Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bat erken olanlar, Gebelik testinde cift cizgiyi gorecekler(ins) belirtileri bizimle paylasin lutfen Bu arada belimin sol tarafi ezilmis gibi agriyor, gebelik belirtisi olamaz di mi?

Son düzenleme:
Bat erken olanlar, Gebelik testinde cift cizgiyi gorecekler(ins) belirtileri bizimle paylasin lutfen Bu arada belimin sol tarafi ezilmis gibi agriyor, gebelik belirtisi olamaz di mi?
Ben günüm geçmedenn test falan yapmıcam artkk çünkü olucam hissediyorum hiçbir belirtiyi yormuyorum gebeliğe umutsuz vaka gibi konuştum amabence sende yorma belirtileriinsan sonra daha çok üzülüyo

Arkadaşlar ben size bişey sorucam şimdi ovulasyon testlerinde çift çizgiyi görüyoruz bu yumurtlama anlamına geliyo peki sağlıklı yumurtlama oluyomu yani silinince çatladığı anlamına geliyo dimi en azından yumurtlamamızda sorun olmadığını anlamış oluyoruz dimi

Ayyy inşallah. Bu arada her türlü agri gebelik belirtisi olabilir ama biride cikip serce parmagim agriyo acabaaa demez dimi kafayi yedik hep beraber gidişat iyi gözükmüyor

Aylardır ovulasyon testi yapıyorum koyu çizgiyi görüp o günü değerlendirdikten sonra adet olana kadar hiç degerlendirme Yapmıyoruz Acaba Nerde Hata Yapıyorum.

Ayy ama benımkı gebeliği anlamak için degıl ovu gununu saptamak içindi ouppss yanlış yere yazdım pardonnn

Aylardır ovulasyon testi yapıyorum koyu çizgiyi görüp o günü değerlendirdikten sonra adet olana kadar hiç degerlendirme Yapmıyoruz Acaba Nerde Hata Yapıyorum.
aslında bende merak ediyorum bu durumu. yumurta bir kere çatlayıp 24 saat yaşadıktan sonra yok oluyorsa çift çizgi öncesi sonrası ilişki haricinde imkan yok değil mi döllenme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…