Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Olup Hamile Kalmak İsteyenler Paylaşım 🌸🤰🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıktı mı sonucun senin

Sonucum 2.3 yani negatif ben çok emindim bu sefer büyük hayal kırıklığına uğradım neden lekelenme gelip kahverengi leke geldi anlamadım daha önce böyle yaşamadım
Adet günümden bir gün önce yaptırdığımda ise hcg 0.2 idi şimdi 2.3 ben anlamadım değişik cidden ama baya bir ümitlenmiştim bu sefer anlamadım ve hala adet görmemem ne bilim pazartesi kadın Doğumdan sıra aldım oraya gideceğim

stresten olabilir bende de bu ay değişiklikler vardı ama leke gelince aslında umudunu kaybettim kafamdan silince adet oldum zaten

Bence bir hafta sonra falan tekrarlayın benim mesela 0 dan başka sonucum olmuyor belki geç döllenmedir

Canım kan tahlillleri arasında kaç gün var, iki günde bir 2 katina çıkiyor diyorlar ya 0.2 ile hesaplayınca 7 gün sonraki değer gibi yapıyor tabi ki boş yere umut vermek istemem ama bence ihtimal var

Bencede bir kadın doğuma git baktır canım. Eğer geç döllenme falansa zaten pazartesi gittiğinde rahim kalınlığından vs doktorda söyler varsa

Merhaba ocean polysitol sende olumlu etkiler bıraktı mı bende pcosum ve 1.5 yıldır da çocuk istiyorum eczacım önerdi kullanmalı mıyım paylaşır misin?

Kullanalı bir ay olmadı henüz bir etkisini gözlemlemedim olursa güncellerim

Tabii siz neler yapıyorsunuz
Hiç sorma kafam almak bullak ne yapacağımı bilmiyorum bende doğuştan pcos var küçüklüğümden beri akile sorunum vardı hayatım diyetlerle geçti evlenene kadar PCOS olduğumu bilmiyordum
2 yıllık evliyim PCOS olduğumu öğrendiğimden beri çocuk istiyorum (1.5 yıl) birçok doktora gittim bana doğal yoldan gebe kalabileceğimi söyledi gel gör ki bir şey olmadı 6 ay önce klomen çatlatma iğnesi oldum ondan sonrs stres kaygılanmaktan bıraktım doğalına bıraktım yine olmadı hsg çektirmek istiyorum şimdi ama doktorum klomen tedavisinden sonra çektirmenin doğru olacağını söyledi gittiğim hastanede hsg çekilmiyor hastaneler konusunda da pek bilgim yok çok geriliyorum bir görüntüleme merkezi buldum ama iyi çeker mi nasıl olur bilemedim Durum bu canlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…