- 18 Kasım 2011
- 266
- 314
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
yap yap yap yapTestin var mi yarin sabah 3 gun kalmis olacak yapacakmisin test :)
Ayy deli kadin sabahlari yapilan ölçüm onemli benim yumurtlamadan beri 36,7~36~8 degisyor. Senin kac?
37 onemli degil 0,5 derece artiyor yaklasik benimde kimyasal hamileligimde 36.6~36.7 idi hep dusuge kadar. Suandada ovulasyonda 36.1 di artis normal ama yataktan kalkmadan uyanir uyanmazki atesini onemli.benim ovulasyon günü 36.1 kadar indi sonrası 36 larda değişiyor. henüz 37 yi bulmadı
benim doktoru ilişki geçtikten 2-3 gün sonra bile çıkıyor demişti ama ben bunu sadece ondan duydum hiç bir yerde de okumadım. bence adete bir kaç gün kala çıkarKaç gün kala kanda çıkar?
Canim yumurtlamadan yaklasik 7~8 gun sonra kana, 10 gun sonra idrara gecmis oluyor ama idrarda kiminde cok gec cikabiliyor.Kaç gün kala kanda çıkar?
37 onemli degil 0,5 derece artiyor yaklasik benimde kimyasal hamileligimde 36.6~36.7 idi hep dusuge kadar. Suandada ovulasyonda 36.1 di artis normal ama yataktan kalkmadan uyanir uyanmazki atesini onemli.
Senin doktor kasapmi kiz dollenme bile 5~6 gunde anca oluyor daha rahime gecmeden kanda nasil ciksin epey sallamisbenim doktoru ilişki geçtikten 2-3 gün sonra bile çıkıyor demişti ama ben bunu sadece ondan duydum hiç bir yerde de okumadım. bence adete bir kaç gün kala çıkar
Hayiiirrrrr belki 27 sabahi yaparım allahtan test bitti dayanamazdım kesin[/QUOTE]Sabirsiz61, post: 45328043, member: 719119"]Testin var mi yarin sabah 3 gun kalmis olacak yapacakmisin test :)
Senin doktor kasapmi kiz dollenme bile 5~6 gunde anca oluyor daha rahime gecmeden kanda nasil ciksin epey sallamis
Damarlanmad varmi benim ilk evet hamileyim dememe sebep olan sey sol gogsumde damar resmen disari firlamisti harita gibiydi
Rabbim tekrarini yasatmasin canim. Saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza alalim. Adetin kac gun suruyor normalde. Hemen o gun degilse bile 2~3 gunde sperm yasadigi icin hamile kalmissindir bunun örnekleri cok bende kimyasladan sonraki ay 10. Gun yumurtam catladi yani adetten 4 gun sonra. Adetten 2~3 gun sonraki iliskiylede hamile kalabilirdim onu demeye calistim ve gecen ay 24 gunde adet gordum. Telefondaki programlara itibar etmeyelim dememdeki sebep o zaten jer ay ve herkeste ayni gun yumurtlama olmuyor. Boyle bir deneyimin varsa ovuya adetten 1~2 gun sonra hemen baslamalisinben daha önce bir gebelik yaşadım beklemeden olmuştu kalbi atmıyordu aldılar. ama ilginçti tarih tarih bildiğim için. 14 şubat sevgililer gününde beraber olmustuk.o gün adetimin bittiği gündü. kesin olmaz dedim. ama ertesi sabah daha uykumda hıssettım. içime dogdu. ama şüphe değil kesin bildim. sonra kendi kendime dedim ki yok canım paranoya yaptın çünkü hiç zamanı değildi ama hiç değildi. sonra üstünde durmadım. unuttum gitti.ayın 23-24 gibi kendimde değişiklikleri farkettım. aşırı yorgundum , sürekli yuyordum. öyle derin uyuyordum ki kuyunun dibinde gibi. uyanamıyorum. durmadan tuvalete gidiyordum. 5 dk yürüsem oturuyordum. baktım göğüslerim taş gibi oldu resmen büyüdü. zaten göğüslerim büyüdüğünü anladıgım anda aha dedim. hemen eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm. ve daha ayın sonu gelmem ıstı bıle 25-26-27 şubat. ilginç olan şu
adet biter bitmez hamile kalmışım. ( hemen mi ovulasyon oldu yani )
14 şubatta ilişki oldu ben 25 şubatta hem anladım hem testte çıktı yani 11 gün gibi bir ara var ve idrarda çıktı düşünün
7 haftalıkta da kalbı attı mı hıc atmadı mı tam göremediler bir öyle bır böyle dediler sonunda tekrar baktılar atmıyordu aldılar . üzücü deneyimdi ama gelişimi ilginçti
Kiz bat listesini bosami yaptık ilk sayfada :)) yarin 5 gun kalıyor canim.adetine ne kadar var ?
merhaba canım battaş sayılırız hoşgeldinBeni de ekler misin. Bat 5 mart. Allah herkese saglikli ve hayırlı evlat versin