- 5 Mayıs 2024
- 114
- 17
Beyaz akıntım da devam ediyorBende öyle oluyor artık ne lekelenme var neden kahverengi akıntı gelmez oldu yarın adet gecikmemin 7. Günü olacak 10 gün bekleyip test vereceğim heyecanlandım şimdibir hafta önceki yasadıgım semptomlar da hafiflemeye başladı bel agrım sırt agrım devam ediyor
Yaaa evde yaptınız mı testBende öyle oluyor artık ne lekelenme var neden kahverengi akıntı gelmez oldu yarın adet gecikmemin 7. Günü olacak 10 gün bekleyip test vereceğim heyecanlandım şimdibir hafta önceki yasadıgım semptomlar da hafiflemeye başladı bel agrım sırt agrım devam ediyor
Ya evde test var ama çok korkuyorum yapmayaYaaa evde yaptınız mı test
Birkaç gün daha beklesemmi diyorum varsa daha belli olmaz belki diyeYaaa evde yaptınız mı test
Bence yapmalısın adetin zaten 7 gün geçmiş varsa gebelik çıkar canımYa evde test var ama çok korkuyorum yapmaya
Ama kahverengi leke cumartesi geldi genelde onun üzerinden 5 gün sonra yapın diyorlarBence yapmalısın adetin zaten 7 gün geçmiş varsa gebelik çıkar canım
Bence yapmalısın canım eger negatif çıkarsada ona göre bir doktora görünmelisin Allah korusun tabi kist durumu falan da olabiliyor adet gecikmesi yapıyor inşallah hamilesindirAma kahverengi leke cumartesi geldi genelde onun üzerinden 5 gün sonra yapın diyorlar
Sabah ilk idrarla bi erken gebelik testinin ne zararı olabilir kiBirkaç gün daha beklesemmi diyorum varsa daha belli olmaz belki diye
Testleri illa sabah mı yapmak lazımSabah ilk idrarla bi erken gebelik testinin ne zararı olabilir kiçıkmazsa perşembe günü kan verirsiniz ☺
uzun süre bekletilen idrarda daha yoğun olduğu için daha iyi sonuç veriyorTestleri illa sabah mı yapmak lazım
Tamam tamam sabah ilk işim test yapmak olacak haber ederim mutlakauzun süre bekletilen idrarda daha yoğun olduğu için daha iyi sonuç veriyorvallahi ben çatladım burda meraktan
Bir zararı yokta insan negatifi görmeye alışamıyor bir türlü geç döllenme vs olabilir diye düşünüyordumSabah ilk idrarla bi erken gebelik testinin ne zararı olabilir kiçıkmazsa perşembe günü kan verirsiniz ☺
Eczanelerde olması lazımsiz neler yapıyosunuz kızlar bu hastalıkla mücaadele için yaptıklarımızı paylaşalım simdi baktım eski hamileliğimde agnucaston die hayıt hapını içmişim simdi yine alayım diyorum ama netten baktım bulamadım nasıl alabilirim acaba
İlla değil tabi de benim doktorum tüm gece hCG salgılanır ve sabah ilk idrarda varsa daha çok hCG miktarı olacagıniçin ilk idrarı öneriyoruz demiştiTestleri illa sabah mı yapmak lazım
Tabii sizde de mi pcos varMerhaba beni de ekler misiniz sat 7 mayıs bat 1 haziransdaak
Öyle ama meraktan da stres yapıyoruzBir zararı yokta insan negatifi görmeye alışamıyor bir türlü geç döllenme vs olabilir diye düşünüyordum
Dün gece 4.00 da yaptım idrar testi negatif çıktı ama teste nedense inanmıyorum bugün sabah kan verdim sağlık ocağına doktorum idrar testleri bizim için pekde önemli değil pozitif olup buraya gelip negatif giden cok var dedi ona inanarak sonucu bekleyeceğim cuma günü falan tekrar bir idrar testi yaparım sanırımÖyle ama meraktan da stres yapıyoruz
Ve hala adetim olmadı ve hala batmalarım devam ediyor bugün sabah acayip mide ekşimesi mi yanması mı desem onu yaşadımÖyle ama meraktan da stres yapıyoruz