- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Yani anlamadım, eşiniz panikten mi size köpek deyip bağırdı ya da kayinvalideniz?panikten işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani anlamadım, eşiniz panikten mi size köpek deyip bağırdı ya da kayinvalideniz?panikten işte.
Minik kız düşünce herkes panik yapıp birbirini kırmış galiba.Konuyu anladın mı lale abla?
çocuğumu kendi anneme birakacaktım.. onu yazdim.. ama kendi anneme birakmaktan vazgeçtiler.. kaynanamla alt üstlüyüz zaten hepsi beraber şehir dişina araba bakmaya gittiler.Konu çok karışık. Annem diye başlamışsınız kaynanam diye devam etmiş. Kim kiminle araba alacakmış, sizin üzerinize niye yürünmüş hiç anlamadim.
Şöyle olabılirKonu çok karışık. Annem diye başlamışsınız kaynanam diye devam etmiş. Kim kiminle araba alacakmış, sizin üzerinize niye yürünmüş hiç anlamadim.
kaynanamla kavga ettiğimden dolayı eşim bana köpek dedi.. ben eşimin beni savunmadığı düşünüyorum.. köpek lafi çok agir laf.. çok sinirlendim o derece.Yani anlamadım, eşiniz panikten mi size köpek deyip bağırdı ya da kayinvalideniz?
kızım onlarla araba bakmaya gitti...Şöyle olabılir
Konu sahıbı çocugu annesıne götürürken merdivenden düştü
Kayınailede araba bakmaya gidecekti
Gözetim altında olması gerekiyor gitmeyşn dedi
Onlarda yanımızda götürelim dedi
Konu sahıbi izin vermedi kavga çıktı
O yüzden çocugu onlara bırakıp işe gitti onlarda araba bakmaya gidemedi gibi düşündüm
Eşin senden özür dilesin.buz gibi kesildi o lafindan sonra hiç de özür dileyesim de yok.. eşimede özür dilemedim..
Bu durumda hep beraber oturun konusun herkes birbirinden özür dilesin panikle çok yükseldik desinkızım onlarla araba bakmaya gitti...
hayatım boyunca özür diledikleri duymadim ben çok özür diledim önceden degişen bi durum olmadi daha çok ezildim... soğuk ve 5 karış surat .. ayni hepsi..Bu durumda hep beraber oturun konusun herkes birbirinden özür dilesin panikle çok yükseldik desin
kızım onlarla araba bakmaya gitti...
Konu bütünüyle tuhafçocuğumu kendi anneme birakacaktım.. onu yazdim.. ama kendi anneme birakmaktan vazgeçtiler.. kaynanamla alt üstlüyüz zaten hepsi beraber şehir dişina araba bakmaya gittiler.
Bu konuda haklısınız. Özür dilemesi gereken kişi esiniz. Sadece sizi savunmadigi için değil, size saygı duymadığı için de özür dilemeli. Bana bu derece saygısızlık yapan bir adamla nasıl evliliğe devam edeceğim diye düşünen siz olmalısınız.kaynanamla kavga ettiğimden dolayı eşim bana köpek dedi.. ben eşimin beni savunmadığı düşünüyorum.. köpek lafi çok agir laf.. çok sinirlendim o derece.
evet dilesem degişen bi durum olmayacak.. ayni soğuk ve 5 surat karış öle yüzlerine görmeye alışkınımAy siz bu yuzden kavga ettiniz o zaman. Konuda anlasilmiyor. Esiniz size kopek dedi ustune ozur mu bekliyor. Yok daha neler sasirmis herhalde. Cocuk merdivenden dusup bayiliyor, ailesi sehir disina goturuyor, sonra siz kalkip bunlardan ozur dileyeceksiniz yok daha neler.
Bayılan çocuğunuz onlarla gitmesin dediniz diye mi eşiniz köpek dedi size? Esaslı bir cinneti hakeden bir mahlukmuş.kızım onlarla araba bakmaya gitti...
bide hasta olduydu.. keşke ben işe gitmeseydim... bu olay hiç olmayacaktıBu konuda haklısınız. Özür dilemesi gereken kişi esiniz. Sadece sizi savunmadigi için değil, size saygı duymadığı için de özür dilemeli. Bana bu derece saygısızlık yapan bir adamla nasıl evliliğe devam edeceğim diye düşünen siz olmalısınız.
Kaynananızla kavganız çocuğu ver-vermem kavgası mıydı? Eğer öyle ise keşke goturmelerine müsaade etseymişsiniz, ki zaten sonunda götürmüşler de.
annemde kalsin dedim göz önünde bulunmasini istediler.Bayılan çocuğunuz onlarla gitmesin dediniz diye mi eşiniz köpek dedi size? Esaslı bir cinneti hakeden bir mahlukmuş.