Polis Eşi Olmak

tatlım senin dediğin yerde baya bi polis oturuyor..şube ö.h yakın olsaydık eşlerimizi tanıştırırdık ama ben çarşıya çok yakınım.yani bana 5dk uzaklıkta..binevleri biliyorum çarşıya yakın bi yerden dolmuş geçiyor..yani bi dolmuş uzaklıktasın yakaşık 15 dk falan :))

ama bu kadar yakınlıkta güzel çok sevindim.lojman düşünmüyormusunuz peki?:26:

lojman şuan düşünmüyoruz ben bi dönem orda oturdum ama sevemedim evlerde baya eski yapı die burda ev bulduk taşındık.eşimde çok lojman taraftarı değil.baya eskiymiş lojmanlar.biraz uzak ama evet 15 dkk da çarşıda oluyorum.arkadaşlarla orda buluşuyoruz.burda pek tanımıyorum kimseyi zaten pek dostcanlısıda değiller açıkçası:))) eşimin bir iki arkadaşı var bize yakın onlar gelir giderler toplaşırız arada.zaten çokta eski değiliz burda.bide kayın validem gelir gider annemler ben giderim onlara öleeeee idare ediyoruz.zaten şimdide hamileyim.gün sayıyorum.seninle yakınız yinede çalışıyormusun? bide ben alışamadım sen ne alemdesin???

hmmm.. umarım bnmde eşim ya polis olur yada ast. çok istiyorumm uzak olmasından dolayı şikayetçi olcağımıda sanmıyorum::

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy teyzemi oluyoruz canımm Allah uzun ömürler versin şimdiden:116:İnşallah kolay bir doğum olur.Bu arada 2 mevkiide lojman var hangisinde oturdun:26:evet yaa aynen çok dost canlısı değiller hep yalnızlık hep yalnızlık..şimdide depresyone girer gibiym ben çokk yeniyim eşim esküüama çok değil tabii

bende alışamadım şekercim yaa hiç alışamadım hemde özellikle yalnızlığaa..herkese gidiyorum kimse bana gelmiyo çokta sıcakkanlıyımdır tembihte ediyorum mutlaka gelin diye ama yokk ne arayan ne soran apartmandakileri hiçç sorma valla onlar zaten varla yok arasılar.çalışmıyorum üstelik çok iyi pasta çörek yaparımmmmama kimse demiyor bu kızcağız yalnız o kadarda tembihliyor bi gün şunu davet edelim diye.ama sorsam napıyosunuz diye kendi aralarında o kadar bir araya geliyorlarki saklama gereğindede bulunmuyorlar(eşime çok kızıyorum çokkk

sadece istemekle olmuyo malesef neyse önümde çokkk uzun bi yol var kısmet

hmmm.. umarım bnmde eşim ya polis olur yada ast. çok istiyorumm uzak olmasından dolayı şikayetçi olcağımıda sanmıyorum::

valla canım bende senin gibi diyordum ama çok yalnızlık iyi gelmiyor insana yani kısaca çoğu şey tam olarak düşüncelerindeki gibi olmuyor

ne eksikse onu arıyor insan mutluluğun bile paylaşmayınca anlamı okadarda muhteşem olmuo.ama seviyorsan enazından seviyorum diyorsun.

neyse canlarım ben çıkıyorum gene görüşmek üzeree topik size emanet heee yalnız bırakmayın sakınnn

tatlım şubesi ne eşinin çok çalışıyomuş:44:

terorle mücadele de esim. sağolsun kursa gitti , sınava girdi bu bolüme geçti. ben hiç istemiyordum. baska illerdeki arkadaslıryla konusuyor buradaki kadar yoğun çalısan temci yok. burada ki polis sayısı yetersiz olduğu için çooook çalısmak zorunda kalıyor. babamla konusuyorum da oda 30 yıllık polis. ben hiç o kadar yoğun çalısmadım diyor. herhalde benim tek şansım asker, polis ve oğretmenlerin olduğu 35 dairelik bır apartmanda oturuyor olmam. onların sayesinde kendimi yalnız hissetmedim. çok yakın arkadaslıklar kurdum burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…