Tez zamanda olur inşallah:) ovulasyon testinin adet bitiminden hemen sonra mı başlamalı yoksa yumurtlamaya yakın mı yapmalı sizce.Bnde pkos var Ben hiç inanmazdım bu testlere ama burdan okuyunca şansımı denemek istedim bu ay.Merhaba, evet hâlâ testlerle yoluma devam ediyorum. Bende hiç yanılmadı. Her ay gününde gösterdi ancak hamile kalamadım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Adet Öncesi Yapılan Ovülasyon Testi
- Konu Sahibi alsem
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Her kadının her ay döngüsü farklıdır. Yani aynı kadının art Arda 2 ayı Bile farklı olabilir. Özellikle pcosda böyle diye biliyorum. O yüzden adet bitiminden itibaren başla ki yumurtlamayı ve çatlamayı yakala. Bol şanslarTez zamanda olur inşallah:) ovulasyon testinin adet bitiminden hemen sonra mı başlamalı yoksa yumurtlamaya yakın mı yapmalı sizce.Bnde pkos var Ben hiç inanmazdım bu testlere ama burdan okuyunca şansımı denemek istedim bu ay.
Ya benimde böyle çıkıyor hep adet olmama daha var ama kasik ağrım var siz bi bakrmisinjzCanım bak burda hamileydim ama test hiçte koyundeğil .. yani hamile olabilirsin testin koyuluğuna bakma bence
Eklentiler
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Ben adet olacağım gün yapmıştım bundan biraz daha belirgindi inşallah gebesinizdirYa benimde böyle çıkıyor hep adet olmama daha var ama kasik ağrım var siz bi bakrmisinjz
Merhaba
Ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı ve öncesi sonrasını değerlendirdik, gebelik testi kanda gorundukten sonra ovülasyon testinde nasıl göründüğünü merak ettim 3+5 günde yani adetin geciktiği ilk gün çift çizgi cıktı, görseli de ekliyorum sağlama yapmak isterseniz
Ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı ve öncesi sonrasını değerlendirdik, gebelik testi kanda gorundukten sonra ovülasyon testinde nasıl göründüğünü merak ettim 3+5 günde yani adetin geciktiği ilk gün çift çizgi cıktı, görseli de ekliyorum sağlama yapmak isterseniz
Eklentiler
- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 32
Diğer günler yaptın mo canmMerhaba
Evet benimde çok düzensiz adet döngüm o yüzden olmuyor heralde bu ay takiple o günü tuttururum inşallahHer kadının her ay döngüsü farklıdır. Yani aynı kadının art Arda 2 ayı Bile farklı olabilir. Özellikle pcosda böyle diye biliyorum. O yüzden adet bitiminden itibaren başla ki yumurtlamayı ve çatlamayı yakala. Bol şanslar
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Ben çok yaşadım bu durumu. Adet öncesi vücutta Lh dalgalanması oluyor. Seninkinden daha bile oluyor. Hamileyim sanıp gebelik testi yapıyorum ve negatif çıkıyor her seferinde.Hanımlar merhaba adetime 4 gün kala ovu testi yaptım yorumlar mısınız
burada çok farklı şeyler okudum. Seninkinden daha silik çıkıp hamile olan da var, seninki gibi koyu olan ve hamile olan da var Ya da benim gibi koyu çıkıp adet olan da var.
yalnız hamile olduğunu öğrenenlerin neredeyse %99’unda t öyle bir pik yapıyor ki C çizgisi ufacık bir silik kalıyor onun yanında. En doğrusu gebelik testi yapman.
- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Bu çizgi standart böyle cıkıyor canım eğer t çizgisi c den daha koyu olursa o zaman şüpelenebilirsinHanımlar merhaba adetime 4 gün kala ovu testi yaptım yorumlar mısınız
- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 32
bir gün kalaHanımlar merhaba adetime 4 gün kala ovu testi yaptım yorumlar mısınız
Kızlar merhaba döngümün 11.Gününden beri takipteyim ikinci çizgi çok silik çıkıyordu bugün 19. Günüm ve bu şekilde çıktı. Daha koyu olmasını mı beklemeliyim yoksa bu pik olmuş hali mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Bide adet döngüm pkostan dolayı 33-37 arası belirsiz. Normalde akıntım olurdu bu ay o da olmadı henüz stresten sanırım
Eklentiler
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Yok canım bu bayağı pik. Daha koyu olmaz zatenKızlar merhaba döngümün 11.Gününden beri takipteyim ikinci çizgi çok silik çıkıyordu bugün 19. Günüm ve bu şekilde çıktı. Daha koyu olmasını mı beklemeliyim yoksa bu pik olmuş hali mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Bide adet döngüm pkostan dolayı 33-37 arası belirsiz. Normalde akıntım olurdu bu ay o da olmadı henüz stresten sanırım
Cevapladığın için teşekkür ederim dünü değerlendirdik ama bugünü eşim nöbette yarını değerlendirebilicez. Şimdi pik yaptıktan sonra yumurta ne zman çatlamış olacak acabaYok canım bu bayağı pik. Daha koyu olmaz zaten
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
24 ile 36 saat arasında çatlama gerçekleşiyor. Rica ederimCevapladığın için teşekkür ederim dünü değerlendirdik ama bugünü eşim nöbette yarını değerlendirebilicez. Şimdi pik yaptıktan sonra yumurta ne zman çatlamış olacak acaba
- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Resim atsam yorumlarmsnzSevgili kızlar, hepinize merhaba. Sizlere birkaç sorum olacak, cevaplayabilirseniz çok sevinirim. 1buçuk senedir bebek istiyoruz ama Allah daha nasip etmedi. Adetimin 16. Günü yani 4 martta yumurtlama akıntım oldu ancak bu akıntı 10 gün kadar sürünce bir ovülasyon testi alayım dedim. Çünkü normalde 1-2 gün sürer, biterdi. Her neyse. Bugün adetim 1 gün gecikmiş oldu. Birkaç gün önce hem ultra erken hem de normal gebelik testlerim negatif çıktı. Ben ısrarla ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum. Adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. Arada da çamaşırımda ıslaklık oluyor, adet oldum sanıyorum ama şeffaf geliyor. En son bugünkü ovülasyon testimin ve adetimin 23. Gününden beri yaptığım ovülasyon testlerinin fotoğrafını paylaşıyorum. T çizgisi C kadar koyu değil ancak ona çok yakın koyulukta çıkıyor. Size sorum -yaşayan varsa beni aydınlatsın lütfen- gebelik negatif, ovülasyon pozitif çıkıp da hamile olan var mı aranızda? Ovülasyon testleri gebelik belli eder mi? Umutlanmalı mıyım? Kan testi şu an vermek istemiyorum. Annem “Test için 10 gün geçsin adetinden” der hep. Eski usul yani Uzun bir yazı oldu, okuyup da cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Sen at, @Mihribaalin ile bir şeyler deriz. O daha çok anlıyor bu işlerdenResim atsam yorumlarmsnz
- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Sen at, @Mihribaalin ile bir şeyler deriz. O daha çok anlıyor bu işlerden