Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurumadandir beklettgim icin karardiSanırım 14.gün pik olmuş, sonra da çatlamış. İdrarı fazla mı damlattım acaba? Çok sarı çıkmış testler.
Pik demek için ya T çizgisi C’den koyu olacak ya da ikisi de aynı koyulukta çıkacak. Sende ikisi aynı koyulukta 14. Günde çıkmış. Yani vücudunda LH tavan yapmış ve sonra da yumurtanı rahmine doğru salmış. LH değeri de sonradan düşmüş. Değerlendirdiyseniz o aralığı inşallah tutmuşturIlk kez denedigim icin tam anlamiyla yapamadim 2gunu 30 ekim ve 4 kasimi catlayip catlamadgini anlamadgm icin 2gun yapmadim
1gun oncesi ve ondan onceki gunker ayni sekilde 14.gunden sonrasi gunleri gun asiri degerlendirdim bakalm bu ay neler olcak bata 12 gun kaldi sabah bel agrisi ve batma disinda herhangi biseyim yokPik demek için ya T çizgisi C’den koyu olacak ya da ikisi de aynı koyulukta çıkacak. Sende ikisi aynı koyulukta 14. Günde çıkmış. Yani vücudunda LH tavan yapmış ve sonra da yumurtanı rahmine doğru salmış. LH değeri de sonradan düşmüş. Değerlendirdiyseniz o aralığı inşallah tutmuştur
1 haftadir girmiyordun bacim forum yeni girdim 64 bildirim ile cebellesiyorum yorum yazaraktan keske ses kaydi atma ozelli gelse surayadaSen at, @Mihribaalin ile bir şeyler deriz. O daha çok anlıyor bu işlerden
Kolay gelsin1 haftadir girmiyordun bacim forum yeni girdim 64 bildirim ile cebellesiyorum yorum yazaraktan keske ses kaydi atma ozelli gelse surayada
Sagol balım, ne var ne yokKolay gelsin
İyi valla canım, iş güç, ev sıradan bir rutin senden ne var ne yok?Sagol balım, ne var ne yok
Yok canim 3damla damlattim bide ilac kullaniyorum duzenli idrarima cok yansidi ondanddr3 kasim pik gorunuyir canim, cişi cok mu damlattin sari kalmis yuzeyi
Ev tasidim canim 1 haftadır kosturmacaİyi valla canım, iş güç, ev sıradan bir rutin senden ne var ne yok?
Ooooo çok uzun ve zor iş. Hayırlısı olsunEv tasidim canim 1 haftadır kosturmaca
Ilacda dolayi olabilir canim dedigin gibi ozaman,bazi ilaclar idrarin rengini ya cok turuncu yapiyor yada fosfor sarıYok canim 3damla damlattim bide ilac kullaniyorum duzenli idrarima cok yansidi ondanddr
Sağol balımm yeni ev yeni sayfa olatak bakiyorum ugurlu gelir insallahOoooo çok uzun ve zor iş. Hayırlısı olsun
İnşallah canım Güle güle oturunSağol balımm yeni ev yeni sayfa olatak bakiyorum ugurlu gelir insallah