• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Menopoz bir hakaret mi sence ? Yani şu yazdıklarını bir insan anonim olduğu için nasıl kendine yakistirir yazar bu kadar ciğlik ben hiç görmedim. Burada yıllardır bulunuyorum senin gibisini de hiç görmedim . Kadın mısın erkek misin bilmem ne bir insan bu kadar nasıl seviyeyi düşürür anlamıyorum . Önemli olan kişinin kendini bilmesi . Tüm zehrini insanlar beni tanımıyor diye akit . Ben cinsel ilişki yaşamıyorum de sorsan inanca baglarsin hiç tanimadigin insanlarin hakkında ağza alınmayacak şeyler söyle . Senin ıslah olman imkansız

Konu sahibi gibi kaç tane insan geçti elimden. Hastanede olsaydık muma çevirirdim , kiminle dans ettiğini anlardı, zira bariz kişilik bozukluğu belirtileri taşıyor.

Ancak sosyal medyada olduğumuza göre, çok yakın savcı arkadaşıma bizzat iletiyorum bu mesajları.

Burada kendinizi anonim sanmayın, bana beyinsiz demişsiniz, yakında kiminle dans ettiğinizi anlarsınız.

Bu sitede evinden kimleri aldırmışım bi araştırın olur mu.

Sayın üyeler 10 senedir buradayım beni çok nadir bu kadar sert üslupla ve öfkeyle konuştuğumu görmüşsünüzdür.

Bekleyin görün bakalım. Daha fazla muhatap olmayacağım konu sahibiyle, iyi akşamlar.
Hazır hastanedeyken psikiyatri bölümüne yat bari kız. Pek iyi değilsin ahaha

Hazır hastanedeyken psikiyatri bölümüne yat bari kız. Pek iyi değilsin ahaha
Dostum ben zaten kendim psikiyatristim. 😌Bak sen ben sana nasıl ödetiyorum bu hakaretlerini.

Bu sana son yorumumdur, evinden alındığında hatırlarsın bu sözlerimi. Hadi iyi geceler 😘

Düzgünce özür dile o ettiğin hakaret sebebiyle dava açılınca en kotu 30 40 ödersin . Çok zorluyorsun
Bu arada menopoz hakaret değil orası doğru.Ayrıca sevgili konu sahibi hesabınızda adınız sanınız yok diye anonim olmuyorsunuz.İp ve İMEİ adresleriniz var,hesabınızı pasifleştirseniz dahi bunlar bulunan şeyler.30-40 değilde 5-10bin kesin ödersin bu konu nasıl menopoza geldi ona şok oldum,şimdi konuyu baştan sona okuyacağım.

Bu arada menopoz hakaret değil orası doğru.Ayrıca sevgili konu sahibi hesabınızda adınız sanınız yok diye anonim olmuyorsunuz.İp ve İMEİ adresleriniz var,hesabınızı pasifleştirseniz dahi bunlar bulunan şeyler.30-40 değilde 5-10bin kesin ödersin bu konu nasıl menopoza geldi ona şok oldum,şimdi konuyu baştan sona okuyacağım.
İnş öder :KK9:

Dostum ben zaten kendim psikiyatristim. 😌Bak sen ben sana nasıl ödetiyorum bu hakaretlerini.

Bu sana son yorumumdur, evinden alındığında hatırlarsın bu sözlerimi. Hadi iyi geceler 😘
Bebeğim sen kendi söküğünü dikemeyenlerden misin yoksa klinikteki doktor hezeyanı yaşayan hastalardan biri misin yoksa her ikisi mi? inşallah doktor değilsindir çünkü hastaların için üzüldüm şu an. Trajikomik bir durum. Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği ülkede işsiz gezenler utanır mı ? Vah vah.

Bebeğim sen kendi söküğünü dikemeyenlerden misin yoksa klinikteki doktor hezeyanı yaşayan hastalardan biri misin yoksa her ikisi mi? inşallah doktor değilsindir çünkü hastaların için üzüldüm şu an. Trajikomik bir durum. Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği ülkede işsiz gezenler utanır mı ? Vah vah.
Otreranin tırnağı olabilir misin acaba,kendine gel:tokat:

Otrera Otrera tedaviye daha çabuk ulaşmak için mi doktor oldun? ilaçlardan bazılarını sen de kullanıyor musun yoksa başka doktorun mu var? Supervizyon alıyor musun ? Bence almalısın ,alıyorsan hekimini değiştir.
Hastaların burada mokunda boncuk aradığını görseler çok utanç verici olurdu. Bir arkadaşım çoğu psikiyatr çatlak demişti. Sende de var mı çiçeğim birseyler? Utanma aramızda kalır

Ya gerçekten şu sitedeki en iyi insana bulaşıyorsun şuanda ama farkında değilsin.Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği bir ülke diyorsun ama karşındaki insan çıkar ve maddi imkan gütmeden saatlerce,günlerce birilerini dinleyip yardım etmiş biri emin ol işini hakkıyla yapan bir dr kendisi.Konuyu hala tam okumadım ama sus ve ona bulaşma bence.

Anlattığınıza göre karşı taraftan size gelen bir şiddet, hakaret, zorbalık, sapıklık vs gibi bir durum yok.
İlişkisinde cinsellik istemiş, bunuda belli etmiş. Direkt istemediğimizi belirtip uzaklaşabilirdiniz. Neden hakaret ettiniz ki?

Hiç hoş değil, resmen aşağılamışsınız işinden dolayı.
özür dilemeyin tabiki de dalga gecer gibi.

Ya gerçekten şu sitedeki en iyi insana bulaşıyorsun şuanda ama farkında değilsin.Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği bir ülke diyorsun ama karşındaki insan çıkar ve maddi imkan gütmeden saatlerce,günlerce birilerini dinleyip yardım etmiş biri emin ol işini hakkıyla yapan bir dr kendisi.Konuyu hala tam okumadım ama sus ve ona bulaşma bence.
Beni duygulandırdın mermad, beklemiyordum, çok teşekkür ederim, ne diyeyim cidden duygulandım, eksik olma 🙏🏻😊

Nolur hakettiği cezayı alsin 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back