- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.689
- 548
Çocuk sizin, kararı başkaları veriyor. Çok kötü bir hayatın içindesiniz. Umarim boşanır kurtulursunuz.annemde kalsin dedim göz önünde bulunmasini istediler.
olmaz dediler.. bende iyi tamam dedim en son..
ama isteyerek izin vermedim...
Siz işe gideceksiniz diye mi onlar götürmek istediler? Evet işten izin alabilirdiniz çocuğunuzun başında durmak için. Eşiniz de siz işe gidince çocuğa bakmak istemediği için annesiyle yollamak istemiş olabilir.bide hasta olduydu.. keşke ben işe gitmeseydim... bu olay hiç olmayacaktı
Köpeklere kurban olsunlar. Maaşınızı eline mi sayiyorsunuz? Hiç özgür bir birey olduğunuzu hissettirmediniz mi? Ona mecbur oldugunuzu mu sanıyor?köpek kelimesini çok agir ben onun köpegin miyim?
köle miyim... ?
maaşlı memur biri olarak .kocamin köpegi olmuşum.. öyle mi??
akşam annemler geldi bize onlarla konuştular.Çocuk sizin, kararı başkaları veriyor. Çok kötü bir hayatın içindesiniz. Umarim boşanır kurtulursunuz.
Kocanız çalışmıyordu bir de değil mi? Taviz vermeyinköpek kelimesini çok agir ben onun köpegin miyim?
köle miyim... ?
maaşlı memur biri olarak .kocamin köpegi olmuşum.. öyle mi??
işte o hata bendeydi evet izin alirdim.. arayip çocuğum düştü diyebilirdim onu aklıma gelmedi. işe gitmem hata.Siz işe gideceksiniz diye mi onlar götürmek istediler? Evet işten izin alabilirdiniz çocuğunuzun başında durmak için. Eşiniz de siz işe gidince çocuğa bakmak istemediği için annesiyle yollamak istemiş olabilir.
evet çalışmıyor işten çıktı.. evet tavirde vermeyecegim.Kocanız çalışmıyordu bir de değil mi? Taviz vermeyin
Neden her şeyi onların kararına bırakmak istiyorsunuz? Tabiiki sizden vazgeçmeyecekler. Çalışıyorsunuz, evdeki her işi yapıyorsunuz, bağırıp hakaret ediyorlar ama gitmiyorsunuz niye vazgeçsinler ki?akşam annemler geldi bize onlarla konuştular.
demiş ki biz birakmak istemiyoruz deöişler. benden vazgeçmek istememişler..
annemler arkamda. sağolsun.
evet dilesem degişen bi durum olmayacak.. ayni soğuk ve 5 surat karış öle yüzlerine görmeye alışkınım
evet götürdük. röntgen felan çekildi şükür bişeysi yok..konu anlatımı çok kötü arkadaşlar paklamışlar sağolsunlar
şunu da ben sorayım kaynananızla kavga ederken ne dediniz eşiniz de size köpek dedi
daha önce de özür diledim diyorsunuz çok mu fevrisiniz acaba
kuzuya da çok geçmiş olsun Allah şifa versin
doktora götürdünüz mü bu arada?
babam kızımın bi gözyaşı akarsa alirim dedi.Neden her şeyi onların kararına bırakmak istiyorsunuz? Tabiiki sizden vazgeçmeyecekler. Çalışıyorsunuz, evdeki her işi yapıyorsunuz, bağırıp hakaret ediyorlar ama gitmiyorsunuz niye vazgeçsinler ki?
hyr kendi annem...Annem dediğiniz kişi kayınvalideniz mi?
evet çalışmıyor işten çıktı.. evet tavirde vermeyecegim.
Tabii bırakmak istemezler.akşam annemler geldi bize onlarla konuştular.
demiş ki biz birakmak istemiyoruz deöişler. benden vazgeçmek istememişler..
annemler arkamda. sağolsun.
özür felan da dilemicem bi daha olursa bu iş bitti.. son net...Tabii bırakmak istemezler.
Aile apartmaninda oturmaya razı, sesi çıkmayan, üstüne yürünen, hakaret edilen ama sadece ağlayan birisiniz.
Sizin gibisini nereden bulacaklar?
Rencide etme amacıyla yazmıyorum.
Vazgeçmemelerinin sebebi kara kaşınız kara gözünüz değil diye yazıyorum.
Bir daha olursa mı?özür felan da dilemicem bi daha olursa bu iş bitti.. son net...
Görünen o ki siz de gitmek istemiyorsunuz. Akmış çünkü gözyasiniz ve bu ilk akışı da değil anladığım kadarıyla.babam kızımın bi gözyaşı akarsa alirim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?