- 27 Aralık 2011
- 3.436
- 2
merhaba ben de polıs esıyımm . her zamankı gıbı evde tekım sızler nasılsınızben iyiyim sen nasılsın.buraya pek uğrayan yok ya off.
ben iyiyim sen nasılsın.buraya pek uğrayan yok ya off.
slm bende polis eşiyim.bende geceleri bi ara yalnız kalıyodum ve çok sıkılıyodum çok kötü bi şey.ama allahtan şimdi eşim sivil ve gündüz çalışıyo çok memnunuz.
benimki cevıkkuvvet . aksam 5 sabah 11bıde ben hamıleyım
walla ben küçükken babamı nerdeyse hiç göremiodum çok çalışıyordu.polislerin bulunduğu departmana göre değişir ya çalşma saattleri
benim babamda polis. hala çalısıyor hatta. aslında bılıyorum çalısma saatlerinin bolümüne gore değistiğini canım ama insan bu kadar fark olunca sınır oluyor yanı açıkçası. tabı arkadasların esleride çok çalıssın diye değil yanlıs anlasılmasın. bızımkıde biraz daha dinlenebılse. benim babam trafikçiydi şimdi istanbulda mobesede, eşim tem.
bizimki müfettiş oldu rahatladık artık evde derken bide babişimin evde olma sıkıntısı bşladı adam çalıştığı günleri özler oldu bize patlıyoryani her şekilde memnun olmayacaklar
haklısın aslında canım. bizimki arada 2 hafta 12-36 gece çalışıyor. bak ozaman bende sınır oluyorum. çocukla evde ses çıkartmıyoruz nobetten geldiğinde. sabah 8,00 aksam 18:00 falan çalıssa o da yeter. aman neyse canları sağolsunda. zaten buralar tehlikeli. yazın kurtulacağız buradan o zaman rahat ederiz inşallah.
allah kolaylık versin canım size
malatyadan herkese ii gecelerrrmelisimmm naber kuzumm
Kızlar nerelerdesinzzzz.
iygecler meloşş iyim cnm sen kuzucuk nasıl