Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

hımm benimde 01.02 dı ben ovs günlerini değerlendirdim kısmet bakalım :)

Bat 6 mart dedin 11 gun var henuz evet ovuda gec kalmissin 1~2 gun ama zaten en degerli gunleri degerlendirmissin zaten bence iyi dusun iyi olsun. Hem hsgden sonra hemen hamile kalanda cok insallah 6 martta bebis haberi veririsn bize :)

iyi ama ben de hep beyaz akıntı oluyor. şeffaf olmuyor ki . bugüne kadar hiç test yapmamıstım hatta ovulasyon gününden bile haberım yoktu ama ayda bir daha kokulu akıntım oluyordu. demek ki bu yumurtlama yanı buna mantar diyemeyız çünkü sürekli olmuyor.ayda 2-3 gün oluyor

Kisiden kisiye degisebiliyor benimde bu ay beyaz oldu losyon gibi iste o akintida iliski olsun muhakkak

Reactions: iiz
Ay bi eksik var sol gogsum baya buyudu sisti
Bu belirtilerin psikolojik olmadigina eminim mesela eskiden idrara aksama kadar gitmesem aklima gelmezdi simdi surekli lavabodayim kasigimda agriyor ya usuttum ya usuttum bakalim full time calisma olsa kesin hamileyim derdim ama simdi bilemiyorum yaa psikolikde sanmiyotrum tesaduf bi agridir derim benn rabbim hepimize nur topu gibi bebisler verrsin gonlumuzdekini versin insalahhh

Canim bende normalde sık idrara cikmam hatta soyle diyeyim gece hic kalkmam ama 3 aksamdir 3~4 kez uyaniyorum cok mu su iciyorum hayir ama çatlayacak gibi hissediyorum kendimi karnimda inanilmaz şiş inşallah vucudumuzun oyunu degildirde bebislerimiz bizimledir yada hep beraber usuttuk hemde kafayi

Yok canim o yok ama baya bi büyümüş sert olmus ama yinede ümitsiz. . eğer 14 Şubat yumurtlamadiysam iimkansız hatta
Damarlanmad varmi benim ilk evet hamileyim dememe sebep olan sey sol gogsumde damar resmen disari firlamisti harita gibiydi

gibiydi [/QUOTE]
Simdi

elimde bir termometre oturmuş deli gibi yarım saat gecmeden ısı ölçüyorum

Canim şu içmiyorum okadar zaten azcık bile olsa sıkışmış gibiyim gidiyorum çık

Düzenli canım 28 Kasım 27 aralık 28 ocak bole gidiyor ama benim o bahsettiğiniz akıntı 10 Şubat gelmişti "Sabirsiz61, post: 45327989, member: 719119"]Neden yumurtlamadigini dusunuyorsun adetlerin duzenliyse yumurylamissindir yoksa uzar suresi[/QUOTE]
Duzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…