Ben kullanmıştım ilk ay testle kontrolumde yumurtlama görmüştüm bu ay doktorum ilaçlarımı vs degiştiirdi hepSon adetim 14 Mayıs bir sonraki adetim 15 Haziran :)) Doktorum inofolic verdi 2-3 ay kullan dedi kullanan var mı acaba memnun kalan
Pcos olduğunu bile fark etmeden hamile kalan çok fazla insan var canım benim biz sadece daha detayciyiz sen olaya böyle bak bize de nasip olur inşallahBen 4 aydır deniyorum 7 aylık evliyim. Aslında daha çok yeni ama gereksiz strese girdim neden böyleyim anlamıyorum. Sanırım pcostan dolayı doğal yollarla hamile kalabileceğime inanmıyorum o sebeple böyle
İnşallahPcos olduğunu bile fark etmeden hamile kalan çok fazla insan var canım benim biz sadece daha detayciyiz sen olaya böyle bak bize de nasip olur inşallah
Bende bugün gittim doktora gelişmiş yumurtam bu haftayı değerlendirin dedi bide 21. Gün progesterona bakacakmış tam ne oluyor bilmiyorum ama bakalım inşallah nasip olur belki de inofolic geliştirmiştir yumurtayıBen kullanmıştım ilk ay testle kontrolumde yumurtlama görmüştüm bu ay doktorum ilaçlarımı vs degiştiirdi hep
Size ne verdi neden değiştirdiBen kullanmıştım ilk ay testle kontrolumde yumurtlama görmüştüm bu ay doktorum ilaçlarımı vs degiştiirdi hep
Belki de bende cumartesi gideceğim bakalımBende bugün gittim doktora gelişmiş yumurtam bu haftayı değerlendirin dedi bide 21. Gün progesterona bakacakmış tam ne oluyor bilmiyorum ama bakalım inşallah nasip olur belki de inofolic geliştirmiştir yumurtayı
Ben bir ay ilaçla denedim hiç gelişim olmadı sonra bayram arası girdi ve bir yıl dolmak üzere gebelik düşünmeye başlayalı bu yüzden gonalf verdi bu ay 5 gün uygulayacağım ve klomen verdi sonrasında takviyeleri de düzenledi ocean omega 3 ve yıne ocean polysitol verdi cunartesi 5 günüm dolacak bakalım bu kez bir gelişim olack miSize ne verdi neden değiştirdi
İnşallah olur inşallah faydasını görürsünBen bir ay ilaçla denedim hiç gelişim olmadı sonra bayram arası girdi ve bir yıl dolmak üzere gebelik düşünmeye başlayalı bu yüzden gonalf verdi bu ay 5 gün uygulayacağım ve klomen verdi sonrasında takviyeleri de düzenledi ocean omega 3 ve yıne ocean polysitol verdi cunartesi 5 günüm dolacak bakalım bu kez bir gelişim olack mi
Canım ben baktırdım o değere yumurta sağlıklı gelişip çatlamış mi diye bakıyorlar benim 8.1 çıkmıştı değer iyidi ama gebelik oluşmadı o ay belki de doğru günleri degerlendirmedim bilmiyorumBende bugün gittim doktora gelişmiş yumurtam bu haftayı değerlendirin dedi bide 21. Gün progesterona bakacakmış tam ne oluyor bilmiyorum ama bakalım inşallah nasip olur belki de inofolic geliştirmiştir yumurtayı
Merhaba son durumunuz nedirLekelenmem devam etmiyor sadece arada akıntı geliyor test yapmadım pazartesi doktora gideceğim için bu kadar gecikme olmamıştı ama pcos dan dolayı birşeyler olduysa bilmiyorum artık
Öyle mi benimde bakalım nasıl çıkacak. Bu haftayı iyi değerlendir yumurtan gelişti dedi bakalım inşallah 1 yıldır istiyoruz bizdeCanım ben baktırdım o değere yumurta sağlıklı gelişip çatlamış mi diye bakıyorlar benim 8.1 çıkmıştı değer iyidi ama gebelik oluşmadı o ay belki de doğru günleri degerlendirmedim bilmiyorum
Bu ay buranın güzel haberi çok olacak inanıyorumÖyle mi benimde bakalım nasıl çıkacak. Bu haftayı iyi değerlendir yumurtan gelişti dedi bakalım inşallah 1 yıldır istiyoruz bizde
İnşallah :))Bu ay buranın güzel haberi çok olacak inanıyorum
Canım benim ekmek gibi gluten besinleri hiç önermiyorlar tatlı şeker bunlara dikkat etmek gerekiyor mümkünse tuketmeyecegiz. Benim Instagramda bile karşıma pco diyetisyen reklamları geliyor sürekli diyetle hamile kalan hastalarını paylaşıyorlar o kadar çok var ki senin gibi tüp bebekler deneyip başarısız olup diyetle hamile kalan burada kızlar yazıyor zaten görmüşsündurHayırlı geceler hanımlarUzun süre sonra kk'ne girip yine kendimi pko topicklerinde buldum. Ben 27 yaşındayım 15 16 yaşımdan beri pko ile başım dertte 4 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadım malesef hiç gebelik oluşmadı (göz yaşım pıt) bir sürü çatlatma tedavileri 3 aşılama 3 hsg 1 histereskopi 2 tüp bebek hepsi başarısız Nasip değilmiş henüz diyip moralleri bozmadan denemeye devam ediyoruz. Güzel taktikleriniz varsa alırım. Ben yeşillik yemezdim hiç bu ay onu deniyorum işlenmiş gıdaları hayatımdan çıkardım dışarıda yemek Fast food falan hepsini hayatımdan çıkardım. Yoğurdu bile evde kendim mayalıyorum. Sat 7 mayıs bat 6 haziran Rabbim yolumuzun sonunda istediğimizden bile güzel mucizeler nasip etsin her birimize hayırlı sağlıklı ve en yakında Amin
Bu kitabı bende okudum ama zaten çoğu seyı yapıyordum plastik kullanmamak dengeli beslenmek ateş takibi yapmak vs ama çok iyi bilgiler var içindeKızlar sitede böyle bir yazı buldum okumak isteyenler içinPopüler Konu - Dr. Felice Gersh, PCOS SOS adlı kitabın özeti.
Dr. Felice Gersh, kendisi de PCOS'lu emekli bir jinekolog. Hayatı boyunca çevresinde hep PCOS'lu kadınlar olmuş ve hayali bir gün semptomları bastırmak yerine PCOS'u gerçekten iyileştirecek bir tedavi bulmak olmuş. Emekli olduktan sonra uzun bir süre PCOS nasıl iyileştirilir üzerinde durmuş ve...www.kadinlarkulubu.com
Aynen beslenmee düzenimiz aynı görünüyor inşallah tez vakitte olur rabbim büyüktür sabredicezPaketli gıda hiç tuketmiyorum kaymak yereyağ yoğurt evde yapılıyor karbonhidrat sağlıklı olarak bakliyat lardan alınıyor zamanı değil demekki daha insan kendini yiyip bitiriyor ama
Öncelikle teşekkür ederimBana da aynısını söylediler o kadar iyi anlıyorum ki seniyaşamayana konuşması iyi uzaktan belki bu süreç yıllar alacak umudumuz almasın ama pcos olup 3 yıl deneyen arkadaşım var ve ben bunu kardeşimle bile paylaştığımda daha yeni evlisin diyor kesinlikle anlamıyorlar o yüzden içini buraya dökmek en iyisi
Bende düzensizim ama 3 aydır beslenme düzeniyle birlikte günlerim düştü polysitol ek takviye olarak kullanmayı düşündüm gebeliğe katkısı olur mu ?Ben polysitol 3 ay kullandım hiç düzenli olmayan adetim düzeldi, şimdi yurtdışındayım burdaki ilaçların dozu düşük iyi olanlar da çok pahalı inositol önümüzdeki ay Türkiye'ye gidicem kardeşim eczacı ona aldırdım 3 kutu tavsiye ederim.