ya bakıyorumda kimsenin eşi benim ki kadar çalısmıyor galiba.benim ki 2 gün sabah 8:00 akşam 18:00. üçüncü gün sabah 9:00 akşam yani gece 12:00. ve altı gün boyle çalısıyor. 7. gün izinli hafta sonu 1 gün izni var. oda olay falan olmaz ekstra gorev çıkmazsa. bu arada bu yazdığım çalısma saatleri normal sartlarda bır olay olduğunda, gosteri, yürüyüş, basın açıklaması vs. gibi çok daha fazla çalısmak zorunda kalıyor. oğlumun bır kaç gün babasını gormediği oluyor hatta.
bende iyiyim bebişkomm dolanıyom bi face bi kkkocişim gelicek görevden yemek hazırladım emir kaan efendimi de uyutttum haberlere bakıorum
merhaba arkadaşlar ben,mde eşim komser ve şarktayız söylediklerinize yakın şeyler yaşıyorum bende bu arada 2 yıllık evliyim hele bu aralar öyle yoğun ki sürekli kck yüzünden adam topluyorlar sorduğum sorulara 5 dakika sonra cevap vermesinden sıkıldım eşimin evde bile olsa sürekli bir yerleri düşünmesinden evde sürekli telsiz sesinden gına geldi artık amaaaaaa eşimle gözgöze geldimi bitiyor herşey Allah can sağlığı versinde akşam olduğunda sağ salim gelsinde varsın sorularıma ertesi gün cevap versin ne yapıyım yeterki her akşam ona sarılarak uyuyabileyim yatağımda onun sıcaklığını hissedeyim gerisi boş benim için :)) çokmu aşığım ne :)
merhaba arkadaşlar!hem polis kızı hem polis eşı olarak benı de kabul edersenız ben de geldım aranıza.yalnızlıktan sıkılırken tam da sızı buldum.
Hoşgeldin canım Gerçi ben polis eşi değilim ama sevgilim polis inş seneyede kocam olucak
Bana göre polis eşi olmak bir ayrıcalıktır onlar gecelerini gündüzlerini hiçe sayıp,hayatlarını tehlikeye atıp vatan uğruna çalışıyorlar işleri zor telefonları her daim açık olmak zorundadır,izinleri kesilir bayram vs özel günlerde hep çalışır bizlerde herzamanki gibi gözlerimiz pencerede bugünde sağsalim gelir inşallah diye dua ederek bekleriz ve şuanda gecenin bu saatinde gurbet ellerde yine eşimi beklemekteyim....polis eşi olmanın hem güzel hemde zor yanları var onların canları sağolsun yeter biz polis eşleri olarak eşlerimizin herzaman arkasındayız onların destekcisi ve hayat arkadaşıyız....
sevdikten sonra güzel ama işleri zor Allah kolaylı versin hepimize,benim aklım çıkıyor işe gönderirken