- 30 Aralık 2009
- 22.821
- 88.872
- 1.123
Menapozlu teyzeler okşasın seni okey mi aşkım?Menopozlular gece mesaisinde. Ben konuyu saldım onlar salmıyor hey maşallah
Muhakeme yeteneğinin olmayan namusu tatmin olur belki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menapozlu teyzeler okşasın seni okey mi aşkım?Menopozlular gece mesaisinde. Ben konuyu saldım onlar salmıyor hey maşallah
Bu kız niye linç yedi konunun hepsini okuyamadım bu arada olay ne sevgili BibibellaYanlız küçük beyinlilerin hepsi bu tarz şeyleri söyliyerek aşağılayabileceklerini sanıyorlar düşünsene gerzekalısın ama bundan haberin yok zaten bu sana değil bize ve etrafındakilere zor
Okuyacaksın maalesef :) nasil anlatayim herkese hakaret ettiBu kız niye linç yedi konunun hepsini okuyamadım bu arada olay ne sevgili Bibibella
Bu konuda nasıl kavga çıktı ben şokOkuyacaksın maalesef :) nasil anlatayim herkese hakaret etti
Hazır hastanedeyken psikiyatri bölümüne yat bari kız. Pek iyi değilsin ahahaKonu sahibi gibi kaç tane insan geçti elimden. Hastanede olsaydık muma çevirirdim , kiminle dans ettiğini anlardı, zira bariz kişilik bozukluğu belirtileri taşıyor.
Ancak sosyal medyada olduğumuza göre, çok yakın savcı arkadaşıma bizzat iletiyorum bu mesajları.
Burada kendinizi anonim sanmayın, bana beyinsiz demişsiniz, yakında kiminle dans ettiğinizi anlarsınız.
Bu sitede evinden kimleri aldırmışım bi araştırın olur mu.
Sayın üyeler 10 senedir buradayım beni çok nadir bu kadar sert üslupla ve öfkeyle konuştuğumu görmüşsünüzdür.
Bekleyin görün bakalım. Daha fazla muhatap olmayacağım konu sahibiyle, iyi akşamlar.
Dostum ben zaten kendim psikiyatristim. Bak sen ben sana nasıl ödetiyorum bu hakaretlerini.Hazır hastanedeyken psikiyatri bölümüne yat bari kız. Pek iyi değilsin ahaha
Otrera yatırır seni o servise dikkat etHazır hastanedeyken psikiyatri bölümüne yat bari kız. Pek iyi değilsin ahaha
Bu arada menopoz hakaret değil orası doğru.Ayrıca sevgili konu sahibi hesabınızda adınız sanınız yok diye anonim olmuyorsunuz.İp ve İMEİ adresleriniz var,hesabınızı pasifleştirseniz dahi bunlar bulunan şeyler.30-40 değilde 5-10bin kesin ödersin bu konu nasıl menopoza geldi ona şok oldum,şimdi konuyu baştan sona okuyacağım.Düzgünce özür dile o ettiğin hakaret sebebiyle dava açılınca en kotu 30 40 ödersin . Çok zorluyorsun
İnş öderBu arada menopoz hakaret değil orası doğru.Ayrıca sevgili konu sahibi hesabınızda adınız sanınız yok diye anonim olmuyorsunuz.İp ve İMEİ adresleriniz var,hesabınızı pasifleştirseniz dahi bunlar bulunan şeyler.30-40 değilde 5-10bin kesin ödersin bu konu nasıl menopoza geldi ona şok oldum,şimdi konuyu baştan sona okuyacağım.
Bebeğim sen kendi söküğünü dikemeyenlerden misin yoksa klinikteki doktor hezeyanı yaşayan hastalardan biri misin yoksa her ikisi mi? inşallah doktor değilsindir çünkü hastaların için üzüldüm şu an. Trajikomik bir durum. Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği ülkede işsiz gezenler utanır mı ? Vah vah.Dostum ben zaten kendim psikiyatristim. Bak sen ben sana nasıl ödetiyorum bu hakaretlerini.
Bu sana son yorumumdur, evinden alındığında hatırlarsın bu sözlerimi. Hadi iyi geceler
Otreranin tırnağı olabilir misin acaba,kendine gelBebeğim sen kendi söküğünü dikemeyenlerden misin yoksa klinikteki doktor hezeyanı yaşayan hastalardan biri misin yoksa her ikisi mi? inşallah doktor değilsindir çünkü hastaların için üzüldüm şu an. Trajikomik bir durum. Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği ülkede işsiz gezenler utanır mı ? Vah vah.
Ya gerçekten şu sitedeki en iyi insana bulaşıyorsun şuanda ama farkında değilsin.Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği bir ülke diyorsun ama karşındaki insan çıkar ve maddi imkan gütmeden saatlerce,günlerce birilerini dinleyip yardım etmiş biri emin ol işini hakkıyla yapan bir dr kendisi.Konuyu hala tam okumadım ama sus ve ona bulaşma bence.Bebeğim sen kendi söküğünü dikemeyenlerden misin yoksa klinikteki doktor hezeyanı yaşayan hastalardan biri misin yoksa her ikisi mi? inşallah doktor değilsindir çünkü hastaların için üzüldüm şu an. Trajikomik bir durum. Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği ülkede işsiz gezenler utanır mı ? Vah vah.
Beni duygulandırdın mermad, beklemiyordum, çok teşekkür ederim, ne diyeyim cidden duygulandım, eksik olmaYa gerçekten şu sitedeki en iyi insana bulaşıyorsun şuanda ama farkında değilsin.Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği bir ülke diyorsun ama karşındaki insan çıkar ve maddi imkan gütmeden saatlerce,günlerce birilerini dinleyip yardım etmiş biri emin ol işini hakkıyla yapan bir dr kendisi.Konuyu hala tam okumadım ama sus ve ona bulaşma bence.
Nolur hakettiği cezayı alsinYa gerçekten şu sitedeki en iyi insana bulaşıyorsun şuanda ama farkında değilsin.Senin gibilerin psikiyatrist olabildiği bir ülke diyorsun ama karşındaki insan çıkar ve maddi imkan gütmeden saatlerce,günlerce birilerini dinleyip yardım etmiş biri emin ol işini hakkıyla yapan bir dr kendisi.Konuyu hala tam okumadım ama sus ve ona bulaşma bence.