arkasndan tüm lojmana konuştuğunu hatırlıyorum. Kendinizle ilgili bir özelinizi anllattınızmı olay bitiyor az öncede dediğim gibi bazı hanımlar varki eşlerinin meslekleriyle hava atıyorlar bu tip bayanlarda lojmanlarda çok örneği var. buyüzden samiyet tehlikeli olabiliyor. Aradaki sorun çoğu zaman eşlerede yansıyor işe yani az çok bizim lojmanda olmuştu böyle şeyler hayal meyal hatrlıyorum
valla küçüktüm çok hatırlamıyorm ama annemle araları bozulduğundan annemin arkasndan tüm lojmana konuştuğunu hatırlıyorum. Kendinizle ilgili bir özelinizi anllattınızmı olay bitiyor az öncede dediğim gibi bazı hanımlar varki eşlerinin meslekleriyle hava atıyorlar bu tip bayanlarda lojmanlarda çok örneği var. buyüzden samiyet tehlikeli olabiliyor. Aradaki sorun çoğu zaman eşlerede yansıyor işe yani az çok bizim lojmanda olmuştu böyle şeyler hayal meyal hatrlıyorum
Benim babam müdür belki ondan ozmn 3 kere zorunlu yapmıştr. Doğu konusunda çok endişeli olmayın biz çok rahat ettik hatta ben doğuyu çok da sevmiştim insanları çok sıcak
inşallah korursunuz ama maddi bakımdan çok daralmıyorsanız kirada oturmak en iyisi
evet canım yaa tahmin edebiliyorum anlattıklarını.biz evlendiğimizde arkadaşları gelmişti hanımları bişeyler sormuştu eşim bana hiç nlatmaz demiştim sonra buyrun tekrar gelin demiştim acaba ondanmı ses soluk çıkmadı dersinbaktılarki burdan ekmek çıkmıcak
Ekmek çıkmayana evet gelmiyorlar Aman ha diyim ne eşinizle nede kendinizle ilgili birşeyler paylaşmayın
biz cizre ve antepte lojmanda oturduk babişim antepte cinayetteydi aşırı agresif olduğundan bişey anlatmazdı oda. Valla dilinizi tutup etliye sütlüye karışmadınızmı lojmanda rahat edersiniz
ben hiç bir zaman dilimi tutamam insanlara çabuk güvenrim allahtan artık lojmanda değiliz
malatyadaymış canım
burda Malatya hemen yanımızdaki şehir hepte merak etmişimdir arkadaşım çok över Malatyayı ama Antepe daha yakınız sanıırım burda.sen peki Maraşa geldin değilmi.
Evet Mahelcim bazen oluyor sanırım bir yoğunluk söz konusuyemek konusuna gelince kesinlikle yemekleri muhteşemhele Antebinn hımmmmmAllahtan kilo problemim yok ama genede sağlık açısından dikkat ediyorum çünkü yemekleri çok salçalı ve yağlı oluyor üstelikk çokkkta güzel oluyor..bu arada bende maraştayım.alıştınmı buralara:)))
evet canım malatyadayımm
gecen yıl geldim canım çok yakın bi arkadasım orda eşi cevikte emniyete yakın yerde oturuyolar onu biliyorum onlarda kalmıştık hatta marasın kalesine cıktık yemek felan yedik sonrada bi turladık her yeri maras dondurması da güzeldi allah var buyrun gelin canım beklerizzz malatyada çok güzel bir sehir
gezilecek o kadar yer var ki aman hiççç zaman vermiyorlarki polislere..yoksa bir gün iznimiz olsa varyaaa:97:
canım mutlaka yakın arkadaş edinmişin gibi davran ama asla bişeyini anlatma çok arkadaşım var burda onlara çok özel olduklarını hissettiriyorum ama asla hiç biri can arkadaşım olamaz çünkü burda herkes rakip mesela yeni şık bi kıyafet al yakın arkadaşına onu giy git sana gün boyunca bakar hiç aaaa çok güzrl olmuşun demez sanki pijamayla gitmişin gibi yaparEvet yalnız kalmaktan iyidir. Ama kesinlikle lojmandan kendnize yakın arkadaş edinmeyin derim aman ha annem böyle bir hataya düştü ordan biliyorum. Kesinlikle aşırı samimiyet kurmanızı önermem
mesafeyide koru asla ama asla özel sır verme eşinin işiyle ilgili soranlarada eşini şikayet et meselagerçekten insan ne insanla yapabiliyor neden insansız değil mii.bende diyorum belki koruyabilirim bu mesafeyi bir denicem işte
evet canım yaa tahmin edebiliyorum anlattıklarını.biz evlendiğimizde arkadaşları gelmişti hanımları bişeyler sormuştu eşim bana hiç nlatmaz demiştim sonra buyrun tekrar gelin demiştim acaba ondanmı ses soluk çıkmadı dersinbaktılarki burdan ekmek çıkmıcak
ay canım benim yaa bende kolay güvenirim aynı seninki gibibenim eşimde çok kızar..neyse yarın devam edelim mii ya her gün aynı saatlere denk gelsek ne iyi olur..ben biraz kalkayım pc başından gözlerim çift görmeye başladı ekran içine gire gire..gideyimde yıkiim şu bulaşıklarıı..off of kim yıkıcak şimdii neyse öpüyorum hepinizii hatunlarr tatlı gecelerrr