- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kızın benim yavrumla yaşıt yemin ediyorum sanasenin gibi evim olsa maaşım olsa bir kuruşunu bunlara yedirmem gider anam babamla beraber yerim … benim en yakınımın engeli var vallahi kendi ailesiyle yaşıyor kız paşalar gibi …Çok şükür sağlıklı tabiki var
Konuyu anlamayanlar için yazayım.
Konu sahibinin eşi ve eşinin ailesi şehir dışına araba almaya gidecekmiş. O arada konu sahibinin çocuğuna anneannesi bakacakmış ama kendi evlerinden çıkarlarken(çocuğu anneanneye bırakmak için)çocuk düşmüş.
Çocuk düşünce gözlem altında olsun sen çalışıyorsun annende bakmayı beceremez çocuğa( çünkü eş ve ailesi Konu sahibinin ailesine çocuk bakımında güvenmiyor) biz şehir dışına giderken yanımızda götürücez çocuğu demişler. Konu sahibi de yok olmaz deyince kavga gürültü olmuş,çocuğu da alıp gitmişler kimse çocuğun annesini umursamamış çünkü hep böyleler. Konu sahibi memur düzenli geliri var kirada evi var işsiz koca için ideal bir eş adayı.
Memur bu hanım memuuur…Ben belki sevdiklerini korumaya çalışırken sinirlenen bi köpek olabilirim ama siz tam bi yılansınız tek yaptığınız sinsice sokmak deseydin sende. Özür dileyecekmişsin bir de. İnsan der arabaya yarın bakalım torunla evde kalalım birşey olur falan hastaneye gitmek kolay olur. Millet mal peşinde hala. Özür dilemeli miyim diye konu açtığına göre dileyeceksin sanırım sonunda. Ama kendi ayağına sıkmış olacaksın. Niye çalışıyorsun ki? Otur çocuğuna bak kvye bırakma. Böyle söz hakkı olur üstünde işte. Adam sen çalışmasan kimbilir neler diyecek daha.
Merhaba..
dün sabah kızımın anneme birakıp öğlen alıp okula birakacaktık. bi anda ayakkabisini almak için yukariya çıkarken merdivenden düştü..
ve baygınlık geçirdi...
herkes panik geçirdi bi anda.. kızımın baygınlık geçirdikten sonra anneme birakmaktan vazgeçtik göz önünde bulunsun dediler. / araba bakmaya gideceklerdi şehirdişina.. kızımıda götürmek istediler ben izin vermek istemedim)
bende kızdım.. sonra hepsi bagirmaya başladilar. kaynanam üzerime yürüdü bende sinirlenip çıktım.
eşimde bana saldirmaya başladi.. köpek felan dedi bu laf bana çok dokundu acayip çok sinirlendim..
birak gidicem işe dedim... eşim arabayla seni işyerine birakayim dedi dinlemedim ve gittim...
ayagimdaki terliklerle ağlaya ağlaya işe gittim.. ( sabahtan akşama dek çok ağladim)
şimdide akşamda eşimde bana çok yanlışın var.. aileme saygısızlık ettin diyor. özür dilemelisin dedi..
benim özür dilemeye gerek var mi?
gerçekten yaşanan olaydan sonra görüşesim gelmiyor ne yapmalıyım bilmiyorum
bide alt üstlüyüz...
ayrı eve çikma hiç sansimda yok.
Lütfen işinizi bırakmayın ve kendinizi güçlendirmek için imkanınız varsa bir terapiste gidin evlilik böyle birşey değil kimse size hakaret edemez. Sizin çocuğunuzla ilgili kararları da veremez . Size saygısızlık yapıyorlar hemde ailece. Eşiniz de size sevgi ve saygı göstermiyor işin kötü tarafı siz bu durumu kabullenmişsinizikinci bebegi düşünmüyorum. bu şekilde yapmam... doğum dişinda normalde ücretsiz izin alma hakkı var mi ki ?
Evet var esim istemiyo
bende işitme kaybım varda ondan mi eziliyorum hiç bilmiyorum...
bu olanlar için çok Ama çok üzgünüm..
dün çok ağladim...
çok kötü hissettim..
yemek dahi yapmadim...
hiç bişey yapmadim..
o akşam annemler geldiler konuştular...
babam bi gözyaşı akarsa alicam dedi net bi şekilde
evet çalışmıyor işten çıktı.. evet tavirde vermeyecegim.
Vereceksin kendini kandırıyorsun sadece.Özür felan da dilemedim
Ve tavir de vermicem
Bu kadar net
Teşekkür ederim yorumlari için
Gitmez de dışarıya da atmaz.Aç köpeğe bak asıl, hem kadının parasını ye hem hakaret et ... çıkın gidin kendi evinize kilidi de değiştirin bu iti de içeri almayın.
Kendini aşağı görerek ben bu adama layığım diyor içinde bir yerlerde. Halbuki ne olmuş işitme kaybı varsa bu ayıp mı kusur mu? Öyle hissediyor öyle hissettiriyorlar çünkü kocası ve ailesi.İşitme kaybınız varsa da var, olunca ne oluyor anlamadım doktor ufak bir cihaz takıyor geçiyor gidiyor. Gitmezse de sorun değil, sizin kulağınız sizin derdiniz kime ne?
Kendinizi bu kadar aşağı görmeniz çok üzücü, bence bir terapi desteği arayıp kendinizle barışın.