• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özür dilemeli miyim?

annemde kalsin dedim göz önünde bulunmasini istediler.
olmaz dediler.. bende iyi tamam dedim en son..
ama isteyerek izin vermedim...
Çocuk sizin, kararı başkaları veriyor. Çok kötü bir hayatın içindesiniz. Umarim boşanır kurtulursunuz.

bide hasta olduydu.. keşke ben işe gitmeseydim... bu olay hiç olmayacaktı :KK43:
Siz işe gideceksiniz diye mi onlar götürmek istediler? Evet işten izin alabilirdiniz çocuğunuzun başında durmak için. Eşiniz de siz işe gidince çocuğa bakmak istemediği için annesiyle yollamak istemiş olabilir.

köpek kelimesini çok agir ben onun köpegin miyim?
köle miyim... ?
maaşlı memur biri olarak .kocamin köpegi olmuşum.. öyle mi??
Köpeklere kurban olsunlar. Maaşınızı eline mi sayiyorsunuz? Hiç özgür bir birey olduğunuzu hissettirmediniz mi? Ona mecbur oldugunuzu mu sanıyor?

Çocuk sizin, kararı başkaları veriyor. Çok kötü bir hayatın içindesiniz. Umarim boşanır kurtulursunuz.
akşam annemler geldi bize onlarla konuştular.
demiş ki biz birakmak istemiyoruz deöişler. benden vazgeçmek istememişler..
annemler arkamda. sağolsun.

Siz işe gideceksiniz diye mi onlar götürmek istediler? Evet işten izin alabilirdiniz çocuğunuzun başında durmak için. Eşiniz de siz işe gidince çocuğa bakmak istemediği için annesiyle yollamak istemiş olabilir.
işte o hata bendeydi evet izin alirdim.. arayip çocuğum düştü diyebilirdim onu aklıma gelmedi. işe gitmem hata.

konu anlatımı çok kötü arkadaşlar paklamışlar sağolsunlar
şunu da ben sorayım kaynananızla kavga ederken ne dediniz eşiniz de size köpek dedi
daha önce de özür diledim diyorsunuz çok mu fevrisiniz acaba

kuzuya da çok geçmiş olsun Allah şifa versin
doktora götürdünüz mü bu arada?

Neden her şeyi onların kararına bırakmak istiyorsunuz? Tabiiki sizden vazgeçmeyecekler. Çalışıyorsunuz, evdeki her işi yapıyorsunuz, bağırıp hakaret ediyorlar ama gitmiyorsunuz niye vazgeçsinler ki?

evet dilesem degişen bi durum olmayacak.. ayni soğuk ve 5 surat karış öle yüzlerine görmeye alışkınım:KK43:

Sakin ozur mozur dilemeyin boyle insanlardan. Cocuk sizin cocugunuz ama annenize bile birakmaniza musade etmemisler, yetmezmis gibi ustunuze yurumusler. Kusura bakmayin aile belli ki cahil ama esiniz burada cocugunuzu dusunmek yerine onlarin dedigini yapmis ve cocugu sehir disina araba bakmaya gondermis. Ne sizi ne cocugunuzu dusunmemis bir de kopek demis. Inanilir gibi degil. Sizin ise gitmeniz ayri hata. Allahtan cocugunuza bir sey olmamis Allah korusun. Herkes kendi halinde birbirine trip atmis. Galiba cocugunuza onlar bakiyor o yuzden ne kadar mesafeli olabilirsiniz bilmiyorum ama asla ozur dilemeyin.

konu anlatımı çok kötü arkadaşlar paklamışlar sağolsunlar
şunu da ben sorayım kaynananızla kavga ederken ne dediniz eşiniz de size köpek dedi
daha önce de özür diledim diyorsunuz çok mu fevrisiniz acaba

kuzuya da çok geçmiş olsun Allah şifa versin
doktora götürdünüz mü bu arada?
evet götürdük. röntgen felan çekildi şükür bişeysi yok..
iç kanama olduysa diye düşündüm sabahtan akşama kadar çok ağladim.. gözlerim şiş...

Neden her şeyi onların kararına bırakmak istiyorsunuz? Tabiiki sizden vazgeçmeyecekler. Çalışıyorsunuz, evdeki her işi yapıyorsunuz, bağırıp hakaret ediyorlar ama gitmiyorsunuz niye vazgeçsinler ki?
babam kızımın bi gözyaşı akarsa alirim dedi.

Tabii bırakmak istemezler.

Aile apartmaninda oturmaya razı, sesi çıkmayan, üstüne yürünen, hakaret edilen ama sadece ağlayan birisiniz.

Sizin gibisini nereden bulacaklar?

Rencide etme amacıyla yazmıyorum.

Vazgeçmemelerinin sebebi kara kaşınız kara gözünüz değil diye yazıyorum.

Tabii bırakmak istemezler.

Aile apartmaninda oturmaya razı, sesi çıkmayan, üstüne yürünen, hakaret edilen ama sadece ağlayan birisiniz.

Sizin gibisini nereden bulacaklar?

Rencide etme amacıyla yazmıyorum.

Vazgeçmemelerinin sebebi kara kaşınız kara gözünüz değil diye yazıyorum.
özür felan da dilemicem bi daha olursa bu iş bitti.. son net...

babam kızımın bi gözyaşı akarsa alirim dedi.
Görünen o ki siz de gitmek istemiyorsunuz. Akmış çünkü gözyasiniz ve bu ilk akışı da değil anladığım kadarıyla.
Kesinlikle taviz vermeyin. Kimseden özür dilemeyin. Eşiniz sizden özür dilemedikçe kendisinin de yüzüne bakmayın bence. Size saygı duymuyor hiç. Sevdiğini de sanmıyorum. Kendinizi ezdirmeyin lütfen. Çalışan kadınsınız. Ne olursa olsun bu şekilde davranılmasını haketmiyorsunuz.
Kendinizi kendi içinizde ezmeyi bırakın ki dışarıdakilerin ezmesine de izin vermeyesiniz.

Back