Polis Eşi Olmak

ya bakıyorumda kimsenin eşi benim ki kadar çalısmıyor galiba.benim ki 2 gün sabah 8:00 akşam 18:00. üçüncü gün sabah 9:00 akşam yani gece 12:00. ve altı gün boyle çalısıyor. 7. gün izinli hafta sonu 1 gün izni var. oda olay falan olmaz ekstra gorev çıkmazsa. bu arada bu yazdığım çalısma saatleri normal sartlarda bır olay olduğunda, gosteri, yürüyüş, basın açıklaması vs. gibi çok daha fazla çalısmak zorunda kalıyor. oğlumun bır kaç gün babasını gormediği oluyor hatta.

tatlım benim eşiminde çalışma saatleri çok fazla ve hi.çç tatilimiz yok hasta sonları.yıllık bi 20 gün izin hepsi o anlıyorum senii:))

resmi tatil, dini tatil, hafta sonu tatili yokk. insan çok bunalıyor. haftada 1 gün izni var onuda vermedikleri çok oluyor. inşallah buradan sonra rahatlarız. tek tesellim o .

Selam kızlar polis eşi olarak topik olduğunu tesadüfen gördüm ve hemen bişiler yazmak akıl danışmak istedim sizden:)Bu mesleğin zorluklarını sizin kadar olmasa da az çok biliyorum.Sevdiğim adam da doğu görevinde son 5 ayını yaşıyor.Çalışma şartlardan ve çok sıkıldığından sürekli bahsediyor ben de haber alamadığım zamanlar çok merakta kalıyorum sonuçta ayrı şehirlerdeyiz.Zaman zaman çok agresif oluyor genelde hep alttan alıyorum ama bazen de ben nazlanıyorum güzel sözler duymak istiyorum:)Bu konuda biraz cimri ama sevgilim maalesef ilk sorum şu sizin eşleriniz de böyle mi?Çalışma şartlarının zorluğu mu onları biraz fazla romantiklikten alıkoyuyor.Bana huzur ver sadece huzur istiyorum didikleme diyor ama ayrı şehirlerde olduğumuz için ister istemez özlem kıskançlık karışınca sürtüşüyoruz işte:)Çok çabuk sinirleniyor bu sorun sizde de var mı?Korkuyorum bazen ama çabuk geçiyor kalbimi alıyor yine:)

Uzun vadede bir plan yapmıyor herşeye kısmet bakalım diyor buna sinir oluyorum.Biraz alıştım haklı çünkü 2-3 kere gelmek istediği zamanlarda çok olaylar olup gelemedi bir de geçen ay birlikte çalıştığı arkadaşı devriyedeyken şehit oldu.Şöyle bir sorum olacak doğuda çalışan bir polis yalnız olması sebebiyle sevdiğine daha mı çok bağlanır her dakika arar sorar yada işte değilken sürekli uyku moduna girip konuşmak bile istemez mi başınıza böyle şeyler geldi mi?Ben ararsam msj çekersem arıyor yoksa 2 gün aramasam aramıyor ben de kavga ediyorum aklına bile gelmiyorum diye o da sıkıntıdan yapacak bişi olmamasından(evde olduğu çalışmadığı zamanlarda)uyuyorum diyor.Doğuda çalışan insanlarda bu durum normal mi tecrübelerinize ihtiyacım var...
4 yıllık bir birlikteliğimiz var ama bunun 3 yılı doğu görevi nedeniyle ayrı şehirlerde geçti o yüzden evlilik gibi bir düşüncemiz yok henüz.Aramızda kıskançlık yok ikimizin de birbirine güveniyoruz ama benim derdim bu ilgisizliği onun dediği gibi çalışma şartlarından mı yoksa benden sıkıldığından mı tecrübelerinizden yararlanmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Teşekkürler şimdiden...

Canım öncelikle şunu söyleyim yalnız değilsin benim sevgilimde özel harekatta valla ne gecesi var ne gündüzü dün sabah gitti hala işte eve bile gelmedi ilçe görevinde bende bazen ilgi bekliyorum ama adamı bulabilirsem ne ala:KK43: Bazen attığım mesajlar saatler sonra cevap alabiliyorum görevdeyken hiç aramaz :KK43: Çok merakta kaldığım günler oluyor

merhaba arkadaşlar ben,mde eşim komser ve şarktayız söylediklerinize yakın şeyler yaşıyorum bende bu arada 2 yıllık evliyim hele bu aralar öyle yoğun ki sürekli kck yüzünden adam topluyorlar sorduğum sorulara 5 dakika sonra cevap vermesinden sıkıldım eşimin evde bile olsa sürekli bir yerleri düşünmesinden evde sürekli telsiz sesinden gına geldi artık amaaaaaa eşimle gözgöze geldimi bitiyor herşey Allah can sağlığı versinde akşam olduğunda sağ salim gelsinde varsın sorularıma ertesi gün cevap versin ne yapıyım yeterki her akşam ona sarılarak uyuyabileyim yatağımda onun sıcaklığını hissedeyim gerisi boş benim için :)) çokmu aşığım ne :)

Selamlar kızlar bende şark görevi yapan bir polis eşiyim. daha doğrusu eşim şarkta. 1 haftalık gelinken geldim buraya. tanıdııgım merhabalaşacıgım 1 allahın kulu yok sokağa çıkmak alışverişe gidip eve gelmek en büyük lüks yemeğe gitmek kafede oturmak hayal oldu gezme gibi bir kavramı unutuyorsunuz burada. eşiniz işe giderken bol dua ve tevekkulle yolluyorsunuz. eşim evde yokkken korkudan uyuyamıyorum uyku düzenim kalmadı. neye ihtiyacımız olsa netten alıyoruz dolmalık biber kurusunu bile :KK1: esnaf polis oldugunu ögrenince tavırlı davranıyor. biz gizledik ama bir süre sonra öğreniyorlar. belki diger doğu bögeleri böyle değidir biz 1. derece terör bölgesindeyiz. eşim bir süre hastane polisliği yaptı öyle olaylar öğrendik ki.

doğru dürüst hastane yok ben bir test yaptırdım doktor değerleri gördü böyle sonuç olamaz dedi. örnegin deger 5-9 aralıgında olması gerekiyorsa benimki 3 filan çıkmış yani testlerde yanlış çıkıyor. elimde sinir sıkışması çıktı stresten ama doktor yok ve gidemedik. bebiş istiyoruz ama buraya guvenipte yapamadık batıyı bekliyoruz off offf :KK43::emir_bebek:

bir çok polis eşi darptan hastaneye gelip rapor alıyordu.insanlarda psikoloji mahvoluyor. iş sıkıntısı şehir sıkıntısı aileden uzaklık. allah tüm şakta görev yapanlara sabır versin allah korusun hepsini. bir an önce bitirip gitmeyi nasip etsin allahım hepimize. doğuya gideceklere allah yardım etsin kızlar. sevgiler. :KK54:

merhaba arkadaşlar ben,mde eşim komser ve şarktayız söylediklerinize yakın şeyler yaşıyorum bende bu arada 2 yıllık evliyim hele bu aralar öyle yoğun ki sürekli kck yüzünden adam topluyorlar sorduğum sorulara 5 dakika sonra cevap vermesinden sıkıldım eşimin evde bile olsa sürekli bir yerleri düşünmesinden evde sürekli telsiz sesinden gına geldi artık amaaaaaa eşimle gözgöze geldimi bitiyor herşey Allah can sağlığı versinde akşam olduğunda sağ salim gelsinde varsın sorularıma ertesi gün cevap versin ne yapıyım yeterki her akşam ona sarılarak uyuyabileyim yatağımda onun sıcaklığını hissedeyim gerisi boş benim için :)) çokmu aşığım ne :)

Maşallah allah bozmasın sevgili superisi87 :nazar: bende sana katılıyorum kesinlikle nerede oldugun değil sevdiğinle olduğun önemli buda bir sınav gibi her zaman rahat yerde değil en bunaltıcı yerlerde de sapasaglam devam etmeli evliikte sevğide :KK3:

merhaba arkadaşlar!hem polis kızı hem polis eşı olarak benı de kabul edersenız ben de geldım aranıza.yalnızlıktan sıkılırken tam da sızı buldum.

merhaba arkadaşlar!hem polis kızı hem polis eşı olarak benı de kabul edersenız ben de geldım aranıza.yalnızlıktan sıkılırken tam da sızı buldum.

Hoşgeldin canım Gerçi ben polis eşi değilim ama sevgilim polis inş seneyede kocam olucak

merhaba arkadaşlar bende polis eşiyim şarktayız.. bende katılayım aranıza dedim....:))

Bana göre polis eşi olmak bir ayrıcalıktır onlar gecelerini gündüzlerini hiçe sayıp,hayatlarını tehlikeye atıp vatan uğruna çalışıyorlar işleri zor telefonları her daim açık olmak zorundadır,izinleri kesilir bayram vs özel günlerde hep çalışır bizlerde herzamanki gibi gözlerimiz pencerede bugünde sağsalim gelir inşallah diye dua ederek bekleriz ve şuanda gecenin bu saatinde gurbet ellerde yine eşimi beklemekteyim....polis eşi olmanın hem güzel hemde zor yanları var onların canları sağolsun yeter biz polis eşleri olarak eşlerimizin herzaman arkasındayız onların destekcisi ve hayat arkadaşıyız....

meraba tatlııım nerde görevdesiniz şuan:KK43:

X