• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Otrera Otrera tedaviye daha çabuk ulaşmak için mi doktor oldun? ilaçlardan bazılarını sen de kullanıyor musun yoksa başka doktorun mu var? Supervizyon alıyor musun ? Bence almalısın ,alıyorsan hekimini değiştir.
Hastaların burada mokunda boncuk aradığını görseler çok utanç verici olurdu. Bir arkadaşım çoğu psikiyatr çatlak demişti. Sende de var mı çiçeğim birseyler? Utanma aramızda kalır
Mesleği aşağılama da eklensin şikayet dilekçesine Otrera Otrera kaçmasın gözünden.

Beni duygulandırdın mermad, beklemiyordum, çok teşekkür ederim, ne diyeyim cidden duygulandım, eksik olma 🙏🏻😊
Senin yerin bende bambaşkadır Otrera Otrera nasıl beklemezsin ben seni hala çok severim.Çok yanlış kişiye saydırıyor konu sahibi ben vefalı biriyimdir senin yaptığın iyiliği hiç bir zaman unutmam.

Menopozdan bir şey çıkmaz ama çatlak falan dedi o hakaret sayılabilir bakmak lazım yargı bazı kelimeleri hakaretten saymıyor çünkü.Konu sahibi anonimliğe güveniyor😂 merak etme hapis cezası falan yok tazminat ödeyeceksin 5-10bini bulur bence şimdiden ayarla
5-10 bin değilde şöyle yalvararak özür dilemesi içimizi soğuturdu epey☺️

Menopozdan bir şey çıkmaz ama çatlak falan dedi o hakaret sayılabilir bakmak lazım yargı bazı kelimeleri hakaretten saymıyor çünkü.Konu sahibi anonimliğe güveniyor😂 merak etme hapis cezası falan yok tazminat ödeyeceksin 5-10bini bulur bence şimdiden ayarla
Menopoz harici birçok hakareti var zaten herkese, isim vermeden "teyzeler" diye hitap ettiği hakaretler de konuya yazan herkesi kapsıyor zaten. Ama Otrera özelinde de epey hakareti var.
Bir sürü avukat üye var aslında da şimdi rahatsız etmemek için etiketlemiyorum. Umarım biri görür ve hepimizi aydınlatır bu konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back