- 20 Mayıs 2024
- 789
- 860
- 26
Evet inositol kullanıyorum d vitamini ve omega 3 de bazen düzenli değilBence uzaktan bi doktor bul tr den hsg için gün al öyle zor bişey değil bende çektirdim 2 hafta önce ağrı sızı olmuyor. Takviye kullanıyor musun hiç ?
Güzel. Regl düzenli mi oluyorsun canım ? Femara kullandın mı hiç ?Evet inositol kullanıyorum d vitamini ve omega 3 de bazen düzenli değil
Çıktı mı sonucun seninDün gece 4.00 da yaptım idrar testi negatif çıktı ama teste nedense inanmıyorum bugün sabah kan verdim sağlık ocağına doktorum idrar testleri bizim için pekde önemli değil pozitif olup buraya gelip negatif giden cok var dedi ona inanarak sonucu bekleyeceğim cuma günü falan tekrar bir idrar testi yaparım sanırım
35 günle glifora başladım 28e kadar indim şu an 24.gün adet gösteriyor. Femera hiç kullanmadım çünkü doktor vermedi.Güzel. Regl düzenli mi oluyorsun canım ? Femara kullandın mı hiç ?
Hayır canım yarına çıkar dedi doktor sabah erkenden bakacağım internetten suan da Aras kontrol ediyorumÇıktı mı sonucun senin
Rabbim güzel sonuçla karşılaştırsın inş canmHayır canım yarına çıkar dedi doktor sabah erkenden bakacağım internetten suan da Aras kontrol ediyorum
Hayır canım yarına çıkar dedi doktor sabah erkenden bakacağım internetten suan da Aras kontrol ediyorÇıktı mı sonucun senin
aminnnn inşallah canımRabbim güzel sonuçla karşılaştırsın inş canm
Sonucum 2.3 yani negatif ben çok emindim bu sefer büyük hayal kırıklığına uğradım neden lekelenme gelip kahverengi leke geldi anlamadım daha önce böyle yaşamadımKan sonucunu alınca bize de yaz
Adet günümden bir gün önce yaptırdığımda ise hcg 0.2 idi şimdi 2.3 ben anlamadım değişik cidden ama baya bir ümitlenmiştim bu sefer anlamadım ve hala adet görmemem ne bilim pazartesi kadın Doğumdan sıra aldım oraya gideceğimSonucum 2.3 yani negatif ben çok emindim bu sefer büyük hayal kırıklığına uğradım neden lekelenme gelip kahverengi leke geldi anlamadım daha önce böyle yaşamadım
Adet günümden bir gün önce yaptırdığımda ise hcg 0.2 idi şimdi 2.3 ben anlamadım değişik cidden ama baya bir ümitlenmiştim bu sefer anlamadım ve hala adet görmemem ne bilim pazartesi kadın Doğumdan sıra aldım oraya gideceğim
Geç döllenme olayı olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bakalım günler sonra tekrar test yaparımstresten olabilir bende de bu ay değişiklikler vardı ama leke gelince aslında umudunu kaybettim kafamdan silince adet oldum zaten
Canım kan tahlillleri arasında kaç gün var, iki günde bir 2 katina çıkiyor diyorlar ya 0.2 ile hesaplayınca 7 gün sonraki değer gibi yapıyor tabi ki boş yere umut vermek istemem ama bence ihtimal varAdet günümden bir gün önce yaptırdığımda ise hcg 0.2 idi şimdi 2.3 ben anlamadım değişik cidden ama baya bir ümitlenmiştim bu sefer anlamadım ve hala adet görmemem ne bilim pazartesi kadın Doğumdan sıra aldım oraya gideceğim
Bencede bir kadın doğuma git baktır canım. Eğer geç döllenme falansa zaten pazartesi gittiğinde rahim kalınlığından vs doktorda söyler varsaAdet günümden bir gün önce yaptırdığımda ise hcg 0.2 idi şimdi 2.3 ben anlamadım değişik cidden ama baya bir ümitlenmiştim bu sefer anlamadım ve hala adet görmemem ne bilim pazartesi kadın Doğumdan sıra aldım oraya gideceğim
Merhaba ocean polysitol sende olumlu etkiler bıraktı mı bende pcosum ve 1.5 yıldır da çocuk istiyorum eczacım önerdi kullanmalı mıyım paylaşır misin?SAT 22 Mart BAT 24 Nisan 26 yaşındayım 9 aylık evliyim hiç ve gebelik oluşmadı pkos ve tsh yüksekliği var isteyen herkes anne olur inşallah beklemek hayli zor
Hayır regli olmadım kadın doğum 1 yıl bekleyip denememi önerdi ve tsh yüksekti endokrine yönlendirdi endokrin doktorum mart ayında glifor 1000mg ilaç yazdı nisan ayının sonunda ocean polysitol inosiol takviye kullanmaya başladım. Regli gecikince çok unutlandım.
Tabii siz neler yapıyorsunuzBenimde listeye ekler misin?
Sat 28 Nisan
Bat 30 Mayıs
Hiç sorma kafam almak bullak ne yapacağımı bilmiyorum bende doğuştan pcos var küçüklüğümden beri akile sorunum vardı hayatım diyetlerle geçti evlenene kadar PCOS olduğumu bilmiyordumTabii siz neler yapıyorsunuz