- 3 Ocak 2020
- 307
- 121
- 38
yumurta olmuş canım değerlenirBenim de döngüde 17. Gün ve ovü testi böyle. Adet düzenim şaştı. Ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, akıntı, bel kasık ağrısı filan sıfır!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta olmuş canım değerlenirBenim de döngüde 17. Gün ve ovü testi böyle. Adet düzenim şaştı. Ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, akıntı, bel kasık ağrısı filan sıfır!
O iş tamamyumurta olmuş canım değerlenir
ağrım var kasık ve bacaklarımda adet hala yok yatıyorum öyleceO iş tamam
Bir daha ne zaman test yapacaksın?ağrım var kasık ve bacaklarımda adet hala yok yatıyorum öylece
bilmiyorum 2 gün önce gördüm negatifi elimde var test ama yapmıyorumBir daha ne zaman test yapacaksın?
Yapınca haber ver, merak ederim benbilmiyorum 2 gün önce gördüm negatifi elimde var test ama yapmıyorum
bu gün yineledim negatif ama adetim yok bi belirtice yok deli olacam evde adet söktürücü var ama içemiyorumYapınca haber ver, merak ederim ben
bence içme, adet olacaksan da kendiliğinden olsun. belki gebesindir ama testte çıkmıyordur. tabii yine sen bilirsin. ben naçizane fikrimi söylüyorumbu gün yineledim negatif ama adetim yok bi belirtice yok deli olacam evde adet söktürücü var ama içemiyorum
bekliycem biraz daha haklısın belki umut vardırbence içme, adet olacaksan da kendiliğinden olsun. belki gebesindir ama testte çıkmıyordur. tabii yine sen bilirsin. ben naçizane fikrimi söylüyorum
Canım bende aynı durumdayım. 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet tarihimdi olmadım hala. Ovulasyon testim üst üste pozitif çıkıyor. T koyu kıpkırmızı. Ama gebelik yok kanda. Gebelik testi inde silik ikinci çizgi çıkıyor. Adetim gecikeli 3 hafta kadar oldu. İnstagramda ve YouTube ta bir gebenin günlüğü sayfası var. Senin belirtileri de anlatıyo. Bi izle istersenEvet, 4. Gündeyim 4 gündür kahverengi akıntım geliyor ara ara. Bazen afedersin idrar gibi, bazen de çamur gibi pütürlü. Bazen sildiğimde geliyor, bazen çamaşırımda görüyorum.
Elimde son 1 adet gebelik testi kaldı canım. Onu da şu an yapmak istemiyorum hem annemi dinlemek istiyorum hem de salgından dolayı alamama ihtimalini düşünüyorum. Adet olacak gibiyim zaten. Konuyu yazdım ama kasık ağrılarım çoğaldı. ☺
Merhaba bende ovulasyon testi aldım bugün başlıcam sizin son durumunuz nedir devam ediyor musunuz acaba :)Merhaba kızlar, konuyu açtığımı bile unutmuşum ☺ Hamile değilim, hala kalamadım.
Merhaba, evet hâlâ testlerle yoluma devam ediyorum. Bende hiç yanılmadı. Her ay gününde gösterdi ancak hamile kalamadımMerhaba bende ovulasyon testi aldım bugün başlıcam sizin son durumunuz nedir devam ediyor musunuz acaba :)