Eşiniz çalışmıyormuş o niye bakmadı çocuğa. Araba bakmaya o mu götürecekti kayınvalidenizi? O da başında olacaksa baştan izin verseydiniz gitselerdi çocukla beraber araba bakmaya madem. Ya da diz işe gitmiycektiniz. Neyse ki Çocuk iyi.evet çalışmıyor işten çıktı.. evet tavirde vermeyecegim.
bende işitme kaybım varda ondan mi eziliyorum hiç bilmiyorum...Görünen o ki siz de gitmek istemiyorsunuz. Akmış çünkü gözyasiniz ve bu ilk akışı da değil anladığım kadarıyla.
Kesinlikle taviz vermeyin. Kimseden özür dilemeyin. Eşiniz sizden özür dilemedikçe kendisinin de yüzüne bakmayın bence. Size saygı duymuyor hiç. Sevdiğini de sanmıyorum. Kendinizi ezdirmeyin lütfen. Çalışan kadınsınız. Ne olursa olsun bu şekilde davranılmasını haketmiyorsunuz.
Kendinizi kendi içinizde ezmeyi bırakın ki dışarıdakilerin ezmesine de izin vermeyesiniz.
işe gitmem hataydi.. orasinı kabul ediyorum gitmemeliydim...Sen şimdi kocadan özür beklemeyi kaynanayı filan bırakta küçük çocuğun merdivenden düştü bayıldı, kaynananlar araba bakmaya götürdüler sen de işe gittin. Benim kafam burda durur.
Demek ki senin verdiğin tepki sırf çocuk için değildi. Değildi çünkü işe gitmişsin.
Onların tepkisi de çocuk için değildi. Değildi çünkü merdivenden düşüp bayılan çocuğu arabayla uzun yola götürmüşler
E peki bu çocuğun durumunu gerçekten düşünen hiç kimse yok mu yaa
götürdük biz bişeysi yok şükür..çocuğu kimse dr a goturmeyi düşünmemıs sanirim, herkes bir birine girmiş kriz anı yönetimi yerlerde.
Biliyorum, açık açık yazmak istemedim belki istemezsiniz diye. İşitme kaybınız olduğunu bildiğim için kendinizi ezmeyi bırakın ki dışarıdakilere de ezdirmeyesiniz dedim. Sizin bir eksiğiniz yok. Kimsenin de size hakaret etmeye hakkı yok.bende işitme kaybım varda ondan mi eziliyorum hiç bilmiyorum...
bu olanlar için çok Ama çok üzgünüm..
dün çok ağladim...
çok kötü hissettim..
yemek dahi yapmadim...
hiç bişey yapmadim..
o akşam annemler geldiler konuştular...
babam bi gözyaşı akarsa alicam dedi net bi şekilde
tamam o zaman, kaynananiz ustunuze yürumüs ne hakla ?götürdük biz bişeysi yok şükür..
çok şükür bin şükürevet götürdük. röntgen felan çekildi şükür bişeysi yok..
iç kanama olduysa diye düşündüm sabahtan akşama kadar çok ağladim.. gözlerim şiş...
Böyle anlattığınız gibiyse eş ailesi dilemeyin tabi özür filanburayı yazdim içim rahatladi.. sağolsun dilememeliyim bence.
Kuzum bak yine aynı şeyi yapıyorsun. Kendine bunu yapma.işe gitmem hataydi.. orasinı kabul ediyorum gitmemeliydim...
aklım yerinde degildi tabi o en mantikli.. izin alirdim kalirdim. işe gitmem hata.İşten izin alıp çocukla evde kalmak en mantıklısı değil miydi? Sadece soruyorum.
Kocasi çalışmadığı için onun bakacağını düşündü muhtemelen.İşten izin alıp çocukla evde kalmak en mantıklısı değil miydi? Sadece soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?