Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özür dilemeli miyim?
- Konu Sahibi Wilma11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2021
- 13.492
- 87.502
- 548
- 36
Konuyu üyelerin yorumlardan anladım, sanırım.
Konudaki herkes tuhaf geldi bana. Çocuk düşüp baygınlık geçirdiyse olduğu gibi hastaneye götürülür, sonrasında sizde izin almalıydınız, izin alamayacak durumdaysanız eşiniz çalışmadığı için çocuğunuzla ilgilenebilirdi.
Kendi çocuğunuzla ilgili karar verememişsiniz. Ailenin, özellikle eşinizin tavrı çok çirkin. Siz bu olay üstüne eşinizle normal bir şekilde konuştunuz mu? Herşey o kadar normalki adam ailesinden özür diletme derdine düşmüş. Onun sizin üzerinize yürüyüp, ettiği laf ne olacak?
Kendinizi çok ezdirmişsiniz bu zamana kadar, olaydan anladığım bu.
Birde profil mesajlarından aklımda kalan sürekli şikayet halindesiniz ama icraat konusu yok sizde genel olarak. Kendi hayatınıza sahip çıkmazsanız daha çok ezilirsiniz.
Konudaki herkes tuhaf geldi bana. Çocuk düşüp baygınlık geçirdiyse olduğu gibi hastaneye götürülür, sonrasında sizde izin almalıydınız, izin alamayacak durumdaysanız eşiniz çalışmadığı için çocuğunuzla ilgilenebilirdi.
Kendi çocuğunuzla ilgili karar verememişsiniz. Ailenin, özellikle eşinizin tavrı çok çirkin. Siz bu olay üstüne eşinizle normal bir şekilde konuştunuz mu? Herşey o kadar normalki adam ailesinden özür diletme derdine düşmüş. Onun sizin üzerinize yürüyüp, ettiği laf ne olacak?
Kendinizi çok ezdirmişsiniz bu zamana kadar, olaydan anladığım bu.
Birde profil mesajlarından aklımda kalan sürekli şikayet halindesiniz ama icraat konusu yok sizde genel olarak. Kendi hayatınıza sahip çıkmazsanız daha çok ezilirsiniz.
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Evet var esim istemiyoSenin kendine ait evin var çıkıp gidebilirsin
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
İstemesin, siz gidin, arkanızdan koşarak geleceğine eminim.Evet var esim istemiyo
- 29 Mayıs 2021
- 13.492
- 87.502
- 548
- 36
Onun ailesinin dizinin dibinde, baskılarıyla yaşamanız gerekiyor çünkü değil mi?Evet var esim istemiyo
Sizde bunu kabul ediyorsunuz. Kendi eviniz varken, olmasa da kirada oturursunuz zaten.
İpleri bu kadar eşinizin eline neden veriyorsunuz?
Adam işten sizinle doğru düzgün konuşup, istişare etmeden ayrılmış. Bu ekonomide öyle kafasına göre iş bırakılır mı? Siz ücretsiz izin alıp dinleneceğim deyin bakalım ne olacak?
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
ben çok dedim tabi..Onun ailesinin dizinin dibinde, baskılarıyla yaşamanız gerekiyor çünkü değil mi?
Sizde bunu kabul ediyorsunuz. Kendi eviniz varken, olmasa da kirada oturursunuz zaten.
İpleri bu kadar eşinizin eline neden veriyorsunuz?
Adam işten sizinle doğru düzgün konuşup, istişare etmeden ayrılmış. Bu ekonomide öyle kafasına göre iş bırakılır mı? Siz ücretsiz izin alıp dinleneceğim deyin bakalım ne olacak?
ikinci bebe olursa ücretsiz izine ayrılcam sen bana bakacaksin dedim.. öle dediğim için ikinci bebeyi istemiyo
- 21 Temmuz 2018
- 7.112
- 21.374
- 348
Konu tam anlaşılmıyor düzenlerseniz sizin için iyi olur.
Kızınıza geçmiş olsun, eşinizin söylediği şey cok çirkin ama ortada özür dileyeceginiz birşey yok fakat kiziniz nerede kaldi onu anlamadim çocuk bayginlik geçirmiş ama esiniz size hakaret ettigi icin aglayarak ise gitmissiniz ee çocuk?
Kızınıza geçmiş olsun, eşinizin söylediği şey cok çirkin ama ortada özür dileyeceginiz birşey yok fakat kiziniz nerede kaldi onu anlamadim çocuk bayginlik geçirmiş ama esiniz size hakaret ettigi icin aglayarak ise gitmissiniz ee çocuk?
Son düzenleme:
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Konuyu anlamayanlar için yazayım.
Konu sahibinin eşi ve eşinin ailesi şehir dışına araba almaya gidecekmiş. O arada konu sahibinin çocuğuna anneannesi bakacakmış ama kendi evlerinden çıkarlarken(çocuğu anneanneye bırakmak için)çocuk düşmüş.
Çocuk düşünce gözlem altında olsun sen çalışıyorsun annende bakmayı beceremez çocuğa( çünkü eş ve ailesi Konu sahibinin ailesine çocuk bakımında güvenmiyor) biz şehir dışına giderken yanımızda götürücez çocuğu demişler. Konu sahibi de yok olmaz deyince kavga gürültü olmuş,çocuğu da alıp gitmişler kimse çocuğun annesini umursamamış çünkü hep böyleler. Konu sahibi memur düzenli geliri var kirada evi var işsiz koca için ideal bir eş adayı.
Konu sahibinin eşi ve eşinin ailesi şehir dışına araba almaya gidecekmiş. O arada konu sahibinin çocuğuna anneannesi bakacakmış ama kendi evlerinden çıkarlarken(çocuğu anneanneye bırakmak için)çocuk düşmüş.
Çocuk düşünce gözlem altında olsun sen çalışıyorsun annende bakmayı beceremez çocuğa( çünkü eş ve ailesi Konu sahibinin ailesine çocuk bakımında güvenmiyor) biz şehir dışına giderken yanımızda götürücez çocuğu demişler. Konu sahibi de yok olmaz deyince kavga gürültü olmuş,çocuğu da alıp gitmişler kimse çocuğun annesini umursamamış çünkü hep böyleler. Konu sahibi memur düzenli geliri var kirada evi var işsiz koca için ideal bir eş adayı.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Buyurun yazdım benKusura bakmayın ama ben anlamadım
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Sizde buyurunKonuyu anlayıp yorum yapma kabiliyetine sahip üyeleri tebrik ederim…. Çocuk nerde bekledi? Düşüp baygınlık geçiren çocuğunu kim gönderir ki şehir dışına..
- 29 Mayıs 2021
- 13.492
- 87.502
- 548
- 36
Ama o sizle konuşma gereği duymadan işten çıkabiliyor. Komik birşey yok ortada aslında.ben çok dedim tabi..
ikinci bebe olursa ücretsiz izine ayrılcam sen bana bakacaksin dedim.. öle dediğim için ikinci bebeyi istemiyo
Siz maaşı ve kira gelirinizi olduğu gibidir eşinizin eline sayiyorsunuz değil mi? Cok yazık cidden.
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
Cidden hala gulebilmeniz çok ilginç paranız pulunuz eviniz bile varmış . Ama adam sizin şahsiyetinize ailesinin yanında hakaret ediyor üzerinize yürüyor yetmiyor çocuğunuz hakkında karar veriyorlar siz ikinci çocuk deyip guluyorsunuz neyse size çok üzülmeye gerek yok siz bu hayatı yaşarsınızben çok dedim tabi..
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
ben göndermek istemedim annemgile birakayim dedim karşı çıktılar üzerime yürüdü.Konuyu anlayıp yorum yapma kabiliyetine sahip üyeleri tebrik ederim…. Çocuk nerde bekledi? Düşüp baygınlık geçiren çocuğunu kim gönderir ki şehir dışına..
hatta birakip işe gitmem hata... bu yanlışı olduğu kabul ediyorum..
sabah amirimi arayıp işe gelmeyecegimi söylemeliydim bence.. çocuk benim için daha önemliydi.
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
ikinci bebegi düşünmüyorum. bu şekilde yapmam... doğum dişinda normalde ücretsiz izin alma hakkı var mi ki ?Cidden hala gulebilmeniz çok ilginç paranız pulunuz eviniz bile varmış . Ama adam sizin şahsiyetinize ailesinin yanında hakaret ediyor üzerinize yürüyor yetmiyor çocuğunuz hakkında karar veriyorlar siz ikinci çocuk deyip guluyorsunuz neyse size çok üzülmeye gerek yok siz bu hayatı yaşarsınız
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Senin annen nasıl sağlıklı mı baban var mı onların evi var mıben göndermek istemedim annemgile birakayim dedim karşı çıktılar üzerime yürüdü.
hatta birakip işe gitmem hata... bu yanlışı olduğu kabul ediyorum..
sabah amirimi arayıp işe gelmeyecegimi söylemeliydim bence.. çocuk benim için daha önemliydi.
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Çok şükür sağlıklı tabiki varSenin annen nasıl sağlıklı mı baban var mı onların evi var mı