• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özür dilemeli miyim?

Kendini aşağı görerek ben bu adama layığım diyor içinde bir yerlerde. Halbuki ne olmuş işitme kaybı varsa bu ayıp mı kusur mu? Öyle hissediyor öyle hissettiriyorlar çünkü kocası ve ailesi.
Söylüyorlardır da. Özgüvenini iyice yok etmeleri lazım ki bu manyakça davranışları karşısında çekip gitmesin.

ben çok dedim tabi..
ikinci bebe olursa ücretsiz izine ayrılcam sen bana bakacaksin dedim.. öle dediğim için ikinci bebeyi istemiyo:KK70:
Birde böyle bir hanzodan ikinci çocuk mu istiyorsunuz 😠 sizde bi acayipsiniz. Sizin gibi kadınları anlamıyorum işiniz var eviniz var böyle malları çekmeye devam ediyorsunuz. Neyse kuzucuğunuza çok çok geçmiş olsun.

Birde böyle bir hanzodan ikinci çocuk mu istiyorsunuz 😠 sizde bi acayipsiniz. Sizin gibi kadınları anlamıyorum işiniz var eviniz var böyle malları çekmeye devam ediyorsunuz. Neyse kuzucuğunuza çok çok geçmiş olsun.
Hayır düşünmüyorum

Vereceksin kendini kandırıyorsun sadece.
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Mesafeli durcam
Ama eşime hiç bi şekilde yüz vermicem
Bana Köpek diyen bi adamın köpegi olmuşsum haberim yok ona da dedim agzimdan çıkıyor sinirllendigimde dedi 😡 bundan sonra senin köpegin mi oldum da böle bana tavir veriyorsun saldiriyorsun dedim
Eziliyormuşum da haberim yok
Evet manipule edildim de haberim yok
Kendimi nasıl yol çizecegimi hiç de bilmiyorum

Mesafeli durcam
Bana Köpek diyen bi adamın köpegi olmuşsum haberim yok ona da dedim agzimdan çıkıyor sinirllendigimde dedi 😡 bundan sonra senin köpegin mi oldum da böle bana tavir veriyorsun saldiriyorsun dedim
Eşiniz ve ailesi iistedigi gibi hakaret edebilir, üzerinize saldırabilir ama her defasında (daha önceden de özür dilemişsiniz) özür dilemesi gereken sizsiniz. Bu nasıl bir evlilik ?

Adam çalışmıyor, çocuğa da bakmıyor. Ne yapıyor bu adam bütün gün boyunca evde ? Siz gelene kadar evi mi silip süpürüyor, yemek mi yapıyor?

Mesafeli durcam
Hala keseceğim yüz vermeyeceğim diye yola getireceğini sanıyorsun. Çözüm çok açık.

aklım yerinde degildi tabi o en mantikli.. izin alirdim kalirdim. işe gitmem hata.
Yahu neden çalışmayan kocan varken sen izin alasın kocan hastaneye götürür bütün gün gozetiminde evde dururdu olay basit. Hem calis hem izin al hem çocuğa yetisbmadem tek başınasin tüm bunlarda yük olmasınlar

Üzgünüm ama çocuğu hastaneye götürdüğünüze inanamıyorum. Doktorların bayılmış bir çocuğu sadece röntgen çekip yollayacaklarini düşünmüyorum. En azından 3 saat gözetim altında tutarlardi bence .

Diğer konuya gelince , adam yerine konmadiginiz , nerede oturacaginiza karar vermediğiniz,çocuğunuz hakkında soz sahibi olamadığıniz bir evlilikte neden kalıyorsunuz. Gidin kendi evinizde varmış kurun duzeninizi. Ha kocanızi çok da boşamak istemiyorsanız gelirse peşinizden o evde denerseniz bir de gelmezse de daha iyi yaşarsınız kizinizla

Mesafeli durcam

Sizin bu adamdan önce hayatiniz yokmuydu? Taiwandan paketle gelmediginize göre varmis heralde

Back