Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim

28 ocak ti 31 gunde oluyorum 9 gun adet suruo 14 Şubat 16 subat iliski oldu ovulasyon yeni oöğrendim nette 14 14 Şubat yumurtlama gunu diyordu kısmet ama ffazla ümitli ddeğilim bugün koca bi negatif gördüm testte bat 27 de olabilir
hımm benimde 01.02 dı ben ovs günlerini değerlendirdim kısmet bakalım :)

GALİBA BEN OVU TAKİBİ YAPMAYA BİRAZ GEÇ BAŞLADIM.10 SUBAT SAT TARİHİM. 18 SUBAT RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİM. 48 SAAT İLİŞKİ YASAKTI. 21 SUBAT /22 SUBAT İLİŞKİ OLDU . 23 ŞUBATTA DA OVU TAKİBİ YAPMAYA BAŞLADIM SONUÇ NEGATİF ÇIKTI
Bat 6 mart dedin 11 gun var henuz evet ovuda gec kalmissin 1~2 gun ama zaten en degerli gunleri degerlendirmissin zaten bence iyi dusun iyi olsun. Hem hsgden sonra hemen hamile kalanda cok insallah 6 martta bebis haberi veririsn bize :)

Onemli olan t cizgisi c den koyu olduktan sonra yaptigin ilk silik testten sonra yumurtanin catladigini anliyorsun ya yumurta 24 saat yasiyor yani o silik testin ertesi gun sonrasinda olay bitiyor. Akinti takibide yapiyorsan sunu soyleyebilirim beyazdan bahsetmiyorum sivi akiskan akintin oluyorya o varken muhakkak iliski olsun cunku o akinti spermlerin daha canli ve hizli sekilde ilerlemesini sagliyor. O peynir rengi akinti yumurtlamadan sonra genelde oluyor hatta bende bu ay kesik sut gibi oldu mantar sanirim bide o illet var :)

iyi ama ben de hep beyaz akıntı oluyor. şeffaf olmuyor ki . bugüne kadar hiç test yapmamıstım hatta ovulasyon gününden bile haberım yoktu ama ayda bir daha kokulu akıntım oluyordu. demek ki bu yumurtlama yanı buna mantar diyemeyız çünkü sürekli olmuyor.ayda 2-3 gün oluyor

iyi ama ben de hep beyaz akıntı oluyor. şeffaf olmuyor ki . bugüne kadar hiç test yapmamıstım hatta ovulasyon gününden bile haberım yoktu ama ayda bir daha kokulu akıntım oluyordu. demek ki bu yumurtlama yanı buna mantar diyemeyız çünkü sürekli olmuyor.ayda 2-3 gün oluyor
Kisiden kisiye degisebiliyor benimde bu ay beyaz oldu losyon gibi iste o akintida iliski olsun muhakkak

• Beğen
Reactions: iiz
Ay bi eksik var sol gogsum baya buyudu sisti :KK14::KK57::KK19::KK52:
Bu belirtilerin psikolojik olmadigina eminim mesela eskiden idrara aksama kadar gitmesem aklima gelmezdi simdi surekli lavabodayim kasigimda agriyor ya usuttum ya usuttum bakalim full time calisma olsa kesin hamileyim derdim ama simdi bilemiyorum yaa psikolikde sanmiyotrum tesaduf bi agridir derim benn rabbim hepimize nur topu gibi bebisler verrsin gonlumuzdekini versin insalahhh:KK51::KK51::KK51::63:

Bu belirtilerin psikolojik olmadigina eminim mesela eskiden idrara aksama kadar gitmesem aklima gelmezdi simdi surekli lavabodayim kasigimda agriyor ya usuttum ya usuttum bakalim full time calisma olsa kesin hamileyim derdim ama simdi bilemiyorum yaa psikolikde sanmiyotrum tesaduf bi agridir derim benn rabbim hepimize nur topu gibi bebisler verrsin gonlumuzdekini versin insalahhh:KK51::KK51::KK51::63:
Canim bende normalde sık idrara cikmam hatta soyle diyeyim gece hic kalkmam ama 3 aksamdir 3~4 kez uyaniyorum cok mu su iciyorum hayir ama çatlayacak gibi hissediyorum kendimi karnimda inanilmaz şiş inşallah vucudumuzun oyunu degildirde bebislerimiz bizimledir yada hep beraber usuttuk hemde kafayi :KK76:

Yok canim o yok ama baya bi büyümüş sert olmus ama yinede ümitsiz. . eğer 14 Şubat yumurtlamadiysam iimkansız hatta
Damarlanmad varmi benim ilk evet hamileyim dememe sebep olan sey sol gogsumde damar resmen disari firlamisti harita gibiydi :KK66:

gibiydi :KK66:[/QUOTE]
Simdi

Canim bende normalde sık idrara cikmam hatta soyle diyeyim gece hic kalkmam ama 3 aksamdir 3~4 kez uyaniyorum cok mu su iciyorum hayir ama çatlayacak gibi hissediyorum kendimi karnimda inanilmaz şiş inşallah vucudumuzun oyunu degildirde bebislerimiz bizimledir yada hep beraber usuttuk hemde kafayi :KK76:

elimde bir termometre oturmuş deli gibi yarım saat gecmeden ısı ölçüyorum

Canim şu içmiyorum okadar zaten azcık bile olsa sıkışmış gibiyim gidiyorum çık

Düzenli canım 28 Kasım 27 aralık 28 ocak bole gidiyor ama benim o bahsettiğiniz akıntı 10 Şubat gelmişti "Sabirsiz61, post: 45327989, member: 719119"]Neden yumurtlamadigini dusunuyorsun adetlerin duzenliyse yumurylamissindir yoksa uzar suresi[/QUOTE]
Duzenli

X