Polis Eşi Olmak

Evet yalnız kalmaktan iyidir. Ama kesinlikle lojmandan kendnize yakın arkadaş edinmeyin derim aman ha annem böyle bir hataya düştü ordan biliyorum. Kesinlikle aşırı samimiyet kurmanızı önermem

Neden ki?....:44:

bende polis kızıyım siirt de yapmış babam göeviini..annemde istersen biriyle iyi ol arayı karıştıracak biri illa çıkıyor burda kafan rahat diyor ama bilmiyorumki ben özel harekatçı eşiyim mesaileri çok fazlaa ve ilçe yapıyorlarr bana çok zor geliyor eşimden ayrı kalmak iyi kötü kafamın dağılması lazım

Neden ki?....:44:

valla küçüktüm çok hatırlamıyorm ama annemle araları bozulduğundan annemin arkasndan tüm lojmana konuştuğunu hatırlıyorum. Kendinizle ilgili bir özelinizi anllattınızmı olay bitiyor az öncede dediğim gibi bazı hanımlar varki eşlerinin meslekleriyle hava atıyorlar bu tip bayanlarda lojmanlarda çok örneği var. buyüzden samiyet tehlikeli olabiliyor. Aradaki sorun çoğu zaman eşlerede yansıyor işe yani az çok bizim lojmanda olmuştu böyle şeyler hayal meyal hatrlıyorum

Son düzenleme:
canım lojman çok iyi komşu yönünden hep beraberiz biz
tabi guruplaşma var ama
çokta önemli değil mutlaka lojmana geçin bencede

gerçekten insan ne insanla yapabiliyor neden insansız değil mii.bende diyorum belki koruyabilirim bu mesafeyi bir denicem işte

Doğru söylüyorsun canım şimdi mantıklı buldum söylediklerini.
Ama havalanacak bir şey göremiyorum ben valla
Hiçte karşılaşmadım eşinin mesleğiniyle böbürlenen polis eşleriyle:26:

evet canım yaa tahmin edebiliyorum anlattıklarını.biz evlendiğimizde arkadaşları gelmişti hanımları bişeyler sormuştu eşim bana hiç nlatmaz demiştim sonra buyrun tekrar gelin demiştim acaba ondanmı ses soluk çıkmadı dersinbaktılarki burdan ekmek çıkmıcak

Benim babam müdür belki ondan ozmn 3 kere zorunlu yapmıştr. Doğu konusunda çok endişeli olmayın biz çok rahat ettik hatta ben doğuyu çok da sevmiştim insanları çok sıcak

konuyu görünce daldım akhyls cok haklı sıcak sehrin sıcak insanları bence doguda semt/mahallesini buldunmu rahat edebilirsinz inanın

inşallah korursunuz ama maddi bakımdan çok daralmıyorsanız kirada oturmak en iyisi

ah be canım kiralar o kadar yüksekki lojmana en fazla 100 lira veriyosun burda oturduğumyer 550 ne zorum var ev benim değilki en çok kiradan dolayı istiyorum sıkarım artık dişimi napiimm

Ekmek çıkmayana evet gelmiyorlar Aman ha diyim ne eşinizle nede kendinizle ilgili birşeyler paylaşmayın

Ekmek çıkmayana evet gelmiyorlar Aman ha diyim ne eşinizle nede kendinizle ilgili birşeyler paylaşmayın

evet haklısın tutmam lazım dilimi.ama aralarında dedikoduyu sevenler seni şöyle baştan aşağı süzenler var anlıyosun zatenn.. bide gerçekten eşim bana çok fazla bişe anlatmaz işle ilgili onlar bana bişe anlatınca şaşırıyorum eşime kızıyorum ..tabi içten içe kızıyorum yoksa onlar tarafından doldurulup eşimle kavga etmeye kadar varır..

biz cizre ve antepte lojmanda oturduk babişim antepte cinayetteydi aşırı agresif olduğundan bişey anlatmazdı oda. Valla dilinizi tutup etliye sütlüye karışmadınızmı lojmanda rahat edersiniz
ben hiç bir zaman dilimi tutamam insanlara çabuk güvenrim allahtan artık lojmanda değiliz

Lojmanda dar oluyor evleri işte kötü yanı o bide.
bende hemen söyleyiveririrm hemen kaçırırım ağzımdan
Temkinli olmak lazım

ay canım benim yaa bende kolay güvenirim aynı seninki gibibenim eşimde çok kızar..neyse yarın devam edelim mii ya her gün aynı saatlere denk gelsek ne iyi olur..ben biraz kalkayım pc başından gözlerim çift görmeye başladı ekran içine gire gire..gideyimde yıkiim şu bulaşıklarıı..off of kim yıkıcak şimdii neyse öpüyorum hepinizii hatunlarr tatlı gecelerrr

malatyadaymış canım

burda Malatya hemen yanımızdaki şehir hepte merak etmişimdir arkadaşım çok över Malatyayı ama Antepe daha yakınız sanıırım burda.sen peki Maraşa geldin değilmi.

evet canım malatyadayımm
gecen yıl geldim canım çok yakın bi arkadasım orda eşi cevikte emniyete yakın yerde oturuyolar onu biliyorum onlarda kalmıştık hatta marasın kalesine cıktık yemek felan yedik sonrada bi turladık her yeri maras dondurması da güzeldi allah var buyrun gelin canım beklerizzz malatyada çok güzel bir sehir

evet şekercim yaa bu aralar daha çok sık oluyr acaba hatlarmı yoğun anlayamadım mesela bi yarım saatte bugün uğraştım..istikametler bu tarafa doğru dolu heralde hahahaa

gezilecek o kadar yer var ki aman hiççç zaman vermiyorlarki polislere..yoksa bir gün iznimiz olsa varyaaa:97:

Evet yalnız kalmaktan iyidir. Ama kesinlikle lojmandan kendnize yakın arkadaş edinmeyin derim aman ha annem böyle bir hataya düştü ordan biliyorum. Kesinlikle aşırı samimiyet kurmanızı önermem
canım mutlaka yakın arkadaş edinmişin gibi davran ama asla bişeyini anlatma çok arkadaşım var burda onlara çok özel olduklarını hissettiriyorum ama asla hiç biri can arkadaşım olamaz çünkü burda herkes rakip mesela yeni şık bi kıyafet al yakın arkadaşına onu giy git sana gün boyunca bakar hiç aaaa çok güzrl olmuşun demez sanki pijamayla gitmişin gibi yapar
amaaaaa sende öyle yap
gerçekten insan ne insanla yapabiliyor neden insansız değil mii.bende diyorum belki koruyabilirim bu mesafeyi bir denicem işte
mesafeyide koru asla ama asla özel sır verme eşinin işiyle ilgili soranlarada eşini şikayet et mesela
ya bana neden anlatmıyor huyu böyle galiba falan gibi .......

asla kolay güvenme hatta hiç güvenme güvenmiş gibi yap sadece
maddi manevi bişey anlatma sadece dinle ve dinlediklerinede yorum yapma
kısacası 3 maymunu oyna
görmedim
duymadım
bilmiyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…