- 18 Kasım 2011
- 266
- 314
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
süperiz hanımlar kalabalıklaşıyoruzKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - S sevyeter ------------------ 28 Şubat
- @AdAraS ------------------- 5 Mart
- @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
aceresin ------------------- 4 Mart - @xruyax ------------------ 24 Mart
- @yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
- @loylom
------------------ 5 Mart - @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
Rabbim tekrarini yasatmasin canim. Saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza alalim. Adetin kac gun suruyor normalde. Hemen o gun degilse bile 2~3 gunde sperm yasadigi icin hamile kalmissindir bunun örnekleri cok bende kimyasladan sonraki ay 10. Gun yumurtam catladi yani adetten 4 gun sonra. Adetten 2~3 gun sonraki iliskiylede hamile kalabilirdim onu demeye calistim ve gecen ay 24 gunde adet gordum. Telefondaki programlara itibar etmeyelim dememdeki sebep o zaten jer ay ve herkeste ayni gun yumurtlama olmuyor. Boyle bir deneyimin varsa ovuya adetten 1~2 gun sonra hemen baslamalisin
Amin canim hos geldin ekledim senideBeni de ekler misin. Bat 5 mart. Allah herkese saglikli ve hayırlı evlat versin
Amin canim ekledim hos geldin :)Beni de ekler misin. Bat 5 mart. Allah herkese saglikli ve hayırlı evlat versin
ilahi canım moralini bozma benceBen hastalanicam galiba yaa. Cunku adet oncesi epilasyon cok aci veriyor az once yaptim cok acidi.
Ama oyle gercekten canimmilahi canım moralini bozma bence
Evet canim boyle daha keyifli oldu birde hamis haberleri almayada baslarsak iste o zaman tadindan yenmezsüperiz hanımlar kalabalıklaşıyoruz
gelmesin batlar
ay özür şeker bakmamışım . senin az kalmışKiz bat listesini bosami yaptık ilk sayfada :)) yarin 5 gun kalıyor canim.
benden 2 gün sonra. listede 5 mart yazdık ama tekrar hesaplayınca 7 martın doğru olduğuna karar verdikBenim bat tarihimde 9 mart eklermisiniz
EKledim canimBenim bat tarihimde 9 mart eklermisiniz
Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - S sevyeter ------------------ 28 Şubat
- @AdAraS ------------------- 5 Mart
- @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
aceresin ------------------- 4 Mart - @xruyax ------------------ 24 Mart
- @yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
- @loylom ------------------ 5 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
- @kardelen384 -------------- 5 Mart
Rba8992 ---------------- 27 Şubat Ysmen29 ---------------- 9 Mart
en erken BATRba8992 ---------------- 27 Şubat
4 gün var yaniii benim 12 günBen azize 27 yaşındayım bat 28 Şubat .
Hos geldin canim. Umitsizlik yok umudumuzu hep koruyalim kirmizilari gormedigimiz surece hepimiz anne adayiyizMerhaba beni de eklermisiniz bat 29 Şubat ama bu ay çok ümitsizim hayırlısı bakalım..
Sana bir soru :) hamileyken kac kez epilasyon yaptin ki degilken acimadigini dusunerek adet olacağın sonucuna vardin yahuBen hastalanicam galiba yaa. Cunku adet oncesi epilasyon cok aci veriyor az once yaptim cok acidi.
Duzelttimbenden 2 gün sonra. listede 5 mart yazdık ama tekrar hesaplayınca 7 martın doğru olduğuna karar verdik
Ama oyle gercekten canimmacaba boyle aci oluyor mu gebelikte de.