özür dilemeli miyim?

evet çalışmıyor işten çıktı.. evet tavirde vermeyecegim.
Eşiniz çalışmıyormuş o niye bakmadı çocuğa. Araba bakmaya o mu götürecekti kayınvalidenizi? O da başında olacaksa baştan izin verseydiniz gitselerdi çocukla beraber araba bakmaya madem. Ya da diz işe gitmiycektiniz. Neyse ki Çocuk iyi.
Daha öncede özür diledim diyorsunuz neden? Yani ne oluyor da hep özür dilemeniz gerekiyor? Acaba siz mi hemen yükselen bir yapıdasınız yoksa onlar mı hep kavga halindeler sizinle? Biraz mesafeli davransanız. Sanimiyeti kesin araya mesafe koyun. Eşiniz sizden özür dilesin asıl

Sen şimdi kocadan özür beklemeyi kaynanayı filan bırakta küçük çocuğun merdivenden düştü bayıldı, kaynananlar araba bakmaya götürdüler sen de işe gittin. Benim kafam burda durur.
Demek ki senin verdiğin tepki sırf çocuk için değildi. Değildi çünkü işe gitmişsin.
Onların tepkisi de çocuk için değildi. Değildi çünkü merdivenden düşüp bayılan çocuğu arabayla uzun yola götürmüşler
E peki bu çocuğun durumunu gerçekten düşünen hiç kimse yok mu yaa

bende işitme kaybım varda ondan mi eziliyorum hiç bilmiyorum...
bu olanlar için çok Ama çok üzgünüm..
dün çok ağladim...
çok kötü hissettim..
yemek dahi yapmadim...
hiç bişey yapmadim..
o akşam annemler geldiler konuştular...
babam bi gözyaşı akarsa alicam dedi net bi şekilde

işe gitmem hataydi.. orasinı kabul ediyorum gitmemeliydim...

Anlamaya çalışıyorum konuyu. Eşiniz üzerinize yürüyor ve size köpek diyor bir de akşam eve gelince ailemden özür dileyeceksin diyor.

Sizinle böyle konuşmasına nasıl izin veriyorsunuz ?
Bunlar iyice eziklemiş sizi, bir de özür dilemem gerek mi diye soruyorsunuz. Kendinizi bu kadar mı değersiz hissediyorsunuz ?

Biliyorum, açık açık yazmak istemedim belki istemezsiniz diye. İşitme kaybınız olduğunu bildiğim için kendinizi ezmeyi bırakın ki dışarıdakilere de ezdirmeyesiniz dedim. Sizin bir eksiğiniz yok. Kimsenin de size hakaret etmeye hakkı yok.

götürdük biz bişeysi yok şükür..
tamam o zaman, kaynananiz ustunuze yürumüs ne hakla ?
şamar oğlanimisiniz siz, çocuk sizin ne yapacaginiza siz karar vermelisiniz.
biraz pasifmisiniz insanlar ustunuze yurume cesaretini nerden buluyorlar.
eşiniz köpek demiş birde özür bekliyorlar özur falan dilemeyin tabiki.

Düşen ve baygınlık geçiren çocuğun yanında neler yapmışsınız, yetmemiş bırakıp işe gitmişsiniz. Ne anneye, ne kv. Ne de bir başkasına bırakmayıp çocuğunuzun yanında olmanız gerekiyordu.

Kim nereye gidecekse gitsin ya siz bi gün işe gitmeyip çocuğunuzu yanınızdan ayırmayacaktınız. Hayatımda böyle saçmalık duymadım.

işe gitmem hataydi.. orasinı kabul ediyorum gitmemeliydim...
Kuzum bak yine aynı şeyi yapıyorsun. Kendine bunu yapma.
Sen hatalı değilsin. Daha doğrusu bu konuda tek hatalı kişi sen değilsin.
Üzgünüm ama çok cahil bir aile ile evlisin.
Seni manupule edip senin üstünden geçinen kocana lütfen artık taviz verme.

Sizce neden kendinizi anlatamıyorsunuz?

Bence bu sebeple eziliyorsunuz eş ve ailesi tarafından. Biraz güçlü olmaya çalışın kendiniz ve kızınız için. Özür dilemek evet yaptığım hataydı demek olur. Ne hata yaptınız ki?

Sakin olum, soğukkanlı olun. Aileniz arkanızdaymış, çalışıyorsunuz. Altından kalkamayacağınız bir durum oluşursa onlara sığının. Her şeye eyvallah demeyin bu kadar.

Çok bi şey anlamadım konuyu düzenleseniz iyi olur ama bana sizin özür dilemenize gerek yok gibi geldi. Aksine o kocanız olacak adam ve saldıran kv dilesin

Çocuk düştü baygınlık geçirdi, onu hastaneye götürüp başında olmanız gerekirken siz işe, çocuk araba bakmaya mı gitti. Hepiniz de bi tuhafsınız gerçekten.

Çocuk sizin çocuğunuz ne diye özür dileyecekmişsiniz onların değil istedikleri yere götürmezler adama bak ya hem hakaret ediyor hemde özür dile ailemden diyor çok mu alttan aldınız bu adamı siz ? Kesinlikle dinlemeyin kendi cocugunuzla ilgili kararları da siz verirsiniz o ve ailesi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…