Polis Eşi Olmak

trafikte şimdilik

senin ki ?

tatlım trafiktekiler 1 aydır eskisi gibi mesai yapmıyolarmış.figen var aramızda onun eşide trafikçi.benimkinin ö.h yaaa ilçe olayı olmasa bende şikayet etmicem hep özleyerek geçiyor zamanım..gurbet ellere düşürmesin Alah kimseyii.çok zorr..yabancısın diye kapını çalan olmuyor gidicisin diye ama napalım sevdikgeldik bralara

bu arada şimdilik demişsin.eşin şube değiştirmeyi düşünüyor sanırım tatlım.hayırlısı olsun.ne düşünüyor peki

bu arada şimdilik demişsin.eşin şube değiştirmeyi düşünüyor sanırım tatlım.hayırlısı olsun.ne düşünüyor peki

ben ucuz kurtuldum ö.h tan kursta hocasına kafa tutunca gönderildi çok da iyi oldu biliyorum ilçe görevleri var 10 gün falan gelmiyolar çok zor yani ama sağlık olsun canımm

değiştirmeyi düşünmüyo da yeni memur ya belki değiştirirler diye dedim

Baa kalırsa trafik iyi diğer şubelerden o yüzden değiştirmeseler iyi olur derim benilk şarkınız mı peki?

bütün polislere bir kere şark.ama istersen daha çok doğu illerini gezebilrisin.eşimin ikinci şarkı ve bizim burda eşimin şubesinden 4.şark yapanlar bile var.bu size bağlı.yani sorarken başka şark yaptınızmı diye sordum

e tabiiii ne kadar zorlu olsada şartlar şark ücreti var ve batıdaki kadar yoğun değil herşey terör yoksa sorun yok

hım isteğe bağlı olduğunu bilmiodum 6 sene çakılıyız burda.eşim bi sınava giricek olursa bi şark daha var ama bilmiyordum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…