Polis Eşi Olmak

terorle mücadele de esim. sağolsun kursa gitti , sınava girdi bu bolüme geçti. ben hiç istemiyordum. baska illerdeki arkadaslıryla konusuyor buradaki kadar yoğun çalısan temci yok. burada ki polis sayısı yetersiz olduğu için çooook çalısmak zorunda kalıyor. babamla konusuyorum da oda 30 yıllık polis. ben hiç o kadar yoğun çalısmadım diyor. herhalde benim tek şansım asker, polis ve oğretmenlerin olduğu 35 dairelik bır apartmanda oturuyor olmam. onların sayesinde kendimi yalnız hissetmedim. çok yakın arkadaslıklar kurdum burda.

canım ne kadar güzel çok şanslısın..eşim evlenmeden evvel daha doğuda çalışıyordu ordaki dostluklar daha sağlam oluyor dedi..çünkü işimiz zor olduğu için herkes bunun farkında oluyor dedi.belkide yakın arkadaşlıklar kurabilmenin gücü zorluğndan kaynaklanıyor.senin adınada sevindim canım..bu arada konu sahipleri konuyu açtı ama ortada yoklarr:121:

bu topikte diğer topikler gibi sürsün bereketli olsun umarımm:KK52:ama görünürde kimsecikler yokk:KK23:

canım ne kadar güzel çok şanslısın..eşim evlenmeden evvel daha doğuda çalışıyordu ordaki dostluklar daha sağlam oluyor dedi..çünkü işimiz zor olduğu için herkes bunun farkında oluyor dedi.belkide yakın arkadaşlıklar kurabilmenin gücü zorluğndan kaynaklanıyor.senin adınada sevindim canım..bu arada konu sahipleri konuyu açtı ama ortada yoklarr:121:

ben maraş yada malatya çok istiyordum hiç olmazsa güvenli olur. kafamız rahat olur diye. sizin yazdıklarınızı okuyuncada hiç olmazsa burada çevrem var diye geçirdim içimden. 2 ay dısarı çıkmadığım oluyor burada inanın abartısız. arkadaslarım da olmasa istanbulda büyüyüp sonra buraya gelmeyi kaldıramazdım herhalde. tabı bu arada bır de oğlum var o olmazsa hele boyle uzun nobet geceleri hiç geçmezdi ...

ben maraş yada malatya çok istiyordum hiç olmazsa güvenli olur. kafamız rahat olur diye. sizin yazdıklarınızı okuyuncada hiç olmazsa burada çevrem var diye geçirdim içimden. 2 ay dısarı çıkmadığım oluyor burada inanın abartısız. arkadaslarım da olmasa istanbulda büyüyüp sonra buraya gelmeyi kaldıramazdım herhalde. tabı bu arada bır de oğlum var o olmazsa hele boyle uzun nobet geceleri hiç geçmezdi ...

valla ben kendi adıma konuştum şekercim ama baktımki benimle aynı fikirde çoğu insanda.çünkü burası 5 yıl öncesine kadar göç almamış bir şehirmiş öğrendiğim kadarıyle.sanırım bunun etkisi büyüktür diye düşünüyorum.ama ne olursa olsun sadece buranın insanı değil tayin gelmiş insanlarlada aynı problem devam ediyor.yani aslında bir problem değil ama kendimi onların yerine koydukça umursuzluklarına kırılıyorum.bence insanı güzel olan yer güzeldir.şehir güzel olduktan sonra insanı insan değilse güzel değildir.ben bide yenyim.şimdilik gördüğüm kadarıyle yazıyorum ama umarım düzelir.çünkü insan fazla yanlız kalınca kendini çok dinliyor.hep aynı şeyleri yapıyosun monotonlaşıyosun battıkça batıyosun yani:KK14:Allah insanı gurbet ele düşürse bile insan gibi insanalr rast getirsin inşallahhhhhhhhh:99:

insanlar ister istemez yeni gelenlere tedirgin davranıyorlar.benim burada 3. senem. ilk geldiğimde toplnıp hos geldine geldi komsular sağolsunlar. sonra baktım gelen giden yok. bır kısı vardı onunda esi polis o gelirde. bütün apartmana yeterdi sağolsun. daha sonra ister istemez samımı oldum onunla. ama baktım kı evlere senlik girip çıkmadığı ev yok herkesin herkese dedikodusunu yapıyor. oğlumu bahane ettim tartıstım onunla gorüsmemek için. o gün bugun meraba merabamız vardı. sonrada tasındı gitti zaten. daha sonra oğrendim ki benim içinde bır seyler soylemis insanların beni kendini beğenmis bırı olarak gormesini sağlamaya calısmıs. bende bundan habersiz hazırlık yapıp yapıp kapılarını çalıp komsuları evime çağırıyordum. sonra oğrendim isin aslını. sende oyle yap belki senden de çekiniyorlardır. insanların bazen dıs gorünüsü yanıltıcı olabılıyor. sen çağır yarın bekliyorum falan diyerek. oyle oyle samimi olursunuz. sıkılmazsın hiç olmazsa.

insanlar ister istemez yeni gelenlere tedirgin davranıyorlar.benim burada 3. senem. ilk geldiğimde toplnıp hos geldine geldi komsular sağolsunlar. sonra baktım gelen giden yok. bır kısı vardı onunda esi polis o gelirde. bütün apartmana yeterdi sağolsun. daha sonra ister istemez samımı oldum onunla. ama baktım kı evlere senlik girip çıkmadığı ev yok herkesin herkese dedikodusunu yapıyor. oğlumu bahane ettim tartıstım onunla gorüsmemek için. o gün bugun meraba merabamız vardı. sonrada tasındı gitti zaten. daha sonra oğrendim ki benim içinde bır seyler soylemis insanların beni kendini beğenmis bırı olarak gormesini sağlamaya calısmıs. bende bundan habersiz hazırlık yapıp yapıp kapılarını çalıp komsuları evime çağırıyordum. sonra oğrendim isin aslını. sende oyle yap belki senden de çekiniyorlardır. insanların bazen dıs gorünüsü yanıltıcı olabılıyor. sen çağır yarın bekliyorum falan diyerek. oyle oyle samimi olursunuz. sıkılmazsın hiç olmazsa.

katılıyorum bende komşuları çağırarak samimi oldum.aralarından seçtim iyilerini anlaşabildiklerimi onlarla görüşüyorum.antalyaya geldim 6 ay oldu kimse gelmedi.ben çağırdım.millet birbirine gidip gelmezmiş.benden sonra toplanıp gün yapar oldular.kapı komşusu selam vermiyor burda.gel oturalım derim karşı komşuma gelmez.daha önce urfaya gittiğimde 10 gün sonra herkes geldi hoşgeldine çok sıcaktı oranın insanı.

valla ne diyeyim bilemedim.bi komşum var Allah razı olsun ama akşamları beyi evde sonra yazları 4-ay bağdalar.bi komşum var ben gidersem iyidir hürmetlidir bende ona karşı öyleyim amahep işi düştüğünde gelir bi dene daha var oda benim çocularım var çıkamıyom hadi sen niye gelmiyon der ama ne zaman dışarı çıkacak olsam ki nadirdir onu görürüm üstü giyinik güzelce gezmden gelir.sözde bana çıkmaya vakti yok.ben çok sıcak kanlıyımdır.üstelik karakterli olduğumu düşünüyorum.insanları severek dünyay geldim sevmeyerekte ölüp gidicem sanırım.yardım sever olmama rağmen yok yani. tık yok komşucağızlarımla.ya ben yalnızlığa alışıcam yada buraya alışıp kaynaşıcam bilemiyorum.öte yandan komşularım gidip gelen insanlara benzemiyorlar dalgacı insanlar gibiler:KK5:

bu arada netim gitti geldim gene kimse yokk nerdesiniz polis hanımları..eyy topik sahibiinerdesinn:KK53:

İnşallah olur canım bende çok olmak işstemiştim yaş yüzünden kaçırdım ama ne mutluki eşim polis gurur duyuyorum inşallah olursun,muhteşem bir duygudur üstelik bayan olarak..:KK34:

Canım senin eşin özel harekatta galiba bende çok istiyorum eşimin polis olmasını ama özel harekat olunca kafam çok karıştı. dün 5 te göreve gitti şu saat oldu hala eve gelmedi. Bazen gidiyor 2 gün yok. mesleğine aşık olduğu için ayrıl da diyemiyorum. Gerçi bende çalışıyorum gündüzleri ztn evde olmadığım için görüşemeyeceğiz. Ama akşamları da olmayınca nasıl bir evlilik olur bilmiyorum. :KK5:

Canım senin eşin özel harekatta galiba bende çok istiyorum eşimin polis olmasını ama özel harekat olunca kafam çok karıştı. dün 5 te göreve gitti şu saat oldu hala eve gelmedi. Bazen gidiyor 2 gün yok. mesleğine aşık olduğu için ayrıl da diyemiyorum. Gerçi bende çalışıyorum gündüzleri ztn evde olmadığım için görüşemeyeceğiz. Ama akşamları da olmayınca nasıl bir evlilik olur bilmiyorum. :KK5:

tatlım evlisim polis olmasını istiyorum demişsin zaten polis değilmiki kafam karıştı.öte yandan eşimde gider mesaisine bi tel gelir 5 gün ilçe yada süpriz bi ilçr çıkar.10 gün evde 10 gün dışarda.hayatın özlemekle geçer.zor ama ortamını bulrsaan değil canımm ben bulamadım umarım sen bulursun:KK34:

tatlım evlisim polis olmasını istiyorum demişsin zaten polis değilmiki kafam karıştı.öte yandan eşimde gider mesaisine bi tel gelir 5 gün ilçe yada süpriz bi ilçr çıkar.10 gün evde 10 gün dışarda.hayatın özlemekle geçer.zor ama ortamını bulrsaan değil canımm ben bulamadım umarım sen bulursun:KK34:

canım polis eşi değilim sevgilim özel harekatta kısmetse evlenicez sadece çalışma şekilleri nasıl onu merak etmişti Şuan ağrıda kısmetse istanbula tayin isteyecek ama 2 şarkları varmış 3 sene sonra tekrar doğu.

canım polis eşi değilim sevgilim özel harekatta kısmetse evlenicez sadece çalışma şekilleri nasıl onu merak etmişti Şuan ağrıda kısmetse istanbula tayin isteyecek ama 2 şarkları varmış 3 sene sonra tekrar doğu.

Canım o zaman şimdiden tebrik ederim.:KK42:şöyle anlatayım ö.h doğu seven bir iş sanmaki batıya gidince daha iyi olacak yok yok yokk batıda daha çok ilçeye gönderiyorlar.hatta bir aylık bile gittikleri oluyor.kışları aslında ilçe olayı kalkıyordu daha önceleri ama bu aralar işleri daha çok yoğunlaştı.yani evlenmek için olsa evlenilmez ancak çok sevmek lazım:KK16:yani çok sevmeden çekilecek çile değil zaten onun dışında bildiğin üzre resmi bayram dini bayram yada herhangi bir hafta sonu tatilleri yok.işte dediim gibi 10 gün evde 10 gün ilçede.yalnız kalabiliyosan benim gibi ödlek değilsen:KK31:hiç düşünme:KK23:

Günaydın hanımlaaarrr:KK70:kocişi yolcu ettim şöylede bi bakayım dedim kim var kim yok diye ama sanırım gene kimseciklerr yokk:KK14:

Sevgilim bugün yeni bir kursa başlıyor yanlış hatırlamıyorsam özel tim kursu tam bilmiyorum aslında:26: ilçe görevlerine gitmeyecekmiş bundan sonra. Ben istanbuldayım o yüzden yanıma gelecek ayrı kalmayalım diye sonra ztn doğuya gideriz evlendiğimiz zaman. Şuan da bile şartları bana çok zor geliyor. Gecesi gündüzü yok ama çok gurur duyuyorum onunla katlanırım herşeyine. Allah gönlümüze göre versin.:KK54:

canımm Amiinn.hayırlı cumalar ayrıyeten de..vee herşey güzel olacak sakın endişelenmeee..yeterki gönüller bir olsun dmii :KK16:

X