Evet var esim istemiyoSenin kendine ait evin var çıkıp gidebilirsin
İstemesin, siz gidin, arkanızdan koşarak geleceğine eminim.Evet var esim istemiyo
Onun ailesinin dizinin dibinde, baskılarıyla yaşamanız gerekiyor çünkü değil mi?Evet var esim istemiyo
ben çok dedim tabi..Onun ailesinin dizinin dibinde, baskılarıyla yaşamanız gerekiyor çünkü değil mi?
Sizde bunu kabul ediyorsunuz. Kendi eviniz varken, olmasa da kirada oturursunuz zaten.
İpleri bu kadar eşinizin eline neden veriyorsunuz?
Adam işten sizinle doğru düzgün konuşup, istişare etmeden ayrılmış. Bu ekonomide öyle kafasına göre iş bırakılır mı? Siz ücretsiz izin alıp dinleneceğim deyin bakalım ne olacak?
Konuyu anlamayanlar için yazayım.
Konu sahibinin eşi ve eşinin ailesi şehir dışına araba almaya gidecekmiş. O arada konu sahibinin çocuğuna anneannesi bakacakmış ama kendi evlerinden çıkarlarken(çocuğu anneanneye bırakmak için)çocuk düşmüş.
Çocuk düşünce gözlem altında olsun sen çalışıyorsun annende bakmayı beceremez çocuğa( çünkü eş ve ailesi Konu sahibinin ailesine çocuk bakımında güvenmiyor) biz şehir dışına giderken yanımızda götürücez çocuğu demişler. Konu sahibi de yok olmaz deyince kavga gürültü olmuş,çocuğu da alıp gitmişler kimse çocuğun annesini umursamamış çünkü hep böyleler. Konu sahibi memur düzenli geliri var kirada evi var işsiz koca için ideal bir eş adayı.
Buyurun yazdım benKusura bakmayın ama ben anlamadım
Konuyu anlamayanlar için yazayım.
Konu sahibinin eşi ve eşinin ailesi şehir dışına araba almaya gidecekmiş. O arada konu sahibinin çocuğuna anneannesi bakacakmış ama kendi evlerinden çıkarlarken(çocuğu anneanneye bırakmak için)çocuk düşmüş.
Çocuk düşünce gözlem altında olsun sen çalışıyorsun annende bakmayı beceremez çocuğa( çünkü eş ve ailesi Konu sahibinin ailesine çocuk bakımında güvenmiyor) biz şehir dışına giderken yanımızda götürücez çocuğu demişler. Konu sahibi de yok olmaz deyince kavga gürültü olmuş,çocuğu da alıp gitmişler kimse çocuğun annesini umursamamış çünkü hep böyleler. Konu sahibi memur düzenli geliri var kirada evi var işsiz koca için ideal bir eş adayı.
Sizde buyurunKonuyu anlayıp yorum yapma kabiliyetine sahip üyeleri tebrik ederim…. Çocuk nerde bekledi? Düşüp baygınlık geçiren çocuğunu kim gönderir ki şehir dışına..
Ama o sizle konuşma gereği duymadan işten çıkabiliyor. Komik birşey yok ortada aslında.ben çok dedim tabi..
ikinci bebe olursa ücretsiz izine ayrılcam sen bana bakacaksin dedim.. öle dediğim için ikinci bebeyi istemiyo
Cidden hala gulebilmeniz çok ilginç paranız pulunuz eviniz bile varmış . Ama adam sizin şahsiyetinize ailesinin yanında hakaret ediyor üzerinize yürüyor yetmiyor çocuğunuz hakkında karar veriyorlar siz ikinci çocuk deyip guluyorsunuz neyse size çok üzülmeye gerek yok siz bu hayatı yaşarsınızben çok dedim tabi..
ikinci bebe olursa ücretsiz izine ayrılcam sen bana bakacaksin dedim.. öle dediğim için ikinci bebeyi istemiyo
ben göndermek istemedim annemgile birakayim dedim karşı çıktılar üzerime yürüdü.Konuyu anlayıp yorum yapma kabiliyetine sahip üyeleri tebrik ederim…. Çocuk nerde bekledi? Düşüp baygınlık geçiren çocuğunu kim gönderir ki şehir dışına..
ikinci bebegi düşünmüyorum. bu şekilde yapmam... doğum dişinda normalde ücretsiz izin alma hakkı var mi ki ?Cidden hala gulebilmeniz çok ilginç paranız pulunuz eviniz bile varmış . Ama adam sizin şahsiyetinize ailesinin yanında hakaret ediyor üzerinize yürüyor yetmiyor çocuğunuz hakkında karar veriyorlar siz ikinci çocuk deyip guluyorsunuz neyse size çok üzülmeye gerek yok siz bu hayatı yaşarsınız
Senin annen nasıl sağlıklı mı baban var mı onların evi var mıben göndermek istemedim annemgile birakayim dedim karşı çıktılar üzerime yürüdü.
hatta birakip işe gitmem hata... bu yanlışı olduğu kabul ediyorum..
sabah amirimi arayıp işe gelmeyecegimi söylemeliydim bence.. çocuk benim için daha önemliydi.
Çok şükür sağlıklı tabiki varSenin annen nasıl sağlıklı mı baban var mı onların evi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?