• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer açılan konuları okuyorum. Hemen her konuya linç tayfa geliyor. Size ne ki ? Tamam yorum yaparsınız ama icsellestirip cosmak, hakaret etmek neden? Ne konu sizinle ilgili, ne size edilmiş bir laf var, ne konuyu açanı tanırsınız.
Nasıl bir tatmin yaşıyorsunuz? Kınadığım hoş görmediğim binlerce olay gormusumdur, okumusumdur.
Hiçbirine dur şuna hakaret edeyim demedim. Bu neyin kafası kuzum siz ruh hastası mısınız cidden? Bana ne size ne kime ne en fazla fikrimi beyan eder geçerim. Linç nedir ? Ne gereği var, neyi değiştiriyor, Nasıl bir tatmin sağlıyor?

Diğer açılan konuları okuyorum. Hemen her konuya linç tayfa geliyor. Size ne ki ? Tamam yorum yaparsınız ama icsellestirip cosmak, hakaret etmek neden? Ne konu sizinle ilgili, ne size edilmiş bir laf var, ne konuyu açanı tanırsınız.
Nasıl bir tatmin yaşıyorsunuz? Kınadığım hoş görmediğim binlerce olay gormusumdur, okumusumdur.
Hiçbirine dur şuna hakaret edeyim demedim. Bu neyin kafası kuzum siz ruh hastası mısınız cidden? Bana ne size ne kime ne en fazla fikrimi beyan eder geçerim. Linç nedir ? Ne gereği var, neyi değiştiriyor, Nasıl bir tatmin sağlıyor?
Ay kim size hakaret etti ?sevgilinizle cinsellik istememenizi anlayıp hakaret etmenizi yanlış buldular ,aksine hakaret eden sizsiniz! kendi yaptığınızı algılayacak bilinçte yok sanırım. Teyze diyerek rencide ettiğini düşündüğün kadınların tırnağı olabilir misin sen

Senin erken menapozdan haberin yok herhalde? İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Erken menapoza girersen ya da menapozun çok ağır geçerse görürüm seni. Burada her yaşta insan takılıyor. Madem herkes teyze (öyle bir şey yok) senin burada ne işin var? Tenezzül edip üyelik bile açmayacaktın.

Menopoz mu demedin,lağım faresi mi demedin.. Ayrıca bu siteyi daha önce takip etmediğin belli,yoksa burda böyle hakaret edenlere dava açılıp yaptırım uygulandığını bilirdin.
Bence aksine takip ettiği belli sıkışan diğer fakeler gibi hemen teyze, menopoz kelimelerine başvuruyor. Hakaretler ayrı zaten de

Temizlik şirketinden boş ev temizliği için gelmişti. Ondan çok etkilendim. Efendi gorunumluydu. Atanamamış matematik öğretmeni normalde.Namaz için seccade istemişti. Hem yakışıklı, hem dindar, hem de ailesine yuk olmamak icin atanincaya kadar ne is olsa yapiyor daha ne olsundu. Sizi iki hafta sonra cam temizligi icin çağıracagim ama şirkete komisyon gitmesin, numaranizi alayım diye bahaneyle numara aldim. Tabi ki cagirmadim ama iki ay boyunca her paylaşımımi beğendi. 2 ay sonra watssap hikayeme güzel yer diye mesaj attı. Sohbet ilerledi.

Bana açıldı. 5 aydır konuşuyorduk. Birden işi cinsellige dökmeye başladı. Mesela cinsel organının belli olduğu bir pijamayla çektirdiği resmi attı. Kötü düşünmemeye çalıştım. Yine de emin olmak için sordum , ben kadin değilim dümdüz bir bölgem olamaz degil mi diye tepki gösterdi. Belli olduğunu farketmemistir dedim. Sonra evine çağırınca, sevdiğimle yakın olmadığım ilişki beni strese sokar, gelmezsen arkadaş kalalım demesiyle dank etti. O zaman aslında o resmin bilinçli atıldığını anladım.

Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.

Ben şerefli bir iş yapıyorum ,işimi aşağılamaya hakkın yok dedidedi numaramı sildi. Özür dilemeli miyim?
Adam cinsellik istedi siz kabul etmediniz by by demek yerine kuyruk acınız var gibi sayıp dökmüşsünüz o da yetmemiş adamla hâlâ sevgili olduğunuzu zannediyor barışma hayalleri kuruyorsunuz.Psikolog araştırın ihtiyacınız var

@Otrera öfkeli kuşum mütevazi beyinlim. Anonim hesaplara hakaretten sonuç çıkmaz. Menopoz demek de kesinlikle hakaret sınıfına girmez zaten . Olmayan hukuk bilginle şov yapma burada
Düzgünce özür dile o ettiğin hakaret sebebiyle dava açılınca en kotu 30 40 ödersin . Çok zorluyorsun

Siz evlenmeden hicbirseye iznim yok kafasindaysaniz een baştan bunu söyleyin böylece giden gitsin yüzde 97 si gider zaten.5 ayda hala resim ile bunu anlatmaya çalışması komik geldi.Yanlis anlamayın beni bunu ancak görücü usulü bulabilirsiniz nişan olur falan öyle bakarsiniz Yoksa çok zor öyle birşey yaşamadan derinlesmek yada ilişkiyi ilerlermek beni ilgilendirmez de öyle yani uzayda yaşamıyorum yalana gerek yok boyle yani .Kullanılacak kız tabiriniz çok yanlış rende değilsiniz et kesme tahtası değilsiniz kullanılan şeyler daha iyisi çıkınca değiştirilir Duygusal ilişkilere böyle yaklaşmayın.Ettiginiz hakaretler çok fazla olmuş.

Daha ilişkinin başında ben ilişkimi temiz tutmak istiyorum demiştim. Tavrimi biliyordu. Attığı fotoğraf için kizmistim . Üstelik ben asilmadim. Numara aldım. Temizlik için numarasını alan ilk kişi de ben değilimdir. Açık bir zarf vermedim ki. Hiç iletişime geçmedim kendisi yazdı.
Sadece ısrarla sınır çizmeme rağmen yok sayılmak kalbimi kırdı
E beklentilerin farklı olduğunu anlayınca adam açıkça söyleyip bitirmiş zaten, niye çirkinleşiyorsunuz bu kadar?
Yaptığınız ayıptan öte, çok ama çok kötü farkında mısınız?
Daha da yazacaktım, yazıp yazıp sildim anlayacağınızı sanmıyorum.
İnsanları aşağılamak, yaptığı iş üzerinden zorbalamak normal bir insanın yapmacağı şeyler.

Senin şu yazim tarzın bana birini animsatti

Ama ben algimin bu olduğunu belli etmiştim. Daha fotoğraf gonderilince kızdım. Kasıtlı olmadığını söyleyince konu kapanmıştı. iki üç kez cinsel imasina kızdım. Mesela bir keresinde neredesin demiştim. Koynundayim demişti yine kizmistim ki resmi buna rağmen konduramadim. Yanlış anlamışım dedim.
Neden bu kadar gerginsiniz? Bunu hic dusundunuz mu? Bazi seylerin eksikligi, yasanmamasi stres sebebi olabilir, Turk filmlerinde ince hastaliga yakalanmis evlenince gecer derlerdi bilir misiniz?

Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.
Umarım adamcağız soluğu savcılıkta almıştır da böyle pervasızca hakaret etmenin bedelini ödersiniz

Bu kadar hakaret sonrası özür dile yakma kendini yazık değil mi ailen öğrenecek herşeyi. Kaç kişi ceza aldı böyle olmayacak sanma otrera dan da kork lütfen kendine bunu yapma bir ablan olarak yazmak istedim

Umarım adamcağız soluğu savcılıkta almıştır da böyle pervasızca hakaret etmenin bedelini ödersiniz
sizce bunda onu diyecek yürek var mı
pijamayı görüp kendini naza çekmiş
çocuk da baktı ki bundan iş çıkmıyor yol vermiş
burda kendini tatmin ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back