o zaman ben buranın hakkını yemiyeyim ileri sosyal bir yereşinin şubesi ne:26:
trafikte şimdilik
senin ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman ben buranın hakkını yemiyeyim ileri sosyal bir yereşinin şubesi ne:26:
trafikte şimdilik
senin ki ?
tatlım trafiktekiler 1 aydır eskisi gibi mesai yapmıyolarmış.figen var aramızda onun eşide trafikçi.benimkinin ö.h yaaa ilçe olayı olmasa bende şikayet etmicem hep özleyerek geçiyor zamanım..gurbet ellere düşürmesin Alah kimseyii.çok zorr..yabancısın diye kapını çalan olmuyor gidicisin diye ama napalım sevdikgeldik bralara
bu arada şimdilik demişsin.eşin şube değiştirmeyi düşünüyor sanırım tatlım.hayırlısı olsun.ne düşünüyor peki
ben ucuz kurtuldum ö.h tan kursta hocasına kafa tutunca gönderildi çok da iyi oldu biliyorum ilçe görevleri var 10 gün falan gelmiyolar çok zor yani ama sağlık olsun canımm
değiştirmeyi düşünmüyo da yeni memur ya belki değiştirirler diye dedim
Baa kalırsa trafik iyi diğer şubelerden o yüzden değiştirmeseler iyi olur derim benilk şarkınız mı peki?
bütün polislere bir kere şark.ama istersen daha çok doğu illerini gezebilrisin.eşimin ikinci şarkı ve bizim burda eşimin şubesinden 4.şark yapanlar bile var.bu size bağlı.yani sorarken başka şark yaptınızmı diye sordum
hım isteğe bağlı olduğunu bilmiodum 6 sene çakılıyız burda.eşim bi sınava giricek olursa bi şark daha var ama bilmiyordum valla.