- 22 Şubat 2016
- 1.517
- 1.470
- 34
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Evettt ama olucam büyük ihtimalle öyle hissediyorumen erken BATRba8992 ---------------- 27 Şubat
Bana cok kapak bir cevap vermissin:) tesekkur ettim tebrik edilesi bir soru:)Sana bir soru :) hamileyken kac kez epilasyon yaptin ki degilken acimadigini dusunerek adet olacağın sonucuna vardin yahu
Hehehe evet biz bulmus olabiliriz:) ama iste hamilelikte de aciyodur belki daha once denemis birine sormak lazim:)Aa evet bende adet öncesi kuaföre gidip kas bıyık bile aldıramam çok acayip açık bende bi epilasyon deneyim bakalım belki ilk biz bulmus oluruz bu yontemide
gayette olabilir tatlım belirti miss gibi olurBat erken olanlar, Gebelik testinde cift cizgiyi gorecekler(ins) belirtileri bizimle paylasin lutfenBu arada belimin sol tarafi ezilmis gibi agriyor, gebelik belirtisi olamaz di mi?
Ben günüm geçmedenn test falan yapmıcam artkk çünkü olucam hissediyorum hiçbir belirtiyi yormuyorum gebeliğe umutsuz vaka gibi konuştum amaBat erken olanlar, Gebelik testinde cift cizgiyi gorecekler(ins) belirtileri bizimle paylasin lutfenBu arada belimin sol tarafi ezilmis gibi agriyor, gebelik belirtisi olamaz di mi?
ne çok var 4 mart hadi bakalım rasgeleBen de varım bat 18 mart tahmini yumurtlama 4 mart görünüyor fakat kim bilir? Tabiki testlerimiz
Bende aynen öyle dusundum canimBana cok kapak bir cevap vermissin:) tesekkur ettim tebrik edilesi bir soru:)
Ayyy inşallah. Bu arada her türlü agri gebelik belirtisi olabilir ama biride cikip serce parmagim agriyo acabaaa demez dimi kafayi yedik hep beraber gidişat iyi gözükmüyorBat erken olanlar, Gebelik testinde cift cizgiyi gorecekler(ins) belirtileri bizimle paylasin lutfenBu arada belimin sol tarafi ezilmis gibi agriyor, gebelik belirtisi olamaz di mi?
aslında bende merak ediyorum bu durumu. yumurta bir kere çatlayıp 24 saat yaşadıktan sonra yok oluyorsa çift çizgi öncesi sonrası ilişki haricinde imkan yok değil mi döllenme içinAylardır ovulasyon testi yapıyorum koyu çizgiyi görüp o günü değerlendirdikten sonra adet olana kadar hiç degerlendirmeYapmıyoruz Acaba Nerde Hata Yapıyorum.
Hehehe evet biz bulmus olabiliriz:) ama iste hamilelikte de aciyodur belki daha once denemis birine sormak lazim:)
Dogru yerdesin zaten bizde ovulasyon gunu icin yapiyoruz canim :)Ayy ama benımkı gebeliği anlamak için degıl ovu gununu saptamak içindi ouppss yanlış yere yazdım pardonnn
Oncesinde iliski olmuyor mu canim ?Aylardır ovulasyon testi yapıyorum koyu çizgiyi görüp o günü değerlendirdikten sonra adet olana kadar hiç degerlendirmeYapmıyoruz Acaba Nerde Hata Yapıyorum.